Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

neználek22

15.3.2015 13:49
neználek22

XXX.XXX.235.130

Mám kuřata stáří 21 dnů, jsem zvědavý, jak se pozná kohoutek od slepičky, jedná se o dominanty.děkuji.

15.3.2015 20:41
capkovic

XXX.XXX.169.1

Ked sa jedná o dominanty kurica je hned po vyliahnuí tvavočervena a kohútik je bielý.

neználek22

18.3.2015 07:16
neználek22

XXX.XXX.235.130

Dobře, to se mi zdá trochu divné, myslím si, že už pohlaví trochu rozeznám, ale mám jiný dotaz. Přidávám do vody na pití trochu octa, je to dobré nebo ne. Přendal jsem je z malé odchovny do větší, kde je více místa, vyšší, zkrátka pohodlnější. Krmím směsí K1, přidávám strouhanou mrkev, trochu nastouhaného bramboru, malinko strouhané housky, suché mléko. Kuřátka mají hrubší peříčka, čím to může být, nevhodným krmením nebo tou vodou s octem, dobře rostou, jinak běhají jsou v pohodě. Mám o ně strach. Minulý rok jsem krmil stejným způsobem a dobré. Krmím je, prakticky, pořád i v noci k nim chodím, měním vodu atd.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.3.2015 07:36

capkovic napsal(a):
Ked sa jedná o dominanty kurica je hned po vyliahnuí tvavočervena a kohútik je bielý.

? Při pestrosti nabídky barev dominantů je toto odvážné tvrzení... Ale jak vidno, tazatel byl uspokojen...

neználek22

18.3.2015 08:02
neználek22

XXX.XXX.235.130

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
? Při pestrosti nabídky barev dominantů je toto odvážné tvrzení... Ale jak vidno, tazatel byl uspokojen...

Jasně, že se mi tvrzení o barvě slepiček a kohoutků zdál ODVÁŽNÝ, jsem začínající mladý chovatel, tak chytám rozumy.

18.3.2015 08:11

neználek22 napsal(a):
Jasně, že se mi tvrzení o barvě slepiček a kohoutků zdál ODVÁŽNÝ, jsem začínající mladý chovatel, tak chytám rozumy.

Když už jste odchovával vloni, tak zase tak začínající nejste A pokud bylo vloni vše OK, proč na tom něco měnit? Nevím, co si představit pod takovým "hrubší peříčka"?

Přidejte reakci

Přidat smajlík