Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.92.152
Chci si je pořídit neudělám chybu ? Dlouho jsme chovali vlašky ale nebavi už nas je stále nahánět po stromech aby šli do kurníku mame 2 hempširky kohouta vzala teta liška :D . ale jsme snima spokojeni a nosi lepe než vlašky a pravě si chceme pořídit hempširek vice neuděláme chybu ?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.85.98
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Chci si je pořídit neudělám chybu ? Dlouho jsme chovali vlašky ale nebavi už nas je stále nahánět po stromech aby šli do kurníku mame 2 hempširky kohouta vzala teta liška :D . ale jsme snima spokojeni a nosi lepe než vlašky a pravě si chceme pořídit hempširek vice neuděláme chybu ?
Přečtěte si po sobě znovu otázku a najdete odpověď...NA co se ptáte, když si zároveň odpovídáte, že máte dvě a jste spokojeni, tak proč byste třeba u 10 kusů měli být nakonec nespokojeni?!?...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.219.2
já je mám a mohu doporučit samy si vejce vysedí kohouti dobře pojímají jsou hodně aktivní a snáška bombastická mám 3 slepice hempšírek a k nim 2 sasexky deně 5 vajec nekecám
tady jsou a u nich byly i leghornky ale ty sem dal pryč
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.219.2
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.70.146
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.255.6
Já mám Hempšírek 25 a i je líhnu ,nelítají dobře nesou a jsou klidné .Kohouti rychle rostou.Pokud budete chtít kuřátka tak včera jsem nasadil 120 vajec do líhně a měli by se líhnout na 1.máje.Mostecko.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.92.152
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já mám Hempšírek 25 a i je líhnu ,nelítají dobře nesou a jsou klidné .Kohouti rychle rostou.Pokud budete chtít kuřátka tak včera jsem nasadil 120 vajec do líhně a měli by se líhnout na 1.máje.Mostecko.
aha tak tedka nevím někdo píše že mu nosi dobře a někdo že špatně tak nevím jak se mam tedka rozhodnout :D
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.12.34
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
aha tak tedka nevím někdo píše že mu nosi dobře a někdo že špatně tak nevím jak se mam tedka rozhodnout :D
Ha ha ha...tady vsichni pisou, ze jsou spokojeni, takze co chcete?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.224.220
ZÁSOBUJU vajíčkama příbuzné kolegy v práci a dcera kolegy v práci.Z 25 slepic je kolem 20 vajec denně.Ono taky jim musíte vytvořit podmínky a dát jim nažrat aby měly z čeho ty vejce vyrábět.Plemeno jako takové je pro malochovy dobré,ale záleží i na chovateli.Z prdu kuličku neuděláš.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.192.22
Dobrý den chtěla jsem se zeptat máte na prodej Hempšírky ? Děkuji prosím o zprávu na meil : dada.aja@seznam.cz jsme z okolí Mostu děkuji Stána hezký den
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.18.191
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den chtěla jsem se zeptat máte na prodej Hempšírky ? Děkuji prosím o zprávu na meil : dada.aja@seznam.cz jsme z okolí Mostu děkuji Stána hezký den
Kuřátek mám ještě 28 k prodeji- Lom u Mostu tel.725147467 .Kdo zaváhá tak už nebudou.
Mám inzerát i v inzerci.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.202.17
Prodám loňský kmen hempšírek nekroužkovaný kohout plodný mám 30 kuřat
Kmen je 1.2 cena 150 kč kus email: malydvur11@centrum.cz
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.45.179
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
ZÁSOBUJU vajíčkama příbuzné kolegy v práci a dcera kolegy v práci.Z 25 slepic je kolem 20 vajec denně.Ono taky jim musíte vytvořit podmínky a dát jim nažrat aby měly z čeho ty vejce vyrábět.Plemeno jako takové je pro malochovy dobré,ale záleží i na chovateli.Z prdu kuličku neuděláš.
Dobrý den. Věřím vám. Jen není možné mít 365 dní v roce od 25 nosnic 20 vajec pokud chováte přírodním způsobem. Hempšírky jsou krásné a určitě doporučuji.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.18.191
Přečtěte si znovu celý můj příspěvek ne jen první dvě věty.
Leoš1

XXX.XXX.213.242
Dobrý den chtěl by jsem si v březnu pořídit 5-6 slepic Hempšírek, nemáte prosím na někoho kontakt kdo je chová a byl by ochotný je prodat? Moc děkuji. Leoš - e mail : bducesty@email.cz.
Peťa1111

XXX.XXX.125.189
Dobrý den, nezakládal jsem nové téma, ale jak si tak čtu, všichni jste s hempšírkami strašně spokojení a nesou vám jako o závod, mě připadá že mi nenesly nikdy. Je pravda že tedy mám jen 2, ale jak kdyby po kvokání úplně přestali snášet a teď snesou třeba 2 vejce za měsíc, jediné mě napadá, že je až moc dobře krmím, každý den dostávají velké porce míchanice brambor, šrotu, nastrouhanou řepu, mrkev a k tomu zbytk + pšenici aje pravda, že když vysypu míchanici do plechu, tak hempšírky snědí snad půlku oproti ostatním slepicím. Myslíte, že mohou být zatučněné?
Hempšírky jsou náchylné na tučnění, není dobré je moc překrmovat brambory, kukuřicí...
sezobou opravdu vše co jim dáte a velké množství, zatuční se a potom špatně nesou. Podle mě tyto slepičky nejsou až tak špatné nosnice, navíc jsou velmi klidné, ale je potřeba jim hlídat krmení. My jsme s nimi spokojeni.
Kohout si hlídá svoje území a slepice. Takže pokud má pocit, že někdo ohrožuje jeho slepice, tak na něj vlítne. U nás třeba zažene jezevčíky nebo kačera indického běžce. Jinak sice moc nepřelétají, ale metrový plůtek není pro ně problém překonat. Jednou jsme zaháněli mladé kohouty a kohout to vzal přes plot k sousedům (ale zvláštním způsobem. Sice plot nepřeletěl, ale mával křídly a "vynožkoval" po pletivu).
Jinak jsme už jednou měli agresivního hempšíráka kohouta. Nejdřív skákal na nohy, pak manželovi přistál na zádech. A šel do nudlí do polévky. Osobně si myslím, že agresivita je dědičná a není dobré si po takových kohoutek nechávat potomstvo.