Dobry den, mozna mam hloupy dotaz ale jiz nejakou dobu se snazim ziskat informace kde by se daly koupit nasadove vejce brojlerovych krut (but Big 6, Hybrid xl, )vim ze mozna nepisu spravne oznaceni nebo je spousta znacek a oznaceni techto tezkych krut.Mluvil jsem s reditelem spolecnosti xavergen, a tem mi rekl ze loni prodej techto vajec ukoncili a na dotaz "kde bych mohl tyhle vejce sehnat"nemel odpoved nebot mi rikal ze jsou jedini v republice kdo to delal.Proto se jen ze zvedavosti obracim na vas zda nekdo nevite jestli by se daly sehnat tyto vejce.Ve vsech inzertnich rubrikach kazdy nabizi brojlerova krutata tezkych typu tak si pokladam otazku kde je berou(maji vlastni chovne pary pro svou potrebu, nebo objednavaji vejce ze zahranici)No mozna spatne hledam na internetu nebo sem nekde informace prehled, tak se omlouvam vsem kteri me tu odsoudi ze jsem liny hledat a cist ale ja uz opravdu prosel a precetl mraky diskuzi ale nic Lihnu si doma jiz treti rok slepicky, husy, kaceny a kruty bronzove a pro rozsireni zkusenosti chci zkusit i tyhle tezke plemena krut.Nechci si je kupovat z pojizdne prodejny nebo kdyz vidim v jakem stavu je drubez prodavana je mi zle...a nemluvim o ztrate po zakoupeni(nerikam ze jsou vsichni prodejci takovy)ale jsem zastance vlasni pece o vylihnutou drubez a venovani jim casu.Za tri roky jsem u zadne drubeze nemel problemy s nejakou nemoci.Tak vsem kteri si najdou cas si to precist a popripade poradit