vierazviera

XXX.XXX.178.45
Sliepka mi sedí na vajciach podla všetkých článkov sa mali liahnuť už pred tromi dnami ako dlho ju tam mám nechať alebo čo mám robiť?
vierazviera

XXX.XXX.178.45
To bolo naozaj vtipné ano máme kohuta aj všetky vajíčka mali zárodky.
vierazviera

XXX.XXX.174.32
Vo vode sa všetky vajcia hýbu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

vierazviera
napsal(a):
Sliepka mi sedí na vajciach podla všetkých článkov sa mali liahnuť už pred tromi dnami ako dlho ju tam mám nechať alebo čo mám robiť?
4 dny navíc je dost, takže pokud se nic nevylíhlo, jedno vejce zkusmo rozbijte a uvidíte. Také se mohlo stát, že zárodky uhynuly před líhnutím, i to se stává.
vierazviera

XXX.XXX.174.32
Jasné že nie v potoku naozaj ste niektoý velmi vtipný ked vás niekto žiada o radu ale dakujem aj sa to ale dnes sa začali liahnuť.
mini
napsal(a):
Dve kvoky mi sedia na vajciach, môžu byť po vyliahnutí kurčiat spolu, alebo musím dať kurčatá iba k jednej a druhu dať preč.
Určitě s kuřaty nechte jen jednu kvočnu. Již tu tato diskuze probíhala, někteří psali, že měli dvě kvočny, které odchovávaly kuřata společně a vše proběhlo bez konfliktů. Toto jsou ale pouze výjimky. S největší pravděpodobností se kvočny poperou a při tom mohou kuřata ušlapat nebo zmrzačit.
Pokud by jste měla odchovny dvě a dostatečně velký výběh, kde si se kvočny mohou navzájem vyhnout, můžete každé kvočně nechat její kuřata a mít dvě hejnka. Jen musíte v tom případně zajistit, aby se kvočny nemohly setkat dříve, než tak minimálně v týdnu stáří kuřat. V případě rvačky kvočen se takováto kuřata již rozprchnou a nemotají se kvočnám pod nohama.
boficaklip

XXX.XXX.159.162