Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

1.9.2008 09:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.161.21

Tak vám povim,kočka mi přinesla odněkud čmelíky,nemám slepice,ani nic podobného,máme malinký dvůr.A ted perlička,dali se do mně,podobnost se slepicema je čistě náhodná.Mám nepřiměřenou alergii,už měsíc,štípance se mi zanítily,všude červené fleky,chodim s tim i k doktorovi.Čmelíci se neustále objevují na nohách,vše pořád desinfikuju,vystříkávám Biolitem,Difusilem včetně kočky,Repelentem,meju se v Otrthosanu pro zvířata a nic,přitom kočka nechodí vůbec do bytu,PORADTE CO S TIM,než mě to sežere.

Neregistrovaný uživatel

1.9.2008 09:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.5.123

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Tak vám povim,kočka mi přinesla odněkud čmelíky,nemám slepice,ani nic podobného,máme malinký dvůr.A ted perlička,dali se do mně,podobnost se slepicema je čistě náhodná.Mám nepřiměřenou alergii,už měsíc,štípance se mi zanítily,všude červené fleky,chodim s tim i k doktorovi.Čmelíci se neustále objevují na nohách,vše pořád desinfikuju,vystříkávám Biolitem,Difusilem včetně kočky,Repelentem,meju se v Otrthosanu pro zvířata a nic,přitom kočka nechodí vůbec do bytu,PORADTE CO S TIM,než mě to sežere.

biolit i difusil je na houby, zkuste biokill koupite ho v potrebach pro hospodarska zvirata je to do hodiny pryc teplokrevnym zviratum (i lidem) to neublizi a opravdu verte, budete mit pokoj, ale mela byste vystrikat vsechno (vcetne sebe) kde muzou byt, takze treba i loznici:-D funkcnost zarucena! mela jsem podobny problem v cervenci

Neregistrovaný uživatel

1.9.2008 09:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.5.123

biolit i difusil je na houby, zkuste biokill koupite ho v potrebach pro hospodarska zvirata je to do hodiny pryc teplokrevnym zviratum (i lidem) to neublizi a opravdu verte, budete mit pokoj, ale mela byste vystrikat vsechno (vcetne sebe) kde muzou byt, takze treba i loznici:-D funkcnost zarucena! mela jsem podobny problem v cervenci

¨ted jsem koukala, ze je k sehnani i na netu (normalne seznam - zbozi) ale vezmete ten zlutozeleny:-D

Neregistrovaný uživatel

1.9.2008 10:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.1.93

Dobrý den, mám stejný problém - tedy teď už snad skoro dořešený. Alergii mám také. Ty potvory mě koušou jen přes noc v posteli. Přítel spí se mnou v posteli a nic a já mívala i 30 štípanců. Nevím, zda jde o blechy či čmelíky, nikdy jsem nic podezřelého, co by mě mohlo kousnout, neviděla, proto tipuji spíše na ty čmelíky. Mám doma kočky i slepice. Kočky jsem nastříkala frontlinem, chci jim koupit ještě stronghold. Co pomohlo mě je důkladné luxování celého bytu a okolí postele a převlékání ložního prádla. V kritické dny i denně. Nevím, jak a kdy "to" žere Vás, ale doporučuji se i po zkušenostech jiných podobně postižených pohlédnout po všem, v čem by se mohli držet. Tedy koberce, čalounění, možná plyšová zvířátka. Vysát opravdu všude, za skříněmi atd. Biokill je také super, jen není vhodný na kočky, takže pozor, tam volte ten frontline a nebo kapsli stronghold za krk. Ta má tu výhodu, že je nejen proti vnitřním a vnějším parazitům, ale zabíjí je po dobu tří měsíců. V kritickou dobu jsem ošetřila frontlinem i sebe. S biokilem mám kratší zkušenosti a používám ho na drůbež, proto mu pro ošetření svojí maličkosti tolik nedůvěřuji. Pro ošetření prostředí je jedinečný.

Neregistrovaný uživatel

2.9.2008 08:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.232.92

Dobrý den, mám stejný problém - tedy teď už snad skoro dořešený. Alergii mám také. Ty potvory mě koušou jen přes noc v posteli. Přítel spí se mnou v posteli a nic a já mívala i 30 štípanců. Nevím, zda jde o blechy či čmelíky, nikdy jsem nic podezřelého, co by mě mohlo kousnout, neviděla, proto tipuji spíše na ty čmelíky. Mám doma kočky i slepice. Kočky jsem nastříkala frontlinem, chci jim koupit ještě stronghold. Co pomohlo mě je důkladné luxování celého bytu a okolí postele a převlékání ložního prádla. V kritické dny i denně. Nevím, jak a kdy "to" žere Vás, ale doporučuji se i po zkušenostech jiných podobně postižených pohlédnout po všem, v čem by se mohli držet. Tedy koberce, čalounění, možná plyšová zvířátka. Vysát opravdu všude, za skříněmi atd. Biokill je také super, jen není vhodný na kočky, takže pozor, tam volte ten frontline a nebo kapsli stronghold za krk. Ta má tu výhodu, že je nejen proti vnitřním a vnějším parazitům, ale zabíjí je po dobu tří měsíců. V kritickou dobu jsem ošetřila frontlinem i sebe. S biokilem mám kratší zkušenosti a používám ho na drůbež, proto mu pro ošetření svojí maličkosti tolik nedůvěřuji. Pro ošetření prostředí je jedinečný.

Zrušit koberce,plyšová zvířátka,potýkali jsme se s takovýma potvorama, když jsme se vloni nastěhovali do baráku po paní, která evidentně prováděla úklid na oko,v každém rohu stovky jakýchsi broučků, kteří v noci lozili po zdi,když jsme je zamáčkli,tak křupli. Byli jsme do rána poštípaní.Když jsme začali s opravami, tak jsme přišli na neskutečné věci.Při dělání nové podlahy,nejdříve jsme oddělali hrozný koberec, pod tím 3 vrstvy lina.prostě se prochodilo, dávalo se další a další.
Dnes jen dlažby,plovoučky. Broučcci zmizeli a štípance taky.Lenka

Neregistrovaný uživatel

12.7.2012 09:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.132

teplokrevným zvířatům to neublíží kromě koček!!!!!!! pro ně je toxický!!!!!!! na to POZOR!!!!!! vše kde je obsažený permetrin.

Neregistrovaný uživatel

12.7.2012 12:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.56.140

ežiši to nejsou Čmelíci ale ŠTĚNICE protože čmelíci na člověku neparazitují......:-|štěnice je lidský parazit,kdežto čmelík je ptačí.smajlík

Neregistrovaný uživatel

12.7.2012 12:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.102

To budou štěnice. A kočka v tom bude nevinně, to si přinesete vy sám, třeba z nějakého hotelu, nebo i z vlaku. Boj s tím je těžký, možná bych se obrátila na specializovanou firmu, ať vám bydlení pořádně vyplynují. Jestli máte tapety, to musí pryč, štěnice bydlí pod nimi, to samé spáry podlah, mezi nábytkem... kdyby to s nimi bylo tak jednoduché, tak by v hotelech nebydlely.

Neregistrovaný uživatel

18.11.2014 11:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.169.70

V soucastnosti se potykam, se cmelikama v byte - mam 2 psy, na balkone v podvesu hnizdo jiricek a sem tam se mihne na parapetu holub.

Zezacatku se pupinky objevovaly pres noc - nutno vyloucit stenice ( kterych je v teto dobe vsude plno ) a kmoary, pokud spavate vzdy s otevrenym oknem jako ja.
No pak to zacalo kousat i pres den pod oblecenim - coz bylo jiste voditko.

Po neuveritelnym psychickym teroru, kdy byly postupne vylouceny blechy, stenice i sametky jsem nahodou jednoho dne na noze chytil zviratko velke cca 0,5mm. ihned putovalo do odberovky. V nasledujicich dnech jsem ulovil dalsi 3. Musel jsem komplet donaha a pak velmi pozorne zblizka prohlednout cele telo a patrat po pohybu. Bestie putovaly na parazitologicky ustav s potvrzenim, ze to jsou cmelici.

Vysavam, peru, biokilluju ...

Petr

Neregistrovaný uživatel

18.11.2014 16:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.18.191

A co filcky???smajlík

Neregistrovaný uživatel

18.11.2014 17:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.18

Biolitem,Difusilem,Repelent...samí dobrý věci pro kočku
ještě není poslintaná a nelítá po zdech jak motorka v globusu smrti??
https://www.youtube.com/watch?v=iYe1s_1BbCE

Neregistrovaný uživatel

18.11.2014 19:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.18.68

Jsou to čmelíci???smajlíksmajlík někde jsem slyšel že na člověka sice můžou přelézt,ale krev mu nesají a tak zahynou.

Neregistrovaný uživatel

18.11.2014 19:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.18.142

ja mám dobrú skúsenosť s K-OTHRINE na čmelíkov v kurníku, dá sa používať aj v bytoch,.. http://www.floraservis.sk/k-othrine-25-sc.php

Neregistrovaný uživatel

18.11.2014 20:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.0.51

Čmelíci na člověka lezou,vlastní zkušenost,letos nás tedy potrápily ,vyzkoušeli jsme toho spoustu,ale myslim si,že je teď na ně chladno,tak dali pokoj,ale na jaře tu budou opět.

Neregistrovaný uživatel

19.11.2014 00:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.151

Vyčistit vše kočku nastříkat arpalit neo a je po problému smajlíksmajlík

Neregistrovaný uživatel

19.11.2014 00:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.151

I kalhoty ,pbuv atd. jinak kočka 2 nohá muže něco zanechat .-) kdežto kočka 4 nohá je to tak 50:99% že to dotáhhla kočička a to nemám rád kočky kakají do jídel slepicím, psům, a špindírům co je maj zavřeny doma a nevenčí kočky !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pak se kočička pokadí . Jak má vydržet nesrát 8 h když jste hokně nebo se někde flákáte.......?????????????????? smajlíksmajlík

Neregistrovaný uživatel

19.11.2014 00:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.151

V soucastnosti se potykam, se cmelikama v byte - mam 2 psy, na balkone v podvesu hnizdo jiricek a sem tam se mihne na parapetu holub.

Zezacatku se pupinky objevovaly pres noc - nutno vyloucit stenice ( kterych je v teto dobe vsude plno ) a kmoary, pokud spavate vzdy s otevrenym oknem jako ja.
No pak to zacalo kousat i pres den pod oblecenim - coz bylo jiste voditko.

Po neuveritelnym psychickym teroru, kdy byly postupne vylouceny blechy, stenice i sametky jsem nahodou jednoho dne na noze chytil zviratko velke cca 0,5mm. ihned putovalo do odberovky. V nasledujicich dnech jsem ulovil dalsi 3. Musel jsem komplet donaha a pak velmi pozorne zblizka prohlednout cele telo a patrat po pohybu. Bestie putovaly na parazitologicky ustav s potvrzenim, ze to jsou cmelici.

Vysavam, peru, biokilluju ...

Petr

arpalit neo!! smajlíksmajlík Pane Bože bože ....................není to komár a ni Mucha CC smajlíksmajlík

Neregistrovaný uživatel

19.11.2014 07:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.35.74

nevim, čmelík kuří, na člověka po vstoupení do zamořeného kurníku klidně nalezou, protože cítí teplo, nepříjemně šimraj a pokoušejí se i nabodnout, ale krev savčí nemaj v oblibě a proto lezou a lezou dál. Mnohem horší jsou blechy ať už slepičí, nebo psí či kočičí, ty uměj potrápit kdykoli. Abych se vrátil k roztočům, kam čmelíci narozdíl od blech patří, larvy sametek jsou taky pěkně zapeklité. A mužou způsobit alergickoureakci.

Neregistrovaný uživatel

19.11.2014 08:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.18

Vyčistit vše kočku nastříkat arpalit neo a je po problému smajlíksmajlík

a po kočce..tyto přípravky jsou pro kočky toxické dovedo

Neregistrovaný uživatel

19.11.2014 08:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.18

I kalhoty ,pbuv atd. jinak kočka 2 nohá muže něco zanechat .-) kdežto kočka 4 nohá je to tak 50:99% že to dotáhhla kočička a to nemám rád kočky kakají do jídel slepicím, psům, a špindírům co je maj zavřeny doma a nevenčí kočky !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pak se kočička pokadí . Jak má vydržet nesrát 8 h když jste hokně nebo se někde flákáte.......?????????????????? smajlíksmajlík

třískej se do palice víc,protože kočka se nevenčí, je totiž socializovaná a chodí na kočičí záchod a to většinou od prvního dne když si jí přivezete domů..kočka nemusí vyjít z bytu po celý život....jinak dávám všem zvířatům žrádlo né jídlo..a ty máš na..sráno v palici

Neregistrovaný uživatel

20.11.2014 01:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.151

třískej se do palice víc,protože kočka se nevenčí, je totiž socializovaná a chodí na kočičí záchod a to většinou od prvního dne když si jí přivezete domů..kočka nemusí vyjít z bytu po celý život....jinak dávám všem zvířatům žrádlo né jídlo..a ty máš na..sráno v palici

smajlíksmajlík

Neregistrovaný uživatel

20.11.2014 01:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.151

jako s foto reklamy no krásné........ pak jedině stěch holobků no.................??

Neregistrovaný uživatel

20.11.2014 01:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.151

a po kočce..tyto přípravky jsou pro kočky toxické dovedo

obojky u Vet.

Neregistrovaný uživatel

20.11.2014 01:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.151

nevim, čmelík kuří, na člověka po vstoupení do zamořeného kurníku klidně nalezou, protože cítí teplo, nepříjemně šimraj a pokoušejí se i nabodnout, ale krev savčí nemaj v oblibě a proto lezou a lezou dál. Mnohem horší jsou blechy ať už slepičí, nebo psí či kočičí, ty uměj potrápit kdykoli. Abych se vrátil k roztočům, kam čmelíci narozdíl od blech patří, larvy sametek jsou taky pěkně zapeklité. A mužou způsobit alergickoureakci.

Jenže čmelík a to bvše je jen z bordelůů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nečistoto !! jako např. rostoče ,čmelík je parazit jako veš,všenka, apd. ale chytit jej v paneláku ????????????????????to je utažené za valsy .................................................jedině z balkonu když tam občas letají holubi nebo vraci ale to odfoukné větr , je to špínou a hyygienou špatnou to 100% Otázka je kde se vzal ten čmelík no?? smajlíksmajlík

Neregistrovaný uživatel

20.11.2014 02:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.18.191

To jsou filcky ,dyť to říkám.

Neregistrovaný uživatel

20.11.2014 14:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.151

beztak

Neregistrovaný uživatel

20.11.2014 14:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.151

smajlíksmajlík

Neregistrovaný uživatel

20.11.2014 19:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.23.146

smajlíksmajlík

Chlape,nejen že jste podle psaní tatar,ale odpovídáte si sám!
Víte co znamenají ta číslice nahoře??
....no...vám je to asi jedno

Neregistrovaný uživatel

22.11.2014 12:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.18.191

Chlape,nejen že jste podle psaní tatar,ale odpovídáte si sám!
Víte co znamenají ta číslice nahoře??
....no...vám je to asi jedno

Pravda je někdy krutá a nejvíc naštve.Ten pán jen potvrdil můj názor ,sám si neodpovídal .To zase pochopte vy.smajlík

5.1.2015 22:25
joker

XXX.XXX.27.208

Co má kálení kočky společné s čmelíkama

Ne-chovatel

16.6.2015 21:46
Ne-chovatel

XXX.XXX.252.41

Právě jsem v dobré víře, spolu se slepicemi, aplikoval Biolit na lezoucí a létající hmyz i na kuře (5-6 týdnů) a tomu to způsobilo nervové poruchy (problém udržet rovnováhu, divoké pištění).
Umyl jsem ho, dal pod žáruvku a dal vodu s vitamínem C. Problémy ustávají, vypadá že mu nic nebude. Opláchl jsem ho prakticky ihned po aplikaci, myslím že kdybych ještě chvíli vyčkal, tak zvlhčením kůže naopak jen zvýším prostupnost a tedy bych mu ještě více ublížil.

Tak dávejte pozor. Takto zasažené kuře nechce v klidu posedět a počkat až bude v pořádku. Chce stát, ale má problém s rovnováhou. Je dobré ho držet v ruce a konejšit, než se dostane z nejhoršího, jenže dělejte to pod žárovkou (k horko-vzdušnému topidlu jsem se zrovna nemohl dostat a žárovku bylo zpočátku třeba překrýt aby se teplo udrželo).

Ne-chovatel

17.6.2015 07:42
Ne-chovatel

XXX.XXX.141.138

Pokud to někoho zajímá, tak kuře přežilo bez viditelných následků. Žárovku jsem mu zhasl asi po dvou hodinách co bylo zcela suché, to už asi hodinu normálně leželo a komunikovalo normálním hlasem.
Mělo k dispozici žrádlo i vodu a vše do rána zmizelo, kuře evidentně více pilo (ale do určité míry i kvůli kyselosti vody která ho nutila pít), tato voda se ze značné části vypařila přes kůži kuřete - ještě brzy ráno mi přišlo rozhicované, teď vypadá a chová se stejně jako jindy.

Tojejedno

23.7.2019 22:54
Tojejedno

XXX.XXX.54.71

To není pravda. Cmelik se sice oznacuje jako parazit ptáků, ale jde i na myši kočky psy a i na lidi... Vylezaji jen v noci jsou malí... Zatim co kdyby je Trápily stenice určitě by je viděli... Sama se teď snažím vyhnout tomuhle problému... Na nase kuřata to něco přeneslo MILIMETROVEHO brouka jsem spatřila na telefonu. Při zmáčknutí lupl...
A jak můžete vidět má s na problém více lidí. Myslíte si, že u všech to jsou stenice? :)

16.9.2019 11:00
jindřich

XXX.XXX.130.3

Nevíte kde sehnat křemelinu? Nějakou mají v lekárně drMax, ale píšou že by se to mělo jíst,asi kravina. Potřebuju je poprášit. Dík za radu

16.9.2019 11:15
pastevecovci

XXX.XXX.10.138

jindřich napsal(a):
Nevíte kde sehnat křemelinu? Nějakou mají v lekárně drMax, ale píšou že by se to mělo jíst,asi kravina. Potřebuju je poprášit. Dík za radu

https://www.vinarskepotreby.cz/kremelina-f4-pytel-15-kg.html?listtype=searchfulltext&searchparamfull=k%C5%99emelina

16.9.2019 11:15
Eevulenka

XXX.XXX.86.101

Křemelinu seženete ve vinařských potřebách :) nebo na e-shopu ekokoza.cz :)

16.9.2019 12:11
jindřich

XXX.XXX.130.3

Díky moc,obědnáno,díky za radu

16.9.2019 16:14
Eevulenka

XXX.XXX.86.101

I když já nějak nevím, parchantíci malí červení mi chodí v křemelině, jako by nevěděli, co jim to má udělat :( ...teda musím říct, že opravdu semtam nějaký, ale na 100% to ne a ne zlikvidovat.

16.9.2019 18:14
pastevecovci

XXX.XXX.10.138

Eevulenka napsal(a):
I když já nějak nevím, parchantíci malí červení mi chodí v křemelině, jako by nevěděli, co jim to má udělat :( ...teda musím říct, že opravdu semtam nějaký, ale na 100% to ne a ne zlikvidovat.

Křemelina je pouze doplňkové opatření.

Nejdříve je nutné pečlivě vyčistit, pokud to jde opálit plamenem.

Potom aplikovat tohle -
https://www.lihneme.cz/hubeni-roztocu-cmeliku/schopf-milben-xpert-15g/

A pak teprve tu křemelinu.

16.9.2019 18:43
Eevulenka

XXX.XXX.86.101

To samozřejmě dělám. Čistim vic než je obvyklé, moje holky se mají jak na zámku. Hřady mam 3x, měním a cistim je jak horkovzdusnou pistoli, tak chemicky ( savo, reid, cmelikostop, biokill, křemelina) . Vsechno mají čisté jak v nemocnici a přesto všechno zase najdu nějakého jedince.

16.9.2019 19:33
pastevecovci

XXX.XXX.10.138

Eevulenka napsal(a):
To samozřejmě dělám. Čistim vic než je obvyklé, moje holky se mají jak na zámku. Hřady mam 3x, měním a cistim je jak horkovzdusnou pistoli, tak chemicky ( savo, reid, cmelikostop, biokill, křemelina) . Vsechno mají čisté jak v nemocnici a přesto všechno zase najdu nějakého jedince.

savo je dezinfekce - to čmelíka nijak neřeší.
čmelíkostop a biokill zabijí tak maximálně přímo zasažené jedince - dle mých zkušeností - vyhozené peníze
Prostředek, který jsem Vám doporučil funguje, vyzkoušel jsem všechny dostupné chemie, zabrala až tato. Dva roky po aplikaci není stále v kurníku viditelný čmelík.
Nejsem prodejce, jenom píšu svoje zkušenosti.
Nevím jakou teplotu dává ta pistole, ale raději bych doporučil nějaký hořák, ti prevíti jsou ve větším shluku schopni přežít i ten oheň.

17.9.2019 06:56
2mazutak

XXX.XXX.6.190

zdravím.já jsem v kurníčku zapálil sirnou svíci,a jak vyézali,tak jsem je přejel hořáčkem na flambování.horkovzdušná pistole má jednu vadu. teplota by byla dostačující,ale než je sežehne,tak je spíše odfoukne.

17.9.2019 14:09
jindřich

XXX.XXX.130.3

Teď jsem vylezl z kurníku...udělal jsem nový hřady, vyčistil,vystříkal čmelíkostopem a jak jsem čistil, tak pod hřadem byla nestrávená pšenda, nevím jestli v extrementu, nebo vyzvrácená. Už jsem z toho na palici. Pipinky stácí peří,prd nesou.Soused říká vitamíny,ale jak by mohli chybět,mají zelený, pšendu oves, ječmen , maso...

17.9.2019 14:16
jindřich

XXX.XXX.130.3

stříkal jste někdo pipinky Arpalitem?

17.9.2019 14:55
lydie

XXX.XXX.10.138

jindřich napsal(a):
Teď jsem vylezl z kurníku...udělal jsem nový hřady, vyčistil,vystříkal čmelíkostopem a jak jsem čistil, tak pod hřadem byla nestrávená pšenda, nevím jestli v extrementu, nebo vyzvrácená. Už jsem z toho na palici. Pipinky stácí peří,prd nesou.Soused říká vitamíny,ale jak by mohli chybět,mají zelený, pšendu oves, ječmen , maso...

https://www.ifauna.cz/drubez/clanky/r/detail/6790/preperovani-a-pelichani/

https://www.ifauna.cz/drubez/clanky/r?q=nenesou

17.9.2019 19:21
jindřich

XXX.XXX.130.3

Lidie děkuji za odkazy,vše prostuduju,díky moc #babychicke gg#

23.9.2019 09:00
sisu

XXX.XXX.40.42

Dobrý deň, na tie malé potvory som našla recept. Nedá sa povedať, že 100% ale dosť účinné. Prvá a najdôležitejšia vec bola zrušiť hrady. Sliepky si zvyknú a aj bez nich. Najprv som celý kurník s vonku aj s vnútra natrela jedlým olejom tak, aby sa čo najviac vpil so dreva. Treba opakovať aj 2 -3 krát. Na dno kurníka som dala kartón. Tie potvory do kartónu vlezú a pravidelným čistením raz za týždeň som sa ich zbavila.
Kartóny treba vždy spáliť. V zime dám na kartóny aj slamu, aby mali sliepky teplo.
Takto bojujeme už dva roky a dá sa to zvládať.

30.7.2020 15:52
Marci V.

XXX.XXX.17.3

Souhlasím s účinností...jen si dejte pozor Biokil je toxický pro kočky!!

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík