Acariflash- odpuzovač čmelíků

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

18.8.2009 16:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.172.27

Znáte to někdo? Prý je to účinné jako repelent.Aplikuje se to drůbeži do vody
a čmelíkům pak nechutná jejich krev. Opouští drůbež a na ošetřeném prostředí
umírají hlady. Je to možné někde sehnat??

Neregistrovaný uživatel

18.8.2009 20:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.113

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Znáte to někdo? Prý je to účinné jako repelent.Aplikuje se to drůbeži do vody
a čmelíkům pak nechutná jejich krev. Opouští drůbež a na ošetřeném prostředí
umírají hlady. Je to možné někde sehnat??

Zdá se mi to příliš ideální na to aby to fungovalo..... Honza mčf

Neregistrovaný uživatel

18.8.2009 20:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.6.67

Zdá se mi to příliš ideální na to aby to fungovalo..... Honza mčf

Evropské drůbeži ale konečně svitla naděje. Nový přípravek Acariflash totiž podle dosavadních zkušeností čmelíky kuří bezpečně od sání krve odrazuje. „Acariflash je přírodní produkt, konkrétně jde o směs několika esenciálních olejů, která se přidává zvířatům do vody, čímž je ovlivněna kvalita jejich krve. Na čmelíky to má přímo repelentní účinek, esenciální oleje atakují jejich čichové ústrojí, takže čmelíci přestávají sát,“ informoval Emmanuel Reveiller. Omezením potravy u čmelíků dojde i ke snížení reprodukčního potenciálu. Sekundární efekt Acariflashe pak tkví v odčervení, jelikož ničí i případné parazity trávicího ústrojí a napomáhá hojení ran v epitelu. Navíc přispívá k detoxikaci jater. Efekt přípravku Acariflash lze podle Emmanuela Reveillera v hale vidět velmi brzy. „Již po několika dnech používání přípravku je možné sledovat změny na samotných zvířatech, ta jsou méně nervózní a neprojevuje se u nich již kanibalismus. Dochází také ke zlepšení kvality skořápek a zvýšení snášky, a to zhruba o 1,2 %,“ informoval. Patrný je ale také přesun čmelíků, kteří opouštějí těla zvířat, a hledají jiné možné útočiště. Přípravek přitom neovlivňuje chuť, vůni, kvalitu vajec ani skořápky.
Třeba to fak funguje,zatím jsem nenašla kde se dá koupit. Roklanka

Neregistrovaný uživatel

18.8.2009 20:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.6.67

Evropské drůbeži ale konečně svitla naděje. Nový přípravek Acariflash totiž podle dosavadních zkušeností čmelíky kuří bezpečně od sání krve odrazuje. „Acariflash je přírodní produkt, konkrétně jde o směs několika esenciálních olejů, která se přidává zvířatům do vody, čímž je ovlivněna kvalita jejich krve. Na čmelíky to má přímo repelentní účinek, esenciální oleje atakují jejich čichové ústrojí, takže čmelíci přestávají sát,“ informoval Emmanuel Reveiller. Omezením potravy u čmelíků dojde i ke snížení reprodukčního potenciálu. Sekundární efekt Acariflashe pak tkví v odčervení, jelikož ničí i případné parazity trávicího ústrojí a napomáhá hojení ran v epitelu. Navíc přispívá k detoxikaci jater. Efekt přípravku Acariflash lze podle Emmanuela Reveillera v hale vidět velmi brzy. „Již po několika dnech používání přípravku je možné sledovat změny na samotných zvířatech, ta jsou méně nervózní a neprojevuje se u nich již kanibalismus. Dochází také ke zlepšení kvality skořápek a zvýšení snášky, a to zhruba o 1,2 %,“ informoval. Patrný je ale také přesun čmelíků, kteří opouštějí těla zvířat, a hledají jiné možné útočiště. Přípravek přitom neovlivňuje chuť, vůni, kvalitu vajec ani skořápky.
Třeba to fak funguje,zatím jsem nenašla kde se dá koupit. Roklanka

Tato firma ho prodává. www.iframix.cz,

Neregistrovaný uživatel

18.8.2009 21:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.172.27

Tato firma ho prodává. www.iframix.cz,

No vidíte, to bude ten správný zázrak pro naše miláčky. A víte cenu??
Na www.iframix.cz zatím není e-shop.

Neregistrovaný uživatel

19.8.2009 08:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.113

No to by byl zázrak! honza mčf

Neregistrovaný uživatel

19.8.2009 09:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.6.101

No to by byl zázrak! honza mčf

Cenu tam nemají,jen v jakém balení ho prodávají,ale je tam telefon. Roklanka

Neregistrovaný uživatel

19.8.2009 10:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.99.226

Podle mého názoru bude ta cena podobná, jako ceny přírodních odblešovačů na psy - tedy astronomická
Jiřina

Neregistrovaný uživatel

14.9.2012 12:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.22.121

Má někdo nějaké nové zkušenosti s tímto přípravkem?
Jana

Jituskalf

29.5.2015 07:49
Jituskalf

XXX.XXX.117.18

Mám zkušenosti s tímto přípravkem již 2 roky. Je opravdu účinný. Slepice během dvou týdnů jsou bez čmelíků. Jen to přidávám do vody. Dříve jsme byli ze čmelíků nešťastní. Lezli i po nás. Nikdo nechtěl jít do zahradního domku aby se nemusel sprchovat a zbavovat se těch potvůrek. Slepice se je snažily vytřepávat z peří. A teď máme klid.

29.5.2015 11:10
olympionik

XXX.XXX.193.210

Dobrý den,
já mám vynikající zkušenost s listy z Ořešáku.
Taky se mi stalo, že jsem měl úplně zamořený kurník a chov čmelíkama.
Dostala se mi rada, že mám dát do hnízd listy z Ořechu a ještě volně poházet a pověsit do kurníku.
Opravdu to funguje a nemám 2 roky s čmelíkama žádný problém.
Mohu jen doporučit.
Právě nyní jsou Ořešáky krásně zelené a silné tak už jsem je taky vyměnil a dal do snáškových hnízd pod seno a ještě mám listy volně poházené po kurníku.
Přeji úspěšný boj s Čmelíkama

5.5.2019 23:54
Luludi

XXX.XXX.164.136

Jituskalf napsal(a):
Mám zkušenosti s tímto přípravkem již 2 roky. Je opravdu účinný. Slepice během dvou týdnů jsou bez čmelíků. Jen to přidávám do vody. Dříve jsme byli ze čmelíků nešťastní. Lezli i po nás. Nikdo nechtěl jít do zahradního domku aby se nemusel sprchovat a zbavovat se těch potvůrek. Slepice se je snažily vytřepávat z peří. A teď máme klid.

Dobry den.pouzivate porad ten acariflash?

6.5.2019 10:07
Zuzkaa

XXX.XXX.88.69

Ano, zkušenosti velmi dobré Naprosto přírodní bilinný přípravek jako prevence i při přemnožení. Také granulovaný česnek do míchanice je výborný odpuzovač parazitů.

Přidejte reakci

Přidat smajlík