Otočená housata při klubání

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.4.2015 10:50
lukyvs

XXX.XXX.30.21

Zdravím, chci se zeptat zda pomáháte otočeným housátkům při klubání, tedy když mají hlavičku u špičky vajíčka a popřípadě jak dlouho čekáte, zda to nezvládne samo.

V každé várce mám z 18 housat 1-2 obráceně a nevím zda jim pomoct nebo je nechat. Jedná se o housata husy labutí bílé. Děkuji |Lukáš.

28.4.2015 00:15
Msm

XXX.XXX.222.245

Dobrý den,
mně se to v líhni nikdy nestalo, ale včera se mi pod pomořankou klubala housata a jedno bylo obráceně a bez problémů se vyklubalo.
Pokud uvidíte, že se po naklubání (od naklubání asi 36 hodin) nic neděje, house je zaschlé a při odloupnutí malého kousku skořápky neteče krev, můžete mu zkusit pomoci. Musíte být ale obvzlášť opatrný a nic neuspěchat.

28.4.2015 09:33
lukyvs

XXX.XXX.135.1

Zdravím, díky. pomohl jsem mu a vše ok, je druhý den čilé víc než všechny ostatní. právě proto, že se mi to nikdy v líhni nestávalo jsem se zde zeptal. Bohužel víc odpovědí má dotaz jak dlouho sedí husa, než já

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.4.2015 09:55
Uživatel s deaktivovaným účtem

lukyvs napsal(a):
Zdravím, díky. pomohl jsem mu a vše ok, je druhý den čilé víc než všechny ostatní. právě proto, že se mi to nikdy v líhni nestávalo jsem se zde zeptal. Bohužel víc odpovědí má dotaz jak dlouho sedí husa, než já

Ahoj, taky mě začíná připadat, že jak Admin zprovoznil službu posílání zpráv přímo určité osobě, tak začala diskuse upadat, třeba je to tím, že teď máme asi všichni více práce-líhnutí atd, Míra.

28.4.2015 10:15
lukyvs

XXX.XXX.135.1

No, mě trochu zarazilo, že i když líhnu léta, tak jsem se zde za celou tu dobu dvakrát zeptal a pokaždé jsem čekal na nějakou reakci několik dní než byl někdo ochotný se ozvat, ale nedůležité diskuze zde jedou po stovkách reakcí. poprvé když měla má pomořanka zápal plic a nyní. No, asi je pravda, že má ted každý svých starostí dost.

Přidejte reakci

Přidat smajlík