Zkušenosti se škubačkou

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.3.2015 22:18
Blažena72

XXX.XXX.123.110

Dobrý den, uvažujeme vážně o koupi škubačky na drůbež, kuřata, husy... Máte někdo nějaké dobré zkušenosti, jestli je lepší válcová, nebo bubnová. V té bubnové na videích se mi zdá, že maso už je dopředu naklepané, jak tam lítá. Budeme rádi za každou radu. Díky!

14.3.2015 22:22
erikajandova

XXX.XXX.6.129

Mam bubnovu.100% Spokojnost. Len namocim a hodim do bubna. Paradasmajlík par sekund a vytiahnem cistu a neposkodenu sliepku, lebo kura ;-).

14.3.2015 22:23
tereza.128

XXX.XXX.32.115

Mám stolovou válcovou a je to skvělý pomocník, jen je třeba se s ní naučit zacházet, jako se vším.
Podstatné je, abyste při spařování peří drůbež nepřepařila, jinak Vám peří půjde dolů i s kůží a drůbež bude potrhaná. Ideální teplota vody je cca 65 stupňů.

https://www.ifauna.cz/drubez/nemodforum/r/detail/451638/skubani-kachen.

14.3.2015 22:50
Blažena72

XXX.XXX.123.110

Díky, a co maso, je stejně kvalitní jako při ručním škubání?

14.3.2015 22:54
tereza.128

XXX.XXX.32.115

My si nestěžujeme.

15.3.2015 12:14
erikajandova

XXX.XXX.6.129

Blažena72 napsal(a):
Díky, a co maso, je stejně kvalitní jako při ručním škubání?

To je jedno -aspon podla mnasmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík