Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.223.3
Já mám skupinku 2,2 v teráriu (zakrytém akváriu) 60x30x30 a jsou šťastné takže ty 3-4 možná i pět by jich tam mohlo být. Pokud máte na výběr, doporučuji raději to zakryté akvárium, jsou celkem rychlé a při manipulaci snadno utečou přiotevřenými dvířky a chytit je není sranda.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.223.3
Tak velký počet rozhodně nemohu doporučit, myšky si musí rozčlenit prostor atd. Pokud jich je v teráriu moc, budou požírat vlastní mláďata a nedočkáte se žádného odchovu. Pokud už máte tři, bude možná problém začlenit další (i když seznamování nových samiček nemusí být tak dramatické).
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.223.3
To bude rozumné. Ať se daří!
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.152.99
Dobrý den, myšky se množí snadno, ale je potřeba dopřát jim odpovídající prostor a také potřebují klid a hodně živočišných bílkovin (hmyz, psí granule). Provádějte jen takovou tu nejběžnější práci (krmit, doplňovat vodu, čistit) ale i to se snažte omezit na minimum. Já jim tam dám lisovanou tyčinku pro andulky, plnou napaječku vody a terárium vydrží týden bez zásahu, pouze kontroluji kolik jim toho ještě zbývá. Podestýlky je tam tolik že si ji nestačí znečistit a tak to vydrží taktéž dlouho. Ještě jim tam dávám materiál na stavbu hnízda. A tohle myškám nejvíce vyhovuje, netrpí stresem a mohou mláďata poklidně vychovat. Pokud by měly malé terárium, nedostatek bílkovin, stres řešily by to sežráním vlastních potomků.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.223.3
Hned jak dospějí pokud mají vhodné podmínky :), pokud mají podmínky nevyhovující nemnoží se.
Dospívají asi ve 3-6 měsících.