Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.4.2015 15:24
Psočka

XXX.XXX.1.239

Doma máme kamennou zídku asi 2 metry vysokou a neustále přez ní přelétávají slepice k sousedovi.Slepice jsou ostříhané, ale poblíž zídky máme stromy( ty už jsme taky ořezali). Nevíte co s tím?

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.4.2015 16:13

Psočka napsal(a):
Doma máme kamennou zídku asi 2 metry vysokou a neustále přez ní přelétávají slepice k sousedovi.Slepice jsou ostříhané, ale poblíž zídky máme stromy( ty už jsme taky ořezali). Nevíte co s tím?

A slepice máte ostříhané jak? Jinak moc možností není: a) pokácet stromy nebo b) zvýšit zeď nebo c) přesunout slepice jinam.

14.4.2015 20:44
Psočka

XXX.XXX.1.239

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A slepice máte ostříhané jak? Jinak moc možností není: a) pokácet stromy nebo b) zvýšit zeď nebo c) přesunout slepice jinam.

No přistřižený křídla, nevim jak se to řekne odborně, ale doma tomu řikáme letky.Prostě to nejdelší peří.

14.4.2015 21:05

Psočka napsal(a):
No přistřižený křídla, nevim jak se to řekne odborně, ale doma tomu řikáme letky.Prostě to nejdelší peří.

Na obou křídlech? Moźná v tom je ten problém.

14.4.2015 21:20
začátek

XXX.XXX.173.101

Stříhat jen jedno křídlo a je po problému.

14.4.2015 22:29

Jedno křídlo, jak je již psáno a na té samé straně i část ocasu.Pokud jste přistřihli křídla obě, zkuste ještě ocas na jedné straně, aby neměly stabilitu.

15.4.2015 10:10
hanka s.

XXX.XXX.72.61

Máme z jedné strany výběhu sousedovic plechový plot.Tak jsme dali ještě nad něj našikmo síť(jako stříška).A přestali s přelétáváním.Protože síť se třese a tudíž nemají pevný bod, kde by se případně posadily.

15.4.2015 13:37
Psočka

XXX.XXX.1.239

Dobře děkuju.

23.10.2015 10:33
hanka s.

XXX.XXX.72.61

Tak, a teď mám problém taky.
Koupila jsem kuřice.Ale jak přišly na to, že se dá hřadovat venku-jsou jak opice.Nejprve létaly-přistříhla jsem křídlo.Ovšem přišly na to, že se dá i šplhat!Ve výběhu u slepic máme víno, které se hezky pne po plotě.Co mám starší slepice-ty to nikdy ani nenapadlo.Ovšem tyhle dvě nové jsou opravdu lezkyně.Když už jim nejde létat, Tak lezou po tom víně, kam se dá.Na nejnižší větev vyskočí a pak už jedou...Je ve výběhu i jedna broskev.Cca 2m vysoká.No nebyla ta jedna včera večer až ve špičce?Ještě štěstí, že je výběh zasítěn.Ale obávám se, že ty mrchy najdopu skulinku.A přitom je ani ty staré slepice nehoní, neklovou.Takže není důvod k útěku.Výběh je poměrně velký.Prostě lezou ve větvích jak papoušci.

23.10.2015 16:12
linduš

XXX.XXX.79.4

To mi taky dělala jedna mladá vlaška. ani jsem jí nezastříhla, protože nelítala, jen si tak šplhala. naštěstí se jí nic nestalo a nový majitel byl varován

Přidejte reakci

Přidat smajlík