Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.172.27
Znáte to někdo? Prý je to účinné jako repelent.Aplikuje se to drůbeži do vody
a čmelíkům pak nechutná jejich krev. Opouští drůbež a na ošetřeném prostředí
umírají hlady. Je to možné někde sehnat??
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.113
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Znáte to někdo? Prý je to účinné jako repelent.Aplikuje se to drůbeži do vody
a čmelíkům pak nechutná jejich krev. Opouští drůbež a na ošetřeném prostředí
umírají hlady. Je to možné někde sehnat??
Zdá se mi to příliš ideální na to aby to fungovalo..... Honza mčf
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.6.67
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zdá se mi to příliš ideální na to aby to fungovalo..... Honza mčf
Evropské drůbeži ale konečně svitla naděje. Nový přípravek Acariflash totiž podle dosavadních zkušeností čmelíky kuří bezpečně od sání krve odrazuje. „Acariflash je přírodní produkt, konkrétně jde o směs několika esenciálních olejů, která se přidává zvířatům do vody, čímž je ovlivněna kvalita jejich krve. Na čmelíky to má přímo repelentní účinek, esenciální oleje atakují jejich čichové ústrojí, takže čmelíci přestávají sát,“ informoval Emmanuel Reveiller. Omezením potravy u čmelíků dojde i ke snížení reprodukčního potenciálu. Sekundární efekt Acariflashe pak tkví v odčervení, jelikož ničí i případné parazity trávicího ústrojí a napomáhá hojení ran v epitelu. Navíc přispívá k detoxikaci jater. Efekt přípravku Acariflash lze podle Emmanuela Reveillera v hale vidět velmi brzy. „Již po několika dnech používání přípravku je možné sledovat změny na samotných zvířatech, ta jsou méně nervózní a neprojevuje se u nich již kanibalismus. Dochází také ke zlepšení kvality skořápek a zvýšení snášky, a to zhruba o 1,2 %,“ informoval. Patrný je ale také přesun čmelíků, kteří opouštějí těla zvířat, a hledají jiné možné útočiště. Přípravek přitom neovlivňuje chuť, vůni, kvalitu vajec ani skořápky.
Třeba to fak funguje,zatím jsem nenašla kde se dá koupit. Roklanka
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.6.67
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Evropské drůbeži ale konečně svitla naděje. Nový přípravek Acariflash totiž podle dosavadních zkušeností čmelíky kuří bezpečně od sání krve odrazuje. „Acariflash je přírodní produkt, konkrétně jde o směs několika esenciálních olejů, která se přidává zvířatům do vody, čímž je ovlivněna kvalita jejich krve. Na čmelíky to má přímo repelentní účinek, esenciální oleje atakují jejich čichové ústrojí, takže čmelíci přestávají sát,“ informoval Emmanuel Reveiller. Omezením potravy u čmelíků dojde i ke snížení reprodukčního potenciálu. Sekundární efekt Acariflashe pak tkví v odčervení, jelikož ničí i případné parazity trávicího ústrojí a napomáhá hojení ran v epitelu. Navíc přispívá k detoxikaci jater. Efekt přípravku Acariflash lze podle Emmanuela Reveillera v hale vidět velmi brzy. „Již po několika dnech používání přípravku je možné sledovat změny na samotných zvířatech, ta jsou méně nervózní a neprojevuje se u nich již kanibalismus. Dochází také ke zlepšení kvality skořápek a zvýšení snášky, a to zhruba o 1,2 %,“ informoval. Patrný je ale také přesun čmelíků, kteří opouštějí těla zvířat, a hledají jiné možné útočiště. Přípravek přitom neovlivňuje chuť, vůni, kvalitu vajec ani skořápky.
Třeba to fak funguje,zatím jsem nenašla kde se dá koupit. Roklanka
Tato firma ho prodává. www.iframix.cz,
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.172.27
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tato firma ho prodává. www.iframix.cz,
No vidíte, to bude ten správný zázrak pro naše miláčky. A víte cenu??
Na www.iframix.cz zatím není e-shop.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.113
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No to by byl zázrak! honza mčf
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.6.101
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No to by byl zázrak! honza mčf
Cenu tam nemají,jen v jakém balení ho prodávají,ale je tam telefon. Roklanka
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.99.226
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Podle mého názoru bude ta cena podobná, jako ceny přírodních odblešovačů na psy - tedy astronomická
Jiřina
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.22.121
Má někdo nějaké nové zkušenosti s tímto přípravkem?
Jana
Jituskalf

XXX.XXX.117.18
Mám zkušenosti s tímto přípravkem již 2 roky. Je opravdu účinný. Slepice během dvou týdnů jsou bez čmelíků. Jen to přidávám do vody. Dříve jsme byli ze čmelíků nešťastní. Lezli i po nás. Nikdo nechtěl jít do zahradního domku aby se nemusel sprchovat a zbavovat se těch potvůrek. Slepice se je snažily vytřepávat z peří. A teď máme klid.
Dobrý den,
já mám vynikající zkušenost s listy z Ořešáku.
Taky se mi stalo, že jsem měl úplně zamořený kurník a chov čmelíkama.
Dostala se mi rada, že mám dát do hnízd listy z Ořechu a ještě volně poházet a pověsit do kurníku.
Opravdu to funguje a nemám 2 roky s čmelíkama žádný problém.
Mohu jen doporučit.
Právě nyní jsou Ořešáky krásně zelené a silné tak už jsem je taky vyměnil a dal do snáškových hnízd pod seno a ještě mám listy volně poházené po kurníku.
Přeji úspěšný boj s Čmelíkama
Jituskalf
napsal(a):
Mám zkušenosti s tímto přípravkem již 2 roky. Je opravdu účinný. Slepice během dvou týdnů jsou bez čmelíků. Jen to přidávám do vody. Dříve jsme byli ze čmelíků nešťastní. Lezli i po nás. Nikdo nechtěl jít do zahradního domku aby se nemusel sprchovat a zbavovat se těch potvůrek. Slepice se je snažily vytřepávat z peří. A teď máme klid.
Dobry den.pouzivate porad ten acariflash?