Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.11.2011 11:26
jahudka

XXX.XXX.144.162

nevíte prosím jestli někdo v ČR chová? děkuji

11.11.2011 22:20
lavacca

XXX.XXX.1.3

jahudka napsal(a):
nevíte prosím jestli někdo v ČR chová? děkuji

Tipuju, že to bude stejné jako s thajskými prasátky - nesmí se vyvážet ven ze země, jelikož jsou státním pokladem. :-|

12.11.2011 12:52
jahudka

XXX.XXX.144.162

aha, no já že máme jednu doma (tedy rodiče manžela) a ona tak divně chroptí a strašně z hluboka dýchá (pusinkou), už prý od té doby co jí mají, což je více jak rok....mě se to moc nelíbí, tak jsem chtěla vědět jestli to je normální a nebo jestli není nějak nemocná.....no a prý jí mají ze zverimexu, tak je mi to divné :-)

12.11.2011 17:30
bongo

XXX.XXX.4.69

Když divně dýchá a něco se vám nezdá, tak bych s ní mazala k veterináři, je jedno jestli je veverka thajská nebo naše česká, její tělo bude fungovat podobně a veterinář nejlíp pozná, jestli je to normální. Nechápu, jak někdo může mít rok zvíře, které se mu nezdá zdravotně v pořádku a nechat to jen tak smajlík.

12.11.2011 21:07
jahudka

XXX.XXX.144.162

...no ono se to nezdá jenom mě....rodiče mi tvrdí, že je to normální, když to dělá už od začátku co jí mají, tak jim přeci nemůžu nakázat ať s ní mažou k vetovi.....hlavně to není jejich výmysl, ale pořídil si jí švagr a pak jí jim tak nějak daroval :-(

Přidejte reakci

Přidat smajlík