Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

PetulkaPetulka

17.3.2015 13:12
PetulkaPetulka

XXX.XXX.140.13

Dobrý den, zajímalo by mě, kde mohu sehnat jednotlivé druhy drůbeže v libereckém kraji. Na internetu toho mnoho není. Děkuji za všechny typy.

17.3.2015 17:14
horal

XXX.XXX.58.226

Nabízíme a posíláme po celé ČR:
Kuřata: australky, vlašky koroptví, šumavanky, maransky, leghornky, hempšírky, faverolky lososové velké a zdrobnělé, velsumky zdrob. koroptví, brahmánky vlnité koroptví a bílé kolumbie a vatermalské vousáče křepelčí. Dále krůťata bronzová, černá a bílá, perlíčata modrá, sv. modrá a bílá, housata africká, housata bílá výkrmová, německá nosná, kachňata bílá pekingská, kachňata indických běžců div. zbarv., kachňata březňaček. Rozvoz zajištěn až do vašeho domu. Od vybraných druhů drůbeže je možný i prodej násadových vajec. Objednávky pouze po telefonu: 412394352 (večer) nebo mobil 602975166.
Cena:Dohodou
Lokalita:Ústecký kraj
Město:Celá ČR
Datum:
Inzerent:
Antonín Kadlec
Telefon:
602975166
WWW:www.mesicniplane.cz.

Neni to sice Liberecký kraj, ale neni to daleko a kuřata přivezou až domů. Loni jsem koupil 20 Šumavanek, na deset kusů přidali jedno kuře navíc Odchoval jsem všechny. Bylo z nich 10 kohoutů a 12 slepoček.

PetulkaPetulka

19.3.2015 17:33
PetulkaPetulka

XXX.XXX.140.13

A jak jsou staré? Jsme začátečníci, tak jsem nechtěla začínat z násadových vajec nebo z týdenních kuřátek, to až později chceme kupovat líheň. Děkuji za odpověď.

Přidejte reakci

Přidat smajlík