Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.207.174
Nevíte o někom, kdo má ve středních Čechách škubačku a byl by ochoten za úplatu oškubat 16 kachen?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.235.171
vím že je toho hodně ale oškubejte to rukama já vám škubačku nepucím ani za 100 000
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.242
tento pán měl z jara inz. na pronájem
rene.hlasny@seznam.cz
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.64.242
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
vím že je toho hodně ale oškubejte to rukama já vám škubačku nepucím ani za 100 000
škrte hladová
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.120
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
tento pán měl z jara inz. na pronájem
rene.hlasny@seznam.cz
Stale to plati, rad pomohu, pouze po tel -602392275, Brandys nad Labem. HR
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.234.11
Půjčuji škubačku Rakovnicko, 300,-/den
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.34.131
Také pujčuji škubačku. Litoměricko.
BeranL

XXX.XXX.10.31
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat ohledně škubání kačen na zakázku. Máme nyní celkem 50 kachen v různém stáří (2měsíce a 1měsíc). Nevíte o někom, kdo škube kačeny na zakázku nebo má škubačku na drůbež? Jedná se o okolí Pardubic.
Děkuji.
Zdravím,
zapůjčím škubačku na drůbež. Škubačka oškube naráz 2-13 kg, ale jedinec by neměl překročit 5kg. Je tedy více vhodná pro slepice a kačeny...na husy vhodná není.300 kč na den. Při delším vypůjčení dohoda. Po dohodě také mohu dovést 6kč za kilometr. Kroměřížško, Přerovsko
prosionoides@seznam.cz.
husy

XXX.XXX.161.158
Prosím, nevíte o někom kdo by půjčil škubačku? brno a okolí popř. jihomoravský kraj
děkuji moc tel 732961193.
Krtickova

XXX.XXX.146.17
Dobry den,je stale platna nabidka na pujcovani škubacky drubeze v okolí Litomericka? Prosim o informaci na muj e-mail petra_c@centrum.cz
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den,
víte o půjčení škubačky, okr. Beroun, Praha, Kladno?
Děkuji, ML
ZdenekTIR

XXX.XXX.241.108
Dobrý den chci se zeptat jestli stále půjčujeme škubacku...popřípadě kontakt....děkuji Hampl

verosejc
napsal(a):
Dobrý den, jsem na Berounsku - u Hořovic, škubačku mohu pronajmout za 300,-/den.
Veronika
Dobrý den, hlásím se s objednávkou. Jsem z Vráže. Zvládne vaše škubačka malou husu maximálně do 5kg?
Děkuji ML
Kikiviki

XXX.XXX.140.12
Kdo by půjčil škubačka na drůbež kolem Slavkova u Brna?
děkuji Grossmannova.
RaMel

XXX.XXX.227.197
Dobrý den, poptávám půjčení, pronájem škubačky drůbeže Klecany Praha východ. Spěchá! 720629422 děkuji
Pategy

XXX.XXX.168.118
Dobrý den. Měl bych zshem o pronájem škubačky. Jsem od Berouna. Děkuji 775276805
Josef001

XXX.XXX.119.146
napsal(a):
Dobrý den, hlásím se s objednávkou. Jsem z Vráže. Zvládne vaše škubačka malou husu maximálně do 5kg?
Děkuji ML
Dobrý den,jeste pujcujete skubacku drůbeže případně kontak na vás
Josef001

XXX.XXX.119.146
Dobry den,nemá někdo na pujčení škubaku na drubež okolí Plzeň, Beroun nebo Rakovník. Děkuji Tel.724128875

Josefe, nemám škubačku. Sháním pronájem jako Vy. Bohužel bez úspěchu.
Marianstastny

XXX.XXX.4.2
Dobrý den potřeboval bych si pronajmout škubačku jsem z Rakovnicka nevíte o někom děkuji hezky den
Adela19

XXX.XXX.225.86
Dobrý den, nebude mít někdo na půjčení škubačku? Okolí Měřína, Velké Meziříčí? Děkuji 728674222
Lucik77

XXX.XXX.34.130
Dobry den, nepujcuje za úplatu někdo skubacku karlovarsky kraj? Dekuji Lucie