Jsou tohle na fotkách žabky?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Petr83

21.6.2015 11:29
Petr83

XXX.XXX.33.7

Tak u trech hus po tom co prestali chodit jsem se podival na jazyk a nevím zda je to zabka nebo není? prikladam foto, není to videt dobre ale snad to nekdo rozpozna, ale jine husy to nemají. ale je to spise v zadu na jazyku, zatímco jsem videl v jine dizkuzi fotky kaceny s žabkami a ty je meli spise ve středu jazyka.

Ne-chovatel

21.6.2015 11:40
Ne-chovatel

XXX.XXX.141.138

Co je na fotkách vidět nevím...

Ale pokud uvažuješ že ti husy přestaly chodit kvůli žabkám, tak to vlastně říkáš, že jsou již natolik zesláblé, že nemůžou chodit.

To jsi ovšem zapoměl v druhém diskusním tématu napsat. Navíc tam říkáš, že žerou... Člověče, trochu selské logiky a konzistence. Je také zbytečné dělat milion dotazů, když máš jeden problém. Takhle vše zamlžíš ještě více a neporadí ti rozumně už vůbec nikdo.

Petr83

21.6.2015 12:00
Petr83

XXX.XXX.33.7

Husy potravu přijímají, vím že u žabek by neprijímali ale 3 husy tam nejakou tu bulku mají a jsou to zrovna ty ktere nechodi, ostatní husy i kaceny to tam nemají a chodi normalne, tak hledám příčinu. mam letos vodni drubez prvni rok tak se ucim, druhé téma jsem zalozil protože se v nem ptám jen jestli jsou to zabky, to prvni bych smazal kdyby mi to slo.
Takze prosím jen o odpoved a ne o rady jak mam nebo nemam zakladat diskuzi, děkuji.

Ne-chovatel

21.6.2015 12:03
Ne-chovatel

XXX.XXX.98.67

Napsal jsem ti to do druhé diskuse. Nevím co tam je vidět, ale pokud špatně krmíš může jít o teprve začínající žabky a husy ještě mohou žrát. Pokud ale žerou tak nejsou slabé z nedostatku žrádla - tedy díky žabkám které je nutí nežrat.

Ne-chovatel

21.6.2015 12:05
Ne-chovatel

XXX.XXX.98.67

Jinak, červ může být asi i v jazyku. Kdosi to tu alespoň zmiňoval u slepic. Tak proč ne u hus.

Ne-chovatel

21.6.2015 12:11
Ne-chovatel

XXX.XXX.104.240

Kecám v jazyku, říkaly v krku, ale jediné místo kde si tam umím červa představit je kořen jazyka, kde ten červ opravdu je nevím.

Pokud tím tedy nechtěli říci že slepice chrčí protože ji dráždí nějaká hlístice v krku, poté co byla vykašlána z plic. Těžko říci. Myslím ale zmiňovali že i nežere, což ovšem nemuselo souviset s tím chrčením.

Nejlépe by bylo na mé žvásty zapomenout a více svá zvířata pozorovat a nenchat se ovlivnit tím co jsem napsal.

Přidejte reakci

Přidat smajlík