Čmelíci – ničení?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

4.8.2014 15:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.243.140

Dobrý den, chtěl bych se zeptat co používáte na hubení čmelíků. ? Děkuji za odpovědi..

Neregistrovaný uživatel

4.8.2014 15:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.85.4

vyvapnit
E.

Neregistrovaný uživatel

4.8.2014 16:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.249.32

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych se zeptat co používáte na hubení čmelíků. ? Děkuji za odpovědi..

každý večer "griluji" čmelíky plynovým hořákem. Během dne kurník rozrbrat, vše oplálit a vybílit vápnem. Večer zase zkontrolovat, zda něco někde nepřežilo a znovu grilovačka. Slepice vystříkat večer alespoň Arpalitem.

Neregistrovaný uživatel

5.8.2014 08:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.25.249

já každý den drhnu savem. Ob den sirim sirnym knotem + ještě stříkam prostředí nějakým tím proti lezoucímu hmyzu. Většinu jsem už zlikvidovala. Teď se chystám vapnit.
Jen když už je tu to vlákno,chtěla jsem se zeptat mužů ho pak nechat to vápno pod podestýlkou a pod hřady volně ležet jako náhražku za ten ekosip? Někde jsem na to četla téma,ale nepamatuji si kde,tenkrát se mě to ještě netýkalo :-C

Neregistrovaný uživatel

5.8.2014 10:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.18.192

Když zadáte na této stránce o něco výše do rámečku Hledat slovo Čmelíci tak se vám objeví starší témata a tam toho je že si počtete.Stále se to tady omýlá každý rok dokola a není nutné to omlýt znova.smajlík

Neregistrovaný uživatel

5.8.2014 10:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.18.192

Když zadáte na této stránce o něco výše do rámečku Hledat slovo Čmelíci tak se vám objeví starší témata a tam toho je že si počtete.Stále se to tady omýlá každý rok dokola a není nutné to omlýt znova.smajlík

Bigarm

16.8.2019 19:53
Bigarm

XXX.XXX.146.26

Tak jsem tady četl různé rady a návody na hubení čmelíků. Vyzkoušel jsem taky všechno možné a účinnost hodně malá. Nakonec jsem zkusil natřít celý kurník Lignofixem na červotoče. Slepice jsem nechal venku a nechal zaschnout aspoň 4 hodiny. Tři měsíce jsem měl klid a potom zase natřel. Slepice jsou v pohodě a já si konečně oddechl že něco na ty čmelíky funguje.

31.10.2019 21:48
Benny6.6.

XXX.XXX.174.44

ČMELICI
Už jste vyzkoušely tuto dezinfekci? Já už to používám 3 dny a žádný čmelik. Hubí to i larvy což je priorita.Dospělého čmelika zabijete ale než se tak stane, naklade další a ty jen tak nevyhubite a tak pokračujete dokola. Vyzkoušejte a uvidíte. Vyplatí se objednat velké balení 25kg.Ja to dávám místo vápna které se minulo svému účinku. Můžete to dát jak do hnízd, tak si připravit hustou kaši a natřít hřadla, vymalovat a lze poprášit i slípky. Což jsem vše udělala.Jedu podle návodu. Vyzkoušejte a posuďte sám. PS:má to i účinky proti slepičí nemocem, plísní, virům, a tlumí zápach výkalů.

1.11.2019 07:20
Olánek

XXX.XXX.8.43

Nevíte někdo,jak se chová čmelík v zimě,spí a tak vyvolává dojem,že byl vyhuben?

2.11.2019 14:11
jo012810

XXX.XXX.101.35

Olánek napsal(a):
Nevíte někdo,jak se chová čmelík v zimě,spí a tak vyvolává dojem,že byl vyhuben?

Čmelík kuří je aktivní především za tepla a vydrží dlouho bez potravy, čmelíkovec je aktivní spíše v chladnu a obě "potvůrky" zlobí drůbež. Bližší na odkaze http://zverolekarka.com/cmelikovitost/

8.11.2019 12:07
horal

XXX.XXX.13.30

Má někdo zkušenost ze SANDEZIÍ ? Jaký má účinek na čmelíkovce, inkubační doba, způsob aplikace a podobně. Jestli jsem nevyhodil 950 Kč zbytečně.

8.11.2019 15:36
bery25

XXX.XXX.158.131

horal napsal(a):
Má někdo zkušenost ze SANDEZIÍ ? Jaký má účinek na čmelíkovce, inkubační doba, způsob aplikace a podobně. Jestli jsem nevyhodil 950 Kč zbytečně.

urcite ste ich nevyhodil,nieco ste si za ne kupil,potom sa pochvalte ,ake ste s tym mali skusenosti,kazda rada dobra.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.11.2019 21:19
12.11.2019 11:54
ančovička1

XXX.XXX.220.127

😂😂😂👍

Přidejte reakci

Přidat smajlík