Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den. Můžu do odchovny umístnit kuřátka různého stáří cca 3 týdny staré + nově vylíhlé? Prostoru budou mít okolo sebe dost. Jedná se mi jenom o to jestli se nebudou napadat, teplota bude vyřešena dvěma tepelnými zdroji o různé intenzitě.Míra.
V žádném případě!Vždyt to je rozdíl i velikosti a chování-ve třech týdnech to sou už ptáci, dyt ty mimina ušlapou.My to měli taky tak 3,5 týdenní a zrovna se mi vylíhly druhé, no to snad nemůže nikoho ani napadnout.Ti třítýdenní, jen tak pro zábavu dali sme si do každé ruky jedno a koukali, jak to pěkně roste a ten rozdíl...
To by byl konec!
Uživatel s deaktivovaným účtem

kastef
napsal(a):
V žádném případě!Vždyt to je rozdíl i velikosti a chování-ve třech týdnech to sou už ptáci, dyt ty mimina ušlapou.My to měli taky tak 3,5 týdenní a zrovna se mi vylíhly druhé, no to snad nemůže nikoho ani napadnout.Ti třítýdenní, jen tak pro zábavu dali sme si do každé ruky jedno a koukali, jak to pěkně roste a ten rozdíl...
To by byl konec!
Vyřeším to tedy přepážkou a další krmítko+napáječka, Míra.
Já to mám vyřešeno takto - mám čtyři odchovny( tu poslední teprve dodělávám) a po třech týdnech kuřata přesouvám.