Jiří Gazda ..... ;) Bohumín

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

5.8.2012 09:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.78.37

Zdravím chci se zeptat kdo co kupoval od Pana Gazdy :-):-)

Neregistrovaný uživatel

5.8.2012 10:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.109.235

Ja morky na burze v Nitre PRVÝ a POSLEDNÝ RAZ.

Neregistrovaný uživatel

5.8.2012 13:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.244.234

Brala jsem kuřice.Několikrát a vždy spokojenost...

Neregistrovaný uživatel

5.8.2012 13:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.78.37

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

Jaký máte e.mail ? :-):-)

Neregistrovaný uživatel

5.8.2012 13:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.78.37

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

Napiště mi prosím na tento e.mail.... panekooo@seznam.cz Chci se na něco zeptat Díky ...

Neregistrovaný uživatel

6.8.2012 22:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.217.91

A proč to nerozeberete tady? Myslím, že by to zajímalo i ostatní :-):-)

Neregistrovaný uživatel

7.8.2012 08:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.160.177

lebo to následne vymažú i keď neviem ako je to s pánom Gazdom, ten asi toľko nesponzoruje.

Neregistrovaný uživatel

7.8.2012 08:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.78.37

Včera jsem si od něj přivezl Leghornky ! A jsou krásné :-):-)

Neregistrovaný uživatel

7.8.2012 11:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.217.91

Ale Gazda pokud vím leghorny nevozí. Tak to máte dominant :-) ale to je jedno. Vypadají stejně a vajíčka mají taky bílá smajlík

Neregistrovaný uživatel

7.8.2012 12:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.78.37

Klidně vám dám fotku ;))

Petr1008

12.4.2015 14:18
Petr1008

XXX.XXX.39.67

Od pana Gazdy vloni slepice Lohman a dnes housata, vždy na burze v Přerově.
Zatím bez problémů.

12.4.2015 20:30
Dragoš

XXX.XXX.101.201

Zdravím. Pana Gazdy skvělá jednání jak osobní, tak i po telefonu
i s reklamací nemá problémy pokud se objeví. Pokud vyřešili ten loňský problém u hus, tak super obchodník.
Drahoš.

6.9.2015 19:16
klara.v

XXX.XXX.209.249

Brala jsem od pana Gazdy husy a nosné kuřice a už nikdy víc! Husy měly otoky kolem očí a nosních dutin, nakazila jsem si i zdravá zvířata. Slepice chroptěly vet. nasadil antibiotika, ale stejně 80 % z nich umřela a nakazila ostatní drůbež. Mnoho lidí říkalo, že drůbež nakupuje všude možně, hlavně v Polsku.

6.9.2015 19:48
krenzis

XXX.XXX.254.166

Já kupoval Dekalb White a jsem spokojený. Po koupi se nesmí hned zařadit do hejna, ale dát zvlášť a přeléčit proti kokcidióze a případnou rýmu. Jelikož jsou zvířata ve velkém v halách nepřeléčí se dostatečně všechny a občas se vyskytne po převozu domů kokcidióza i rýma. Většinou se nejedná o infekční rýmu, ale jen takovou, jejíž příčinou je prašné prostředí v halách.

8.8.2017 22:47
Martin0976

XXX.XXX.51.86

Jedna se převážně o dovozy z Polska. Pan Gazda má projete cele Polsko housata ve velkém nákup je zde <a href="http://www.bytnar.pl/en/" target="_blank">http://www.bytnar.pl/en/</a> další v od dodavatelu z Maďarska. Kurice z celého Polska ! Netvrdí ze je drůbež nekvalitni! Ale proc mají a letácích napsáno Drůbež z Moravy! Když je fakt že s panem Gazdou nechce nikdo s cskych chovatelů nic Mít. Jedna se o obrovský byznys a týrání zvířat.! Nepodporuje tento způsob prodeje! NEPŘEJÍ VAM VIDĚT CO SE PŘIVEZE Z TRHU! Když jsem to viděl na hnal se mi slzy do oci.90 procent rozvozcu drbeze jen nakupuji a rozvazi! Nejsou to chovatele! Čeští chovatele nejsou chopí tomuto konkurovat! Když zavoláte na kteroukoliv farmu v Polsku tak většinou pana Jiřího Gazdou znají a někteří říkají že to ne dobry člověk.

27.11.2017 14:37
xxxxmartina

XXX.XXX.64.13

Nikdy více, před měsícem jsem od něho koupila 20 kuřic a už mi 10 pozdechalo, tak čekám, že pojdou všechny, poprvé a již nikdy více, nedoporučuji.

2.9.2018 21:00
HugoZHoR

XXX.XXX.122.101

Přidám čerstvou zkušenost. Koupili jsme čtyři kusy dominant koroptví. Všechny prskají, teď je to dva týdny, co jsou doma a jedna vypadá, že brzy pojde. Navíc jsme si tím natáhli nějaké svinstvo do hejna, protože loňské přestaly úplně snášet hned druhý den a nezačly doteď. navíc jedna z nich už chrchle taky.

3.9.2018 20:58
jon123

XXX.XXX.160.9

Vážení chovatelé mám na vás otázku proč jste tak pohodlní? Byl jsem takový jako vy všichni. Taky jsem počítal a přemýšlel - než abych někam pro drůbež dojel- vždyť mi to přivezou za stejnou cenu a nemusím nikam jezdit. Po vlastních zkušeností s firmou kavapo a gazda, raději si dojedu a koupím od renomovaných chovatelů za cenu že musím jet 50 až 100 kilometrů, ale když kupuji tak vím co a pokud úhyn je 10% tak je vše o.k. Než koupit a o vše přijít, tak kdo ušetřil? Doufám, že jsem se nikoho nedotkl, jen jsem napsal svou myšlenku a pocit, jaký mám.

3.9.2018 21:14
bery25

XXX.XXX.125.146

jon123 napsal(a):
Vážení chovatelé mám na vás otázku proč jste tak pohodlní? Byl jsem takový jako vy všichni. Taky jsem počítal a přemýšlel - než abych někam pro drůbež dojel- vždyť mi to přivezou za stejnou cenu a nemusím nikam jezdit. Po vlastních zkušeností s firmou kavapo a gazda, raději si dojedu a koupím od renomovaných chovatelů za cenu že musím jet 50 až 100 kilometrů, ale když kupuji tak vím co a pokud úhyn je 10% tak je vše o.k. Než koupit a o vše přijít, tak kdo ušetřil? Doufám, že jsem se nikoho nedotkl, jen jsem napsal svou myšlenku a pocit, jaký mám.

dobry, tak preco ste bol tak pohodlny vy, polozil ste otazku a sam ste si uz odpovedal, ty co uz nakupili tak uz to dobre vedia.

3.9.2018 21:30
ančovička1

XXX.XXX.57.134

Ja si myslim, ze koupit hotove kurice I od dobreho chovatele je porad hodne pohodlne ..zkuste si koupit lihen nebo lihnout pod kvocnou, potom pul roku kuratka doslova piplat, denne je sledovat, jak rostou, jestli jim neco nechybi, nedockave cekat na prvni vajicko, to clovek ma k tem zviratum uplne jiny vztah, pristihnu se, ze hladim slepicku a rikam ji:ty moje krasavice..a podobne

4.9.2018 16:41
ančovička1

XXX.XXX.57.134

HugoZHoR napsal(a):
Přidám čerstvou zkušenost. Koupili jsme čtyři kusy dominant koroptví. Všechny prskají, teď je to dva týdny, co jsou doma a jedna vypadá, že brzy pojde. Navíc jsme si tím natáhli nějaké svinstvo do hejna, protože loňské přestaly úplně snášet hned druhý den a nezačly doteď. navíc jedna z nich už chrchle taky.

Nikdy bych nedala cizi kurata, kurice, kohouta, mezi ostatni moje slepice..kazde cizi zvire musi projit karantenou, nejmin 14 dni, nez se projevi, jako u vas, pritazena nemoc..ted budete muset vsechny slepice bud nakladne lecit s nejistym vysledk nebo radsi vsechny utratit, coz je lepsi, vechno poradne vycistit a vydezinfikovat a po cese koupit nove..nejen ze si dovlecete nejakou nelecitelnou nemoc, ale I mozna vapenku, ktera se projevi, kdyz uz je pozde a mate zamoreny cely chov na hodne dlouho..takze karantena, karantena...usetrite si spoustu problemu..

5.9.2018 08:08
paskov244

XXX.XXX.120.12

Většina chovatelů sleduje ekonomiku svého chovu, podle mne je nejekonomičtější vlastní odchov.Protože vím co jsem si do líhně dal. Mně se daří líhnout na 85 % ponechám si deset kuřic a zbytek prodám tím se krmení zcela zaplatí. Přehnanou péči jim taky moc nedávám ráno a večer odstátou vodu o teplotě jaká je v odchovně, K1 později K2 mezi těmito směsmi není ve složení velký rozdíl a po týdnu kopřivy buď sušené nebo čerstvě natrhané které krájím nožem na jemno. Zkontroluji teplotu v odchovně a denní starost je u konce.
Ještě jsem chtěl pro ty kteří se rozhodují koupit líheň aby si vybrali po dobrém uvážení neboť nejsou všechny tak funkčně dobré jak vypadají na pohled. Mně se líheň zaplatila během tři let. Přeji všem mnoho radosti ze zdravými kuřátky.

5.9.2018 08:11
paskov244

XXX.XXX.120.12

Ještě bych chtěl dodat že u mne úhyn při odchovu je nulový již více než pět let.

5.9.2018 21:49
HugoZHoR

XXX.XXX.122.101

Já jsem si taky myslel, že mi některá začne kvokat, ale ti hybridi jsou horší, než čistokrevné slepice, šlechtěné aby nekvokaly. Kupovat líheň kvůli +- deseti slípkám mi přijde zbytečný. Nedaleko od nás prodávají dokonce i třídenní čisté české kropenky, jenže nesexované. A koupit dvacet kuřat a pak mít patnáct kohoutů je šílenost. Nám drobnochovatelům nezbývá, než trhy, nebo překupníci. A pak je důležité si mezi sebou říct, od koho ano a od koho ne. Vloni jsme brali hnědé dominanty, už nevím od koho, jestli Kavapo, nebo taky Gazda a v pohodě. Letos od Gazdy rádoby vlaška a děs. Příště raději oběhnu známé a nakoupím po dvou až třech kusech vesnickou směsku a bude vystaráno.

6.5.2019 20:06
Pavla226

XXX.XXX.95.40

Bohužel se musim také podělit o velice nemilé zkušenosti s touto firmu a zejména s panem Gazdou. Sprostějšího člověka jsem uz dlouho nevidela, zkuste mu neco reklamovat. Tento clovek v sobě nema ani kousek úcty a respektu k zákazníkovi. A to, ze mi pozdechala polovina slepic co jsem u nej koupila mu je asi jedno. Divila jsem se i nad tim jakým způsobem napr slepice dava do krabic. No Jo, však jde hlavne o penize. Ve frontě ma spoustu lidi a je mu jedno jestli zvíře trpí či nikoli.

6.5.2019 20:25
ančovička1

XXX.XXX.220.127

To je smutné..ale nějvětší záhada na úmrtí peknych kuric je,že vsichni prodejci nabízejí svoje slepicky plně vakcinovane na všechno!..tak proč chcipaji?..ja nic nevakcinuji a nevzpominam si,kdy mi uhynula slepice..

6.5.2019 21:57
Pavla226

XXX.XXX.73.157

Ano, mate pravdu. Bohuzel jsem se poměrně pozde dozvěděla, ze pan Gazda většinu drůbeže nakupuje v Polsku a to v obrovských kvantech. Myslim, ze ani on sam nevi, co si v tech bednach veze natoz jakou maji slepice vakcinaci či jestli maji jiny problem. Chapu, ze asi nedoveze nejake mrzaky, ale psat na leták kvalitní drubez z Moravy je celkem dost sprosté. Hlavne ze zase dobre vydělá. Navíc kdyz tak mixuje slepice z více chovu, tak to asi taky neni ideální.

Niran

17.6.2019 11:22
Niran

XXX.XXX.55.228

Dobrý den.
Lonii jsem koupil drubež z N Jičína -Bilovec. Hotová katastrofa.Domluva při reklamaci žadná.Leto jsem koupil drubež od pana Gazdy.Pokud kupujete mala kuřata musite počitat s uhynem.Ne že jsi koupim 4ks kuřatek z toho mi dvě uhynou a piši,že mi 50% uhynula. Nebo že jsem koupil nosnice a přestali mi nest i moje co doted snašeli.
To je hodnocení které třeba bez povšimnutí přejit.Ja mam dobré skusenosti s touto firmou a mužu jenom vřelé doporučit.
Milan

17.6.2019 18:10
paskov244

XXX.XXX.200.184

Myslím že kuřata od pana Gazdy nejsou ani tak nemocné jako prochladle .Vždyť kuřátka vyrůstala v hale kde se hlídala teplota ,pak se naskladnila na auto kde je režim průvan to aby se nepřehřála a neudusila a jedou 300 km . V cílové stanici se vysypou do nějaké studené haly . No a prochladnutí a stres je smrtelná kombinace nejen pro kuřata .
Jestli bych mohl nějak poradit , doma do tepla pod žárovku koupit granule K2 , k pití vlažnou vodu , postupně otužovat tak jako u malých kuřat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík