Uživatel s deaktivovaným účtem

Prosím o názory zkušených drůbežářů....
letos se připravuju na chov vodní drůbeže. Dnes dorazí líheň a jedu pro vajčka selských kačen, českých hus a českých krůt. mám zahradu asi 50 x 70 metrů, kterou chci oplotit a vypustit chovné jedince i s mladými. A tady jsou moje otázky:
1. bude mi stačit oplotit foliovník a přilehlé záhonky se zeleninou nějakým půlmetrovým oplocením, které jednoduše překročím? nebo potřebuji regulérní plot, aspoň metr vysoký s brankou?
2. Co pole s bramborama, kukuřicí a řepou?
3. Pro kačeny a husy mám představu, že udělám ubytování formou vlastních oplocených výběhů, kde jedna strana bude ze´d stodoly a tři strany bude pletivo 2m vysoké. Rozměr asi 3x5 metrů. na podlahu zámkovou dlažbu a u zdi po celé délce odtokový žlab. Ve výbězích bude bouda na spaní, budou tam mít mini bazén a žrádlo. bude jim to an noc stačit, když ráno přijdu a vypustím je na zahradu?
4. Tyto výběhy mám raději oplotit i seshora, nebo jim udělat přes celý výběh střechu? bude to neustále ve stínu, protože stodola bude z jižní strany a je opravdu vysoká!
5. krůtám udělám něco podobného uvnitř stodoly, protože v zimě by nejspíš venku trpěly, že? Nebo jim mám uvnitř místo voliéry udělat jen velkou boudu?
6. Má smysl kvůli jednomu chovnému kmeni českých hus a jednomu kmeni selských kačen stavět na zahradě umělé jezírko o rozloze 5x5m? Víc pozemku bych na to asi neobětoval Emotikona smile
díky za vaše názory. pokud máte někdo zajímavé foto, které se mi bude hodit jako inspirace, uvítám.
Nejsem zkušený drůbežář, ale drůbež chovám.
Jaktěživo nedělá dobrotu, smíchat jakoukoli zahrádku s chovem zvířat, drůbeže i psů.
Buď jedno nebo druhé.
Když chcete mít klid před devastací zahrádky, musíte si ji oplotit. Před slepicemi vysoký plot, ostatní drůbeží stačí bytelný nízký.
Bazének je k ničemu.Do 10 minut je "zesra.." a zbytek dne se v tom bordelu šplouchají a náramně ty zvířata smrdí. Nedělkám jim žádný bazénem, pouze vetší maltovík s denně čistou vodou.Nevlezou do něho, nevejdou se a peří si vyčistí zobákem.Vodní drůbež je čistá, nesmrdí a špinavou vodou zaliji keře.
Chovat drůbež chce pořádný pozemek s kvalitní travinou. Pak máte o ně jaksepatří postaráno, nejen ekonomicky, ale i po všech ostatních stránkách.