Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

16.5.2008 08:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.211.115

Prosím o radu, kde se dají sehnat obaly na vajíčka. Někteří mi je vrátí, ale i tak po čase bohužel berou za své. Zkoušela jsem papírnictví. ale bohužel na mne koukali, jako když jsem spadla z višně.

Neregistrovaný uživatel

16.5.2008 08:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.82

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Prosím o radu, kde se dají sehnat obaly na vajíčka. Někteří mi je vrátí, ale i tak po čase bohužel berou za své. Zkoušela jsem papírnictví. ale bohužel na mne koukali, jako když jsem spadla z višně.

obaly na vajíčka prodává jako asi jediná firma HUHTAMAKI v Přibyslavicích 101, PSČ 675 21.
Nejmenší prodej je balík se 180 kusy obalů (na 10 vajec) a i s DPH stojí 505 Kč. Prodej je buď přímo ve firmě, nebo je pošlou jako kusovou zásilku TOPTRANSem. A to je celkem průšvih, protože jinak neposílají a dovozce je drahý nemravně. Za dovoz do k nám nejbližšího střediska(Olomouc) jsem zaplatila 335 Kč plus 100 kč za to, že to byla dobírka.
Příští rok si raději udělám výlet na Vysočinu a koupím si osobně. Dělají i tácky pod potraviny, vaničky na ovoce.... Třeba se rozšoupnu.
ale až uvidíte někde obal na vejce s kódem 1CZ71012843 tak byl můj
Jo, objednávku můžete poslat normálně NETem, mají celkem kvalitní stránky
Martina

Neregistrovaný uživatel

16.5.2008 08:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.211.115

obaly na vajíčka prodává jako asi jediná firma HUHTAMAKI v Přibyslavicích 101, PSČ 675 21.
Nejmenší prodej je balík se 180 kusy obalů (na 10 vajec) a i s DPH stojí 505 Kč. Prodej je buď přímo ve firmě, nebo je pošlou jako kusovou zásilku TOPTRANSem. A to je celkem průšvih, protože jinak neposílají a dovozce je drahý nemravně. Za dovoz do k nám nejbližšího střediska(Olomouc) jsem zaplatila 335 Kč plus 100 kč za to, že to byla dobírka.
Příští rok si raději udělám výlet na Vysočinu a koupím si osobně. Dělají i tácky pod potraviny, vaničky na ovoce.... Třeba se rozšoupnu.
Martina

Moc děkuju za informaci. Zřejmě mi nic jiného nezbývá, než je objednat. My " velkozemědělci a velkochovatelé" prostě nemáme jednoduchý život.
Zdena.

Neregistrovaný uživatel

16.5.2008 21:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.5.123

Moc děkuju za informaci. Zřejmě mi nic jiného nezbývá, než je objednat. My " velkozemědělci a velkochovatelé" prostě nemáme jednoduchý život.
Zdena.

Zdeno já si pro plata chodim do xaverova... u nas je prodejna a plat maji na rozdavani.. pokud prodáváš po menších počtech, prostě plato přeložíš...
a mám je zadarmo

Neregistrovaný uživatel

16.5.2008 21:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.56.1

Zdeno já si pro plata chodim do xaverova... u nas je prodejna a plat maji na rozdavani.. pokud prodáváš po menších počtech, prostě plato přeložíš...
a mám je zadarmo

To je fakt dávají zadarmo? Ale asi jo neboť když mi posílal Xavergen krůtí vejce do líhně tak taky "vypolstrovaly" krabici platama ! ale na krůtí vejce vejde se tam 20 ks.Ale nepoužívám je když vejce prodávam protože báby pak tvrdí že jsou vejce malá! Ona ta proložka pak zkresluje když je tam džuzna na krůtí vejce tak vypadají ta slepičí giga vejce opravdu uboze ! Honza mčf

Neregistrovaný uživatel

16.5.2008 22:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.115.92

obaly po třiceti v platu . . . . . .za symbolickou cenu od kamaráda z výrobny lahůdek ve velkoměstě v řádech sto za odvoz plus čokoládu - případně rum - to jen ve velkooběmech - pokud se vám vyplatí zajet na lounsko napište Smety

Neregistrovaný uživatel

17.5.2008 05:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.5.123

To je fakt dávají zadarmo? Ale asi jo neboť když mi posílal Xavergen krůtí vejce do líhně tak taky "vypolstrovaly" krabici platama ! ale na krůtí vejce vejde se tam 20 ks.Ale nepoužívám je když vejce prodávam protože báby pak tvrdí že jsou vejce malá! Ona ta proložka pak zkresluje když je tam džuzna na krůtí vejce tak vypadají ta slepičí giga vejce opravdu uboze ! Honza mčf

zadarmo, ja je mam po M vajíčkách, takže i má S (po zdrobnělkách jsou v pohode, ale ja zatim rozdavam (nebo spíš směňuji) :-D

Neregistrovaný uživatel

17.5.2008 11:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.30.118

Honzo, je to sice dotaz mimo, ale kdy a za kolik jste kupoval násadová krůtí vejce od Xavergenu? A která linie to byla? To já že jsem uvažoval nad tím vylíhnout si i pár krůt, když už mám tu líheň:) Díky
Hitchee

Neregistrovaný uživatel

17.5.2008 17:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.105.170

obaly po třiceti v platu . . . . . .za symbolickou cenu od kamaráda z výrobny lahůdek ve velkoměstě v řádech sto za odvoz plus čokoládu - případně rum - to jen ve velkooběmech - pokud se vám vyplatí zajet na lounsko napište Smety

Papírové obaly - proložky, jsou nevratný obal, který nesmí kolovat. Tudíž každý prodejce vajec se jich musí zbavit. Nějak. Dodavatel vajec na prodejnu je nesmí vozit zpět do podniku- drůbežárny. To je veter. nařízení. Čili zadáču. Zdraví St. Toman

Neregistrovaný uživatel

19.5.2008 14:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.11.87

Ahoj, nevím, jestli to ještě budeš číst. Zkus se zeptat v nějaké výrobně /třeba cukrárna/. Já to z jedné vozím kamarádovi, jsou rádi, že se toho zbaví.

Neregistrovaný uživatel

19.5.2008 19:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.211.115

Ahoj, nevím, jestli to ještě budeš číst. Zkus se zeptat v nějaké výrobně /třeba cukrárna/. Já to z jedné vozím kamarádovi, jsou rádi, že se toho zbaví.

Všem Vám moc děkuju za rady. Tady na nemoderce se mi vždy dostane vyčerpávající odpovědi. Jsem ráda, že "VY" všichni jste a rádi se o své zkušenosti podělíte. Někdy je to jediná dostupná rada. Ještě jednou moc díky. Zdena.

Neregistrovaný uživatel

13.7.2008 01:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.129.78

Martina

Zdravím,
co musím udělat abych měl registrovaný chov křepelek abych mohl prodávat jejich vejce?
děkuji

Neregistrovaný uživatel

25.2.2012 18:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.72.16

Zdravím,
co musím udělat abych měl registrovaný chov křepelek abych mohl prodávat jejich vejce?
děkuji

Nevite prosím někdo ,kdo vyrobí a s možností potisku svého loga na obal ? Na vejce po 10 kusech -papírové .Děkuji renda .smajlík

Neregistrovaný uživatel

26.2.2012 21:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.72.16

Fakt nic smajlík

Neregistrovaný uživatel

26.2.2012 22:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.92.50

Zkuste se poptat v drůbežárně na kontakt kdo proně vyrábí a dělá potisk. Já měl možnost na jedné výstavě možnost vidět mašinu na výrobu zavýracích kartonů na 10 vajec i s potiskem dle přání zákazníka.

Neregistrovaný uživatel

27.2.2012 08:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.33.199

Nevite prosím někdo ,kdo vyrobí a s možností potisku svého loga na obal ? Na vejce po 10 kusech -papírové .Děkuji renda .smajlík

Myslim si zeby sa to dalo riesit aj nalepkou so svojim logom na obal. Je to podstatne lacnejsie a jednoduchsie.. Presnu bnalepku aj s potlacou Vam vyrobi na zelanie ktokolvek ale do potlacenych krabic by som si netrufal. Samozrejme pokial nemate dennu kapacitu 10 000 vajec.Pekny den. Yetti

Neregistrovaný uživatel

27.2.2012 13:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.116.238

Loni jsem koupil 200 obalů na 10 vajec. Kdo pravidelně chodí pro vajíčka a nemá svůj obal prodal jsem mu. A poté chodili s tímto obalem. Postupně jsem prodal celý balík. A cena? Za jeden obal pro 10 vajec bez potisku 6,5Kč. A za plato pro 30 vajec (ty jsem nekupoval) cena 3,7Kč. Cena vyplývá od počtu kusů obalů. Letos jsem cenu ještě nezjišťoval, ale budu určitě kupovat zas.

Aleš

Neregistrovaný uživatel

27.2.2012 14:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.72.16

Loni jsem koupil 200 obalů na 10 vajec. Kdo pravidelně chodí pro vajíčka a nemá svůj obal prodal jsem mu. A poté chodili s tímto obalem. Postupně jsem prodal celý balík. A cena? Za jeden obal pro 10 vajec bez potisku 6,5Kč. A za plato pro 30 vajec (ty jsem nekupoval) cena 3,7Kč. Cena vyplývá od počtu kusů obalů. Letos jsem cenu ještě nezjišťoval, ale budu určitě kupovat zas.

Aleš

A můžete prosím ,napsat nějaký kontakt na tu firmu .Děkuji renda .:-)

Neregistrovaný uživatel

27.2.2012 16:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.116.238

Kupuji v chovatelském obchodě v Polsku(Cieszyn/Český Těšín), mám to cca 15km. V případě zájmu mohu koupit a poslat, ale spíše větší množství. Jeden balík je 200ks (po 20 kusech se mi moc posílat nechce:o) ). Fotil jsem minule obaly pro známého. V případě zájmu mohu zaslat foto, nebo dát na Moderku.

Aleš

Neregistrovaný uživatel

28.2.2012 09:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.8.74

Mohu poprosit o foto. salonmiroslav@gmail.com Díky

Neregistrovaný uživatel

28.2.2012 10:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.48.161

Taky jsem teď poptávala, vyrábí firma Huhtamaki a poslali mi následující nabídku:
"Ceny:
Top 6 - 2,822/ks + DPH. Minimální množství k odběru 1 balík - 160ks.
Krabičky s individuálním potiskem do výroby zadáváme při min. množství cca
20 000 (při opakovaných odběrech množství možno domluvit s obchodním
zástupcem).
Top 10 - 2,355/ks + DPH. Minimální množství k odběru 1 balík - 180 ks.
20 000 (možno domluvit s obchodním zástupcem).
Proložka EUR - 1,435/ks + DPH. Minimální množství k odběru 1 balík - 125 ks
(stále skladem)."
Trochu mi připadá, že tam mají chybu, na 10 vajec levnější než na 6?
Chtěla bych bez potisku, ten si můžu zajistit sama. Dopravu kalkulují zvlášť podle vzdálenosti,
to jsem zatím nezjišťovala. Napadlo mě, kdyby se nás našlo víc z okolí, podělit se o dopravné...?
okolí Prahy, Příbram

Neregistrovaný uživatel

28.2.2012 10:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.1

Prosím přátelé nemate někdo kontak na výrobce nebo prodejce obalů na křepelčí vejce?????????????????
Díky za odpověď Jarda.

Neregistrovaný uživatel

28.2.2012 13:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.116.238

Taky jsem teď poptávala, vyrábí firma Huhtamaki a poslali mi následující nabídku:
"Ceny:
Top 6 - 2,822/ks + DPH. Minimální množství k odběru 1 balík - 160ks.
20 000 (při opakovaných odběrech množství možno domluvit s obchodním
zástupcem).
Top 10 - 2,355/ks + DPH. Minimální množství k odběru 1 balík - 180 ks.
20 000 (možno domluvit s obchodním zástupcem).
Proložka EUR - 1,435/ks + DPH. Minimální množství k odběru 1 balík - 125 ks
(stále skladem)."
Trochu mi připadá, že tam mají chybu, na 10 vajec levnější než na 6?
Chtěla bych bez potisku, ten si můžu zajistit sama. Dopravu kalkulují zvlášť podle vzdálenosti,
to jsem zatím nezjišťovala. Napadlo mě, kdyby se nás našlo víc z okolí, podělit se o dopravné...?
okolí Prahy, Příbram

Mají zajímavé ceny, jestli je správná cena TOP 10 pro balík 180ks.

Aleš

Neregistrovaný uživatel

28.2.2012 13:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.208.74

Přidal bych se s TOP 10 s jednou sadou balení
j.j@cmail.cz

Neregistrovaný uživatel

28.2.2012 13:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.130.162

Taky bych měla zájem, kdyby někdo objenával o jedno balení TOP 10.

Neregistrovaný uživatel

28.2.2012 16:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.219.237

Kupuji v chovatelském obchodě v Polsku(Cieszyn/Český Těšín), mám to cca 15km. V případě zájmu mohu koupit a poslat, ale spíše větší množství. Jeden balík je 200ks (po 20 kusech se mi moc posílat nechce:o) ). Fotil jsem minule obaly pro známého. V případě zájmu mohu zaslat foto, nebo dát na Moderku.

Aleš

prosím o info, kde je v Cieszynie ten obchod? děkuji
aazalka@seznam.cz

Neregistrovaný uživatel

13.6.2012 22:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.233.249

Budu objednávat v Německu krabice na 10 ks vajec, bez potisku - viz obrázek. Vychází mi cena cca 6,5 Kč na krabičku. Nechce se někdo přidat? Pak by to mohlo být o něco levnější.
Mohou k tomu dodat i prázdné etikety, které se na lepí na krabičku - na tu etiketu si můžete vytisknout vlastní firmu. 400 etiket stojí 240,- Kč, když by se to dalo k těm krabičkám, za jedno poštovné.
Má někdo zájem o krabičky (min 50 ks) a event. etikety? Prosím pište na reny.kr@klikni.cz. Budu objednávat nejpozději v pondělí 18.6. Díky. Reny

Neregistrovaný uživatel

14.6.2012 15:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.51.195

aazalka@seznam.cz

taky prosím o info kde v Cieszyně díky lumpikt@seznam.cz

Neregistrovaný uživatel

11.7.2012 06:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.191.154

stanislavba@seznam.cz

Neregistrovaný uživatel

13.7.2012 14:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.164.107

Aleši, máte pořád ty plata na vejce? Sháníme na 30ks a nikde nejsou . Ozvěte se prosím na mail malaevik@volny.cz. Děkuji Eva

Neregistrovaný uživatel

9.4.2013 08:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.251.10

ahoj , mohu poprosit o zakoupení cca 100 až 200 ks krabiček na 10 ks . Děkuji Duben M.

Neregistrovaný uživatel

1.7.2013 08:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.25.56

Nejjednodušší způsob, jak sehnat papírové obaly od vajec, alespoň já to tak dělám, je zajít do nějaké hospody a domluvit se tam, aby ti kuchař schovával plata od vajec - mají jich tam fakt dost. Oni sice nesmí skladovat vejce v platech v kuchyni a přendají je do chladnice, ale plata vyhazují. Vždycky jich mají minimálně 10 týdně. Fakt je to dobrý přísun.

Neregistrovaný uživatel

3.7.2013 21:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.250

Taky bereme vejce do hotelu od drůbežářské firmy,chtěla jsem jim plata vracet,ale nemají zájem,tak určitě oslovit několik hospod nebo hotelů a máte je zdarma

Neregistrovaný uživatel

5.8.2013 11:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.117.30

Dnes jsem sehnala na
http://www.rotobal.cz/produkty/plata-na-vajicka/obal-na-vejce-z-nasavane-kartonaze.htm.

Sice vyjde s dopravou jedna na 11 korun, ale zasílají od 25 kusů a pro mě při 15 slepicích objednávat 180 ks je moc. Nedejbože přijde kuna, jako na jaře, a nebudu mít co prodávatsmajlík.
Jak tady někdo psal, když budou kupci chtít domácí vajíčka, zaplatí si krabičku. V podstatě prodávám svým známým, tak se vrátí s krabičkou.
Přeji všem příjemný den
www.kaciny.cz

Neregistrovaný uživatel

5.8.2013 20:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.176.26

každá školní jídelna je vyhazuje..mně žena nasbírala za měsíc asi stovku na třicet,a čtyřicet kusu na deset vajíček..nebudte škrti,doneste jim čokoládu,a máte jich dost..smajlík

Neregistrovaný uživatel

9.8.2013 21:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.146.61

Ahoj, měla bych zájem o plata na 30ks vajec. Jsem z Mostu. Zmiňujete lounsko, jsou ještě v nabídce? Prosím o info na Sklenar.Iren@seznam.cz. Za plato zaplatím i cenu, kterou chtějí na internetu 4,-Kč, ale doprava je dražší jak objednané zboží proto sháním někde v okolí. Díky moc.

Neregistrovaný uživatel

23.8.2013 21:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.156.1

Dobrý den,
na základě Vaší poptávky na plata či krabičky pro vejce mne kontaktujte na apeti@email.cz, nebo na 608111030. Zkoušel jsem Vám napsat na uvedenou emailovou adresu, ta je ale neplatná, proto reaguji takto. Za Vámi nabízenou cenu Vám mohu dodat jakékoli množství plat či krabiček.smajlík

Neregistrovaný uživatel

22.1.2014 14:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.12.151

Prodám větší množství kartonů na vajíčka.
Tel. 608470960

Neregistrovaný uživatel

22.1.2014 21:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.212.6

vyměním 1x použité čisté proložky na 30 ks slepičích vajec za lahev Jamesona.
aktuálně jich je zhruba 7 m naskládaných do sebe a stále přibývají.
E-mail: vortel@seznam.cz
Kamenice nad Lipou

Neregistrovaný uživatel

10.3.2014 12:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.20.195

muzete mi napsat na email Tesia@seznam.cz adresu obchodu vCieszynie? Shanim krabicky,a bydlim u hranic,zajela bych si tam.DIky

Neregistrovaný uživatel

27.3.2014 18:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.204.118

Dobrý den Aleši prosím můžete mi poslat obrázek obalů Díky Jirka; simakjiri@seznam.cz

Neregistrovaný uživatel

10.4.2014 12:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.219.18

scháním několik set obalu na vejce pokud byste někdo mohl sehnat zaplatim poštovné a něco na vrch , vemu i 500 obalu pokud možno na 30 vajec

Neregistrovaný uživatel

10.4.2014 12:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.219.18

ještě kontakt coleoppter@email.cz sem od pardubic nebo mobil 731388895

Dominikobaly

18.2.2015 11:42
Dominikobaly

XXX.XXX.237.246

Dobry den,
mame naozaj vsetky typy obalov na vajicka (prepelicie po 18 ks, slepacie aj XL, po 4, po 6,10,12,15,30...s etiketami, bez, k tomu aj krabice, etikety a vsetko okolo balenia a znacenia...) dodavky robime aj po mensich mnozstvach...00421944662066 za rozumne ceny, pobocky vo viacero krajinach...
obchod@najlepsievajicka.info.

JohnyD

26.3.2015 20:34
JohnyD

XXX.XXX.37.176

Dominikobaly napsal(a):
Dobry den,
mame naozaj vsetky typy obalov na vajicka (prepelicie po 18 ks, slepacie aj XL, po 4, po 6,10,12,15,30...s etiketami, bez, k tomu aj krabice, etikety a vsetko okolo balenia a znacenia...) dodavky robime aj po mensich mnozstvach...00421944662066 za rozumne ceny, pobocky vo viacero krajinach...
obchod@najlepsievajicka.info.

Prominte, ale Vámi zadaný mail neexistuje.

Sháním obaly na slepičí vajíčka - takové ty klasické velké 30 vajec/plato(obal). Dodáváte zboží i do České republiky? Potřeboval bych tak 1000 ks těchto obalů bez potisku.

Jaká by byla cena za kus případně kolik by činila cena za dopravu?

26.3.2015 22:56
horal

XXX.XXX.58.226

JohnyD napsal(a):
Prominte, ale Vámi zadaný mail neexistuje.

Sháním obaly na slepičí vajíčka - takové ty klasické velké 30 vajec/plato(obal). Dodáváte zboží i do České republiky? Potřeboval bych tak 1000 ks těchto obalů bez potisku.

Jaká by byla cena za kus případně kolik by činila cena za dopravu?

Zkuste nějakou školní jídelnu nebo restauraci, ti je vyhazují.

25.6.2015 01:39
Den

XXX.XXX.228.222

Dobrý den pokud máte zájem můžeme Vám obaly na vajíčka schovávat.

25.6.2015 19:08
peter z bratislavy

XXX.XXX.240.152

Dávam do Vašej pozornosti túto webstranku:
http://www.obalynavajcia.sk/maloobchodn-obaly-na-vajka/plus-pack-8.html.

30.8.2015 13:59
savana22

XXX.XXX.152.34

Prosím o kontakt na Polský Těšín na obaly na vejce, děkuji.

2.1.2016 19:22
hospodářka

XXX.XXX.202.222

Obaly na vejce objednávám na www.rotobal.cz
Obal je klasický papírový kartonový, pro 6 nebo 10 vajíček.
Pro 10 vajíček za 4,40Kč, minimální odběr 25 ks.

2.1.2016 21:28
milcek

XXX.XXX.252.163

Prosím přátelé nemate někdo kontak na výrobce nebo prodejce obalů na křepelčí vejce?????????????????
Díky za odpověď Jarda.

Www.krepelka-japonska.cz.

17.10.2016 13:50
oleje1

XXX.XXX.168.83

Nabízím obaly na vajíčka, nové nepoužité pro 12 a 6 Ks, za dobrou cenu v množství 3000 Ks i jednotlivě.777599025.

17.10.2016 14:34
oleje1

XXX.XXX.168.83

Nové obaly vám mohu poslat poštou za velice slušnou cenu.777599025.

Ne-registrovany

16.7.2017 17:23
Ne-registrovany

XXX.XXX.219.146

Ahoj všem, chtěl bych se zeptat na zkušenosti ostatních.Pokud máte vajíčka nazbyt a prodáváte nebo je to dokonce váš vedlejší přivýdělek, tak do čeho balíte?Případně jaká cena za krabičku je pro vás czela ok?Díky za rady... Nějak nám nedošlo že vejce taky bude třeba do něčeho balit když už je budu rozdávat rodině

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.7.2017 19:26
Uživatel s deaktivovaným účtem

No pokud jsou kupující či obdarovaní normální, tak se s nimi dá vždy domluvit na vrácení obalů výměnou.Já to tak dělám už léta a stále to funguje.Dokonce mi nosí i obaly od vajec koupených a tak mám stále do čeho balit i když občas některý vyřadím. A když jdu třeba ke kontejneru na papír vynést odpad, tak skoro vždy nějakou tu krabičku ukořistím i tam.A vůbec se za to nestydím. Recykluju tak vlastně několikrát.

1.1.2018 11:11
zdeněk77

XXX.XXX.99.140

Dobrý den,
prosím o foto obalů na vejce. cebrnak@seznam.cz

děkuji

Červený Zdeněk.

3.2.2018 16:39
Bronek97

XXX.XXX.125.136

Jsem z Třince, mohu poprosit info co je to za obchod? Děkuji.

3.2.2018 16:41
Bronek97

XXX.XXX.125.136

aazalka@seznam.cz

Jsem z Třince, mohu poprosit info co je to za obchod? Děkuji.

On3click

17.5.2019 15:56
On3click

XXX.XXX.11.196

Dobry den, mohu nabidnout plata od vajec (30ks),vel. M,mam jich cca. 200ks. Nejlepe osobní převzetí, cena za kus 2,-Kč. Doksy, Liberecký kraj. Pište na email.

Nicolka1958

18.1.2020 00:06
Nicolka1958

XXX.XXX.43.238

Dobrý den,koukám,že shanite plata od vajíček. Nějaké mám doma jsou to tedy ty po 30. Klidně bych Vám je za nějakou simbolickou cenu prodala :) 50 jich tu bude určitě :) Nikol

20.1.2020 20:16
MarcelaV

XXX.XXX.144.148

Take nejake máme

jjjj

15.9.2021 09:26
jjjj

XXX.XXX.230.42

Zdraví mám jich dost, odkud jste? Pošta je zbytečně drahá tudíž radši osobní odběr.

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík