Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.6.2015 19:51
arlen

XXX.XXX.150.153

Zdravím přátelé dnes se mi stala taková věc.Mám týdení housata a ráno bylo vše ok a odpoledne jsem zjistil že jedno house ostatní honí a štípou do ocásku.Bylo celé od krve tak jsem je oddělil.Ještě jsem se stím nesetkal.Ještě jeden problém některá starší housata která jsem líhnul předde dvěma měsíci se navzájem tahají za křídla a ty jim následně zůstavají viset.Poraďte jak tomu zabránit.Díky Jarda.

24.6.2015 11:47
wyandotte

XXX.XXX.249.1

Dobrý deň mne sa toto stalo dva roky po sebe s kačicami, nič nepomáhalo a to som skúšal naozaj vela vecí, ja som to potom riešil tak že som ich jednotlivo oddelil a spolu boli pustené iba v čase krmenia približne tak hodinu aj to som musel na ne dozerať...

25.6.2015 07:06
arlen

XXX.XXX.150.153

Tak rady žádné to mne mrzí.
Pokračuje to jako mor každý den je napadeno nové house.

len tak

25.6.2015 10:08
len tak

XXX.XXX.70.94

Cim krmite aky velky priestor maju nic z toho nepisete..casto krat to moze suvisiet so stravou a malym nedostatocnym vybehom kedy sa zvierata nudia a robia si zle..husy potrebuju pastvu.

scipi

25.6.2015 18:41
scipi

XXX.XXX.137.96

Maly priestor, male krmitko mozno sa biju o potravu ze sa jej im zda malo
a mozno im vytrhavaju pierka..skuste oddelit len agresorov..bude to 1-2ks ostatok by mal byt krotky.

25.6.2015 22:56
wyandotte

XXX.XXX.249.1

Presne aj umna to bolo ako mor začalo jedno a potom všetky medzi sebou, vybeh maly dosť velký žradlo večer ostávalo v krmitku, ale v noci v chlieve sa to najviac prejavovalo dokonca sem tam som našiel aj mrtve kača...

Přidejte reakci

Přidat smajlík