Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.8.2013 09:30
nat219759

XXX.XXX.111.130

Mám dvě potkaní holky a ty jsou úplná zlatíčka. Když ´je mám v náruči nebo jsou okolo klece, všechno zkoumají všude lezou. Ale když se mají proběhnout po bytě okamžitě zalezou za gauč nebo za skříň a kdo je má pak lovit? Navíc jim tím působíme stresy. Tak je raději pouštím jen kolem klece. Ale to není výběh. A já chci aby žily plnohodnotný život a kouše mě svědomí, že se nemůžou pořádně proběhnout. Poradíte mi co mám dělat?smajlík

26.8.2013 10:09
utahraptor

XXX.XXX.80.130

nat219759 napsal(a):
Mám dvě potkaní holky a ty jsou úplná zlatíčka. Když ´je mám v náruči nebo jsou okolo klece, všechno zkoumají všude lezou. Ale když se mají proběhnout po bytě okamžitě zalezou za gauč nebo za skříň a kdo je má pak lovit? Navíc jim tím působíme stresy. Tak je raději pouštím jen kolem klece. Ale to není výběh. A já chci aby žily plnohodnotný život a kouše mě svědomí, že se nemůžou pořádně proběhnout. Poradíte mi co mám dělat?smajlík

Nechat je běhat tam, kde nemají šanci zalézt někam, odkud se špatně dostávají. Prostě ty díry pod gauč nebo za skřín zahradit nebo jim vyhradit výběh v jiné místnosti... někdo je pouští třeba po koupelně, když tam není místo, kam by mohly zalézt...

Přidejte reakci

Přidat smajlík