Boláky na uších z diskuse

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.9.2006 19:31

Jak jsem slíbila, přikládám fotky potkana, který má boláky na uších, drbe si je a vůbec se to nelepší. V vnější strany je to snad ještě trochu horší, ale nepodařilo se mi vyfotit. Asi se mi stejně povede vložit jenom jedna fotka, protože nevím, jak se na fóru odpovídá na dotazy. Je tu někde "Odpovědět" nebo "Reagovat"? Díky za všechny rady ohledně fóra a hlavně potkanky.

20.9.2006 19:32

pepa napsal(a):
Jak jsem slíbila, přikládám fotky potkana, který má boláky na uších, drbe si je a vůbec se to nelepší. V vnější strany je to snad ještě trochu horší, ale nepodařilo se mi vyfotit. Asi se mi stejně povede vložit jenom jedna fotka, protože nevím, jak se na fóru odpovídá na dotazy. Je tu někde "Odpovědět" nebo "Reagovat"? Díky za všechny rady ohledně fóra a hlavně potkanky.

2

20.9.2006 19:34

pepa napsal(a):
2

3 Přece jen se povedlo

20.9.2006 20:09

pepa napsal(a):

To asi na diskuzi nevyřešíš... musíš zajít na veterinu aby udělali stěr. Mohl by to být svrab.

27.9.2006 10:12

pepa napsal(a):

Řeším právě úplně stejný problém, podle fotek se mi zdá, že můj potkánek má na uchu úplně to samý (ale jen na jednom). Nezdá se mi, že by si to nějak zvlášť drbal. Též jsem byla u veterináře - dokonce už dvakrát a též mi tvrdí, že to svrab není. Dostali jsme jakési kapičky do vody do napáječky, ale určitě mi nevypije tu dávku, co by měl, tak nevím, kdybys měla nějaké nové informace, zda na to pomohla mastička, docela by mě to zajímalo.

27.9.2006 15:21

valley napsal(a):
Řeším právě úplně stejný problém, podle fotek se mi zdá, že můj potkánek má na uchu úplně to samý (ale jen na jednom). Nezdá se mi, že by si to nějak zvlášť drbal. Též jsem byla u veterináře - dokonce už dvakrát a též mi tvrdí, že to svrab není. Dostali jsme jakési kapičky do vody do napáječky, ale určitě mi nevypije tu dávku, co by měl, tak nevím, kdybys měla nějaké nové informace, zda na to pomohla mastička, docela by mě to zajímalo.

Dostali jsme na předpis Fungicidin a potírám to jednou denně. Stál 27,-, takže je to v poho, a dokonce se jí to nezhoršuje - naopak. Veterinář jí to předtím otrhal, takže teď už jenom ošetřujeme:)

5.4.2007 14:57

pepa napsal(a):
Dostali jsme na předpis Fungicidin a potírám to jednou denně. Stál 27,-, takže je to v poho, a dokonce se jí to nezhoršuje - naopak. Veterinář jí to předtím otrhal, takže teď už jenom ošetřujeme:)

jezismarja,u jakyho veterinare jste to ,proboha byli????je to klasickej usni svrab,na ten zadnej fungicidin nezabere!!(aby jo,kdyz je na plisne a ne na ektoparazity)nechte potkanovi pichnout Biomec(Ivermectin),po 10 dnech zopakovat a bude po problemu,ale zadnym potiranim ani kapickama se toho nezbavite,chce to antiparazitikum.

22.4.2013 15:26
katuš

XXX.XXX.87.126

Dobrý den , má potkaní slečinka má stejné pupínky přítelkině říká že je to svrab , ale neví jak ho léčit tak mám jet k veterináři.smajlík

22.4.2013 15:29
katuš

XXX.XXX.87.126

Můj potkan má to samí! nejdříve jen na jednom a po 14.dnech to má i na druhém.smajlík
tak nevim.

22.4.2013 20:46
davidka

XXX.XXX.107.205

Je to určitě svrab. Kupte si ampulku Strongholdu pro koťata a rozkapte to všem potkanům (příp. morčatům), co máte doma a máte vyléčeno. Ta ampulka by měla stačit tak pro 5 zvířat, ale opatrně, je tam toho malinko, opravdu stačí jen malá kapiška za krk.

28.4.2013 19:42
katuš

XXX.XXX.87.126

Moc Vám děkuji a nevíte kde ho koupit a kolik zhruba stojí děkuji.

29.4.2013 19:20
utahraptor

XXX.XXX.80.130

katuš napsal(a):
Moc Vám děkuji a nevíte kde ho koupit a kolik zhruba stojí děkuji.

Už dávno si s tím zvířetem měla být na veterině, místo abys ho nechala žrát zaživa. Musíš k veterináři, nikde jinde antiparazitikum neseženeš.

Přidejte reakci

Přidat smajlík