Uživatel s deaktivovaným účtem
Psočka
napsal(a):
Doma máme kamennou zídku asi 2 metry vysokou a neustále přez ní přelétávají slepice k sousedovi.Slepice jsou ostříhané, ale poblíž zídky máme stromy( ty už jsme taky ořezali). Nevíte co s tím?
A slepice máte ostříhané jak? Jinak moc možností není: a) pokácet stromy nebo b) zvýšit zeď nebo c) přesunout slepice jinam.
Psočka
napsal(a):
No přistřižený křídla, nevim jak se to řekne odborně, ale doma tomu řikáme letky.Prostě to nejdelší peří.
Na obou křídlech? Moźná v tom je ten problém.
Jedno křídlo, jak je již psáno a na té samé straně i část ocasu.Pokud jste přistřihli křídla obě, zkuste ještě ocas na jedné straně, aby neměly stabilitu.
Tak, a teď mám problém taky.
Koupila jsem kuřice.Ale jak přišly na to, že se dá hřadovat venku-jsou jak opice.Nejprve létaly-přistříhla jsem křídlo.Ovšem přišly na to, že se dá i šplhat!Ve výběhu u slepic máme víno, které se hezky pne po plotě.Co mám starší slepice-ty to nikdy ani nenapadlo.Ovšem tyhle dvě nové jsou opravdu lezkyně.Když už jim nejde létat, Tak lezou po tom víně, kam se dá.Na nejnižší větev vyskočí a pak už jedou...Je ve výběhu i jedna broskev.Cca 2m vysoká.No nebyla ta jedna včera večer až ve špičce?Ještě štěstí, že je výběh zasítěn.Ale obávám se, že ty mrchy najdopu skulinku.A přitom je ani ty staré slepice nehoní, neklovou.Takže není důvod k útěku.Výběh je poměrně velký.Prostě lezou ve větvích jak papoušci.