Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.2.2013 15:15
bloodandruth

XXX.XXX.216.104

Prosím o pomoc, moje samička začala být včera malátná a nejí ani nepije. okolo nosu má cosi co mi připomíná zaschlou krev. Neustále spí, zalézá do tmy.... Nevíte někdo o co jde? Veterinář mi řekl že ošetřuje jen kočky a psy... a jiná zvířata jen výmečně.. malé hlodavce a papoušky vůbec. smajlík Prosím o JAKOUKOLIV radu. Jsem zoufalá.

7.2.2013 17:41
chov.majster

XXX.XXX.165.130

To je málo informácií.Má mladé?Je v klietke sama, a ak nie s kým.čo žrala naposledy,pila,ako je stará.Ak nemá mladé,ostatné z klietky odoberte a nechajte ju samú,nech ju neobťažujú.Nie naopak,nové prostredie by ju stresovalo,musí ostať tam,kde to pozná a sama.Samozrejme s prístupom k čistej vode a jej bežnému krmivu.Dopriať jej kľud a dúfať.

9.2.2013 08:08
bloodandruth

XXX.XXX.216.104

Měla jsem ji něco přez měsíc.Byla malinká. V akvárku byla sv3 měsíčním samečkemv( byla dokupovaná místo samičky která umřela uplně stejně). Nevím co žrala naposled, asi zrní.. pak už nejevila zajem ani o pití ani o jídlo. Ted už je na onom světe, myšička moje, ale rada bych věděla co jí bylo smajlík

9.2.2013 11:29
chov.majster

XXX.XXX.165.130

On bol starší a väčší,ona mladučká a maličká.On ju napadol, a ona ešte nebola pripravená na párenie.A ešte bola pre neho cudzia.Treba zostaviť pár s rovnako starými zvieratami.Najlepšie ešte pred prvou aktivitou.Teraz to bude horšie.Treba mu vybrať staršiu dospelú samicu,aj to si nemusia sadnúť.Môže napadnúť aj ona jeho.Ak sa začnú byť,tak dať ich od seba.Ale keď si sadnú máte nastálo pokoj a mladé niekoľkokrát do roka.Na farbe u zvierat nezáleží,to si len ľudia vymýšľajú rozdiely.

Přidejte reakci

Přidat smajlík