Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

9.4.2014 12:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.92.152

Chci si je pořídit neudělám chybu ? Dlouho jsme chovali vlašky ale nebavi už nas je stále nahánět po stromech aby šli do kurníku mame 2 hempširky kohouta vzala teta liška :D . ale jsme snima spokojeni a nosi lepe než vlašky a pravě si chceme pořídit hempširek vice neuděláme chybu ?

Neregistrovaný uživatel

9.4.2014 12:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.85.98

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Chci si je pořídit neudělám chybu ? Dlouho jsme chovali vlašky ale nebavi už nas je stále nahánět po stromech aby šli do kurníku mame 2 hempširky kohouta vzala teta liška :D . ale jsme snima spokojeni a nosi lepe než vlašky a pravě si chceme pořídit hempširek vice neuděláme chybu ?

Přečtěte si po sobě znovu otázku a najdete odpověď...NA co se ptáte, když si zároveň odpovídáte, že máte dvě a jste spokojeni, tak proč byste třeba u 10 kusů měli být nakonec nespokojeni?!?...smajlík

Neregistrovaný uživatel

9.4.2014 14:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.219.2

já je mám a mohu doporučit samy si vejce vysedí kohouti dobře pojímají jsou hodně aktivní a snáška bombastická mám 3 slepice hempšírek a k nim 2 sasexky deně 5 vajec nekecám

tady jsou a u nich byly i leghornky ale ty sem dal pryč

Neregistrovaný uživatel

9.4.2014 14:45

Neregistrovaný uživatel

9.4.2014 15:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.146

Ja som velmi spokojný s hempšírkami.Odporúčam smajlík

Neregistrovaný uživatel

10.4.2014 13:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.255.6

Já mám Hempšírek 25 a i je líhnu ,nelítají dobře nesou a jsou klidné .Kohouti rychle rostou.Pokud budete chtít kuřátka tak včera jsem nasadil 120 vajec do líhně a měli by se líhnout na 1.máje.Mostecko.smajlík

Neregistrovaný uživatel

11.4.2014 18:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.92.152

Já mám Hempšírek 25 a i je líhnu ,nelítají dobře nesou a jsou klidné .Kohouti rychle rostou.Pokud budete chtít kuřátka tak včera jsem nasadil 120 vajec do líhně a měli by se líhnout na 1.máje.Mostecko.smajlík

aha tak tedka nevím někdo píše že mu nosi dobře a někdo že špatně tak nevím jak se mam tedka rozhodnout :D

Neregistrovaný uživatel

11.4.2014 19:04
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.12.34

aha tak tedka nevím někdo píše že mu nosi dobře a někdo že špatně tak nevím jak se mam tedka rozhodnout :D

Ha ha ha...tady vsichni pisou, ze jsou spokojeni, takze co chcete?smajlík

Neregistrovaný uživatel

12.4.2014 08:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.220

ZÁSOBUJU vajíčkama příbuzné kolegy v práci a dcera kolegy v práci.Z 25 slepic je kolem 20 vajec denně.Ono taky jim musíte vytvořit podmínky a dát jim nažrat aby měly z čeho ty vejce vyrábět.Plemeno jako takové je pro malochovy dobré,ale záleží i na chovateli.Z prdu kuličku neuděláš.

Neregistrovaný uživatel

2.6.2014 12:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.192.22

Dobrý den chtěla jsem se zeptat máte na prodej Hempšírky ? Děkuji prosím o zprávu na meil : dada.aja@seznam.cz jsme z okolí Mostu děkuji Stána smajlík hezký den

Neregistrovaný uživatel

3.6.2014 07:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.18.191

Dobrý den chtěla jsem se zeptat máte na prodej Hempšírky ? Děkuji prosím o zprávu na meil : dada.aja@seznam.cz jsme z okolí Mostu děkuji Stána smajlík hezký den

Kuřátek mám ještě 28 k prodeji- Lom u Mostu tel.725147467 .Kdo zaváhá tak už nebudou.smajlík
Mám inzerát i v inzerci.

Neregistrovaný uživatel

5.6.2014 10:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.17

Prodám loňský kmen hempšírek nekroužkovaný kohout plodný mám 30 kuřat
Kmen je 1.2 cena 150 kč kus email: malydvur11@centrum.cz

Neregistrovaný uživatel

5.6.2014 10:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.45.179

ZÁSOBUJU vajíčkama příbuzné kolegy v práci a dcera kolegy v práci.Z 25 slepic je kolem 20 vajec denně.Ono taky jim musíte vytvořit podmínky a dát jim nažrat aby měly z čeho ty vejce vyrábět.Plemeno jako takové je pro malochovy dobré,ale záleží i na chovateli.Z prdu kuličku neuděláš.

Dobrý den. Věřím vám. Jen není možné mít 365 dní v roce od 25 nosnic 20 vajec pokud chováte přírodním způsobem. Hempšírky jsou krásné a určitě doporučuji.

Neregistrovaný uživatel

7.6.2014 06:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.18.191

Přečtěte si znovu celý můj příspěvek ne jen první dvě věty.

Leoš1

30.9.2015 09:30
Leoš1

XXX.XXX.213.242

Dobrý den chtěl by jsem si v březnu pořídit 5-6 slepic Hempšírek, nemáte prosím na někoho kontakt kdo je chová a byl by ochotný je prodat? Moc děkuji. Leoš - e mail : bducesty@email.cz.

30.9.2015 11:57
javorka

XXX.XXX.98.207

Odkud jste? Já jsem kupovala hempšírky od pána co má uznaný chov a je kousek od Jičína. Můžu vám, pokud máte zájem, poslat telefon.

30.9.2015 20:00
tečka

XXX.XXX.201.242

Dobrý večer, nemáte někdo prosím kontakt ne chovatele zdr. hempšírek ? Nemůžu nikoho najít, děkuji

Peťa1111

8.10.2015 17:22
Peťa1111

XXX.XXX.125.189

Dobrý den, nezakládal jsem nové téma, ale jak si tak čtu, všichni jste s hempšírkami strašně spokojení a nesou vám jako o závod, mě připadá že mi nenesly nikdy. Je pravda že tedy mám jen 2, ale jak kdyby po kvokání úplně přestali snášet a teď snesou třeba 2 vejce za měsíc, jediné mě napadá, že je až moc dobře krmím, každý den dostávají velké porce míchanice brambor, šrotu, nastrouhanou řepu, mrkev a k tomu zbytk + pšenici aje pravda, že když vysypu míchanici do plechu, tak hempšírky snědí snad půlku oproti ostatním slepicím. Myslíte, že mohou být zatučněné?

8.10.2015 19:14
tečka

XXX.XXX.201.242

Hempšírky jsou náchylné na tučnění, není dobré je moc překrmovat brambory, kukuřicí...
sezobou opravdu vše co jim dáte a velké množství, zatuční se a potom špatně nesou. Podle mě tyto slepičky nejsou až tak špatné nosnice, navíc jsou velmi klidné, ale je potřeba jim hlídat krmení. My jsme s nimi spokojeni.

21.5.2019 21:46
Kačík

XXX.XXX.153.25

Dobrý večer.
Chtěla bych se optat na povahu hempširek co se týče k lidem a k ostatní drůbeži. Začínáme s chovem a před měsícem jsme koupily pár perliček. Nebude, prosím mezi nima boj? Nebo se snesou? Předem děkuji za informaci.

21.5.2019 21:56
tečka

XXX.XXX.201.242

Hempšírky jsou velmi klidné nekonflliktni slepičky jak k lidem , tak k ostatní drůbeži, nepřeletují a nikdy se nám nestalo že by někoho napadly , i kohoutka jsme měli opravdu velkého dobráka. :-)

22.5.2019 13:18
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Kohout si hlídá svoje území a slepice. Takže pokud má pocit, že někdo ohrožuje jeho slepice, tak na něj vlítne. U nás třeba zažene jezevčíky nebo kačera indického běžce. Jinak sice moc nepřelétají, ale metrový plůtek není pro ně problém překonat. Jednou jsme zaháněli mladé kohouty a kohout to vzal přes plot k sousedům (ale zvláštním způsobem. Sice plot nepřeletěl, ale mával křídly a "vynožkoval" po pletivu).
Jinak jsme už jednou měli agresivního hempšíráka kohouta. Nejdřív skákal na nohy, pak manželovi přistál na zádech. A šel do nudlí do polévky. Osobně si myslím, že agresivita je dědičná a není dobré si po takových kohoutek nechávat potomstvo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík