Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

21.4.2011 18:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.243.142

Dobrý den,dnes jsem našel na dvoře drůbeží trus,nebo lépe řečeno obr ho...jako kdybych pustil kvočnu z hnízda,Problém je,že kvočnu nemohu nikde najít.Mám ji hledat dál,nebo to mohla udělat i normálně nesoucí slepice?Poslední prostor ,který připadá v úvahu ,má malá okýnka ve výši 3metrů,ale majitel mě tam nepustí. Trus byl právě pod okýnky.Vybrala by si Vlaška takové místo a dokázala by pak kuřata dostat i ven?

Neregistrovaný uživatel

21.4.2011 20:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.33.199

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý den,dnes jsem našel na dvoře drůbeží trus,nebo lépe řečeno obr ho...jako kdybych pustil kvočnu z hnízda,Problém je,že kvočnu nemohu nikde najít.Mám ji hledat dál,nebo to mohla udělat i normálně nesoucí slepice?Poslední prostor ,který připadá v úvahu ,má malá okýnka ve výši 3metrů,ale majitel mě tam nepustí. Trus byl právě pod okýnky.Vybrala by si Vlaška takové místo a dokázala by pak kuřata dostat i ven?

daj foto...smajlík

Neregistrovaný uživatel

21.4.2011 20:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.92.50

ano vlašky rády zanáší a mají rády klidné a tmavé místo. Uvidíte u zvířat je vše možné.

Neregistrovaný uživatel

21.4.2011 20:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.255.157

slepice se tam dostane snadno, ale opravdu netuším jestli je pak schopna dostat kuřata ven. Co vím tam u kachny je toto možné a káčatka jsou akrobati a nic se jim nestane, ale opravdu netuším jestli by to kuřata přežila. Náš mladý kohout skočil z 2 m a zlomil si vaz)asi nějak blbě dopadl). Proč vás tam soused nechce pustit? Opravdu se sním nejde nějak rozumně domluvit? Když mu vysvětlíte jaký by tam kvočna může způsobit nepořádek svým trusem, tak určitě bude radši když kvočnu odklidíte sám než pak kdyby uklízel onsmajlík

Neregistrovaný uživatel

21.4.2011 20:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.40.197

mě kuřata běžně seskakují z půdy tak 3 metry vysoko a bez nehody. Slepice sletí první a volá je, dokud nejsou prckové dole. Kachňata mi skáčí do hloubky asi 6 metrů smajlík. Dana

Neregistrovaný uživatel

22.4.2011 08:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.243.142

jde o prostory,které bývalé JZD pronajalo je a dotyčný se tam za poslední roky neukázal,snad žije v zahraničí.Okýnka mají železné mříže a sklo je vytlučené,ale dovnitř se neprotáhne ani dítě,pod oknem je podlaha asi 60cm.,z venku 3 m.No nechám to být,mají smůlu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík