Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

mrkvička

6.7.2015 19:20
mrkvička

XXX.XXX.219.2

Dobrý den varuji včechny chvatele/chovatelky aby od pana Mandy nekupovali vejce, kuřata atd. od zdrobnělých vyandotek kupoval jsem bílý kolumbie a z 40kuřat jsem se známým posuzovatelem vybral 1.1 a minulý měsích byly na výstavě a slepička výluka a kohoutek US 91b. a takže za 600kč nemám nic. Prosím vkládejte své zkušenosti s tím to množitelem a nikdy si od něj nekupujte nic pokud chcete na výstavy. Děkuji.

6.7.2015 21:56
pastevecovci

XXX.XXX.70.117

Že je uvedený pán množitel a kšeftař a ne chovatel je zcela evidentní ze všech jeho inzerátů.
Pokud si od takového člověka kupujete cokoliv s tím, že to budete tahat po výstavách a budete sbírat poháry, bylo by možná dobře zamyslet se sám nad sebou.
Já si chov drůbeže k výstavním účelům představuji poněkud jinak...

mrkvička

6.7.2015 22:11
mrkvička

XXX.XXX.219.2

Já neříkam že to co koupím vystavim ale z toho množství výluka a píše že rodiče 96bodu a na té jejich vystavě žedný barevný ráz 96b. chci varovat ostatní co si myslí že si vymění krev ve svých chovech tak to ani náhodou. známej mi ted říkal že skupuje vše od chovatelů nehledě na kvalitu a když jsem mu říkal že ze 98 vajec je 40kuřat řekl že z takového množství to není možné a že to je moje chyba ale vše bylo čisté a to protože chová zvířata ve volierach 1m2 a ještě má u 5slepic 2-3 kohouty jak říkam varuji.

6.7.2015 22:21
kastef

XXX.XXX.138.131

Mě chodí emaily že nabízí zdarma násadová vejce /už po druhé/, a za to že si vybere jednu slepičku a kohoutka.

mrkvička

6.7.2015 22:23
mrkvička

XXX.XXX.219.2

Přesně.

6.7.2015 22:26
2mazutak

XXX.XXX.90.153

Zdravím, už jenom to, že nabízí vejce a kuřata v mnoha varietách musí být každému jasné, že jde jen o kšeftaře a množitele.i když drůbež nevystavuji, mám ji jen pro užitek, není mi jedno, jak vypadá. chci zvíře typické, podle plemenné příslušnosti.kuřata a násadová vejce od těchto vykuků může být taky sebranka kříženců, v nejlepším případě jen mezibarevných.po reklamaci potom dělají mrtvého brouka, jsou arogantní, moc dobře vědí že je nikdo k soudu pro pár stovek nedá.na tom to asi je také založeno už hodně jich je tady tímto profláklých.

6.7.2015 22:27
kukura

XXX.XXX.234.27

Ja mam podobny nazor na pana Mandu od neho uz nikdy viac nic ani za to slubene ze ciste vajcia vymeni za dalsie a ze zadarmo no isto.

8.7.2015 10:24
ferokrizan

XXX.XXX.13.66

Mam taky špatnou skušenost.Na výstavě jsem koupil dvacet vajec a vylíhlo se mi 3ks.Pan Manda je předseda chovatelů a letos pořádal první výstavu vyandotek.KVANTITA BYLA NA ÚKOR KVALITY.Dodávam, že jsem neprosvěcoval a vymstilo sa mi to.

8.7.2015 12:27
peparazak

XXX.XXX.162.50

ferokrizan napsal(a):
Mam taky špatnou skušenost.Na výstavě jsem koupil dvacet vajec a vylíhlo se mi 3ks.Pan Manda je předseda chovatelů a letos pořádal první výstavu vyandotek.KVANTITA BYLA NA ÚKOR KVALITY.Dodávam, že jsem neprosvěcoval a vymstilo sa mi to.

Pan Manda je predseda Brozanskeho spolku chovatelu.podle mne pojal chov drubeze jako obchod a podle toho to take tak vypada.vystavu nebudu nijak hodnotit ale docela mne dostalo kdyz jsem musel zaplatit vstupne za syna kteremu je 21 mesicu.Razak.

8.7.2015 12:38
bronda

XXX.XXX.98.84

peparazak napsal(a):
Pan Manda je predseda Brozanskeho spolku chovatelu.podle mne pojal chov drubeze jako obchod a podle toho to take tak vypada.vystavu nebudu nijak hodnotit ale docela mne dostalo kdyz jsem musel zaplatit vstupne za syna kteremu je 21 mesicu.Razak.

Tož, to je síla. V sobotu jsem seděl u nás na výstavě na pokladně. Vstupné 25. Děti do 15 let, invalidé, sponzoři a členové ZO zdarma.

8.7.2015 14:39
rumbaba

XXX.XXX.219.2

To já sem bral červené a mám 2 kuřata ze 45 vajec kohouta a kuřici oba dva výluka netypické zvíře tak sem panu mandovi volal a žíkal že ted je ten správný čas pro líhnutí aaby nepřerostly a posuzovatelé je nevyřadily pro vysokou hmotnost čož je hovadina spíš dedorostou a budou dlouho začínat snášet a to nechci vidět jak to bude vypadat příští rok až si nechá ze svých kuřat a bude příbuzenská plemenitba jako prase protože pochybuji že bude kupopvat 22 nepříbuzných kohoutů.

mrkvička

10.7.2015 08:24
mrkvička

XXX.XXX.219.2

rumbaba napsal(a):
To já sem bral červené a mám 2 kuřata ze 45 vajec kohouta a kuřici oba dva výluka netypické zvíře tak sem panu mandovi volal a žíkal že ted je ten správný čas pro líhnutí aaby nepřerostly a posuzovatelé je nevyřadily pro vysokou hmotnost čož je hovadina spíš dedorostou a budou dlouho začínat snášet a to nechci vidět jak to bude vypadat příští rok až si nechá ze svých kuřat a bude příbuzenská plemenitba jako prase protože pochybuji že bude kupopvat 22 nepříbuzných kohoutů.

Přesně bude to ještě horší.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.7.2015 08:07

Taky jsem se dovedela par zajímavosti.

22.7.2015 08:52
rumbaba

XXX.XXX.219.2

Tak prosím napište vše.

22.7.2015 09:02
Wyandotka zdrobnělá

XXX.XXX.213.237

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Taky jsem se dovedela par zajímavosti.

Prosím napište jaké zajímavosti.
Mám objednané slepičky celkem 7 kusů á 350, - od pana Mandy. Budu ráda za každou zkušenost. Moc děkuji.

22.7.2015 10:26

No tak ja dostala jednoho kohouta na jedno oko slepe druheho co byl strasne skrceny a nemohl chodit a 3 slepicky co kulhaji. Vcera sem si kupovala od pani slepicky... chtela jsem jen 3 nakonec jsme vzala vse protoze pan manda opravdu jezdi a skupuje prebytky nevhodne na vystavy. Kdyz to pak krizi tak se nedivim jak pak vypadaji a to nemluvim o tom ze maji ostibrane vsechno peri z krku a hlavy. Ted uz se jim to spravuje ale jejich kurata jsou vhodne tak na dvur na paradu v uvozovkach řeceno.

22.7.2015 16:30
rumbaba

XXX.XXX.219.2

Wyandotka zdrobnělá napsal(a):
Prosím napište jaké zajímavosti.
Mám objednané slepičky celkem 7 kusů á 350, - od pana Mandy. Budu ráda za každou zkušenost. Moc děkuji.

Zrušte to at nenalétíte prosím jsou to vyhozený peníze. to už radši vejce protože si to málo co se vylíhne alspon vychováte ale dospělá ne. Já být vám tak to zruším a radši si seženu na nějaké výstavě sice dráž ale víte že máte zdravou slepici a né pomotanýho a oškubanýho chudáka. Za mě bych radil nekupovat

KULISEK28

23.7.2015 16:28
KULISEK28

XXX.XXX.3.12

Nekupovat 350je moc drahe a ještě kvalita žadna ja sehnal 3mesični za 80kč a ještě mě pani nechala at si vyberu sam.

23.7.2015 16:38
Wyandotka zdrobnělá

XXX.XXX.213.237

rumbaba napsal(a):
Zrušte to at nenalétíte prosím jsou to vyhozený peníze. to už radši vejce protože si to málo co se vylíhne alspon vychováte ale dospělá ne. Já být vám tak to zruším a radši si seženu na nějaké výstavě sice dráž ale víte že máte zdravou slepici a né pomotanýho a oškubanýho chudáka. Za mě bych radil nekupovat

Rumbaba děkuji za názor. Opravdu je nekoupím.
Nemám nervy na to abych se koukat 3 roky na nějaké mrzáčky nebo aby mi kuřátka hynula pod rukama.

KULISEK28

23.7.2015 16:40
KULISEK28

XXX.XXX.3.12

Sam jsem naletěl a to chovam drubež 25let kuřata jsou hrozna musel jsem přejit na male plemeno měl jsem vlašky a opravdu velice pekne chovne hejno ale p.manda tomu bych zakazal prodej a vyloučil ho ze svazu čsch zato co prodava a jak se chova jeto ostuda chovatelu.

KULISEK28

23.7.2015 16:44
KULISEK28

XXX.XXX.3.12

Posilam vam kontakt na pani co jsem od ni kupoval jsou opravdu pekna777751651 nevim jestli je ještě ma.

23.7.2015 16:45
Wyandotka zdrobnělá

XXX.XXX.213.237

KULISEK28 napsal(a):
Nekupovat 350je moc drahe a ještě kvalita žadna ja sehnal 3mesični za 80kč a ještě mě pani nechala at si vyberu sam.

Takový kup vám mohu jen závidět i místo chovatelky by bylo přijatelné. Dalšího chovatele jsem našla v Rynholci, ale ten taky odebírá od mandy a pak je přeprodává, jak jsem se od něj včera dozvěděla. Takže bych si asi nepomohla.

23.7.2015 17:41
Wyandotka zdrobnělá

XXX.XXX.213.237

KULISEK28 napsal(a):
Posilam vam kontakt na pani co jsem od ni kupoval jsou opravdu pekna777751651 nevim jestli je ještě ma.

Děkuji za kontakt, paní jsem volala a už má jen kohoutky. Musím shánět dál

KULISEK28

23.7.2015 17:51
KULISEK28

XXX.XXX.3.12

NENI ZAČ NEBO ZKUSTE NA VYSTAVACH A MYSLIM JE KOUPITE LEVNĚJI JAK OD P.MANDA

23.7.2015 18:25
peparazak

XXX.XXX.162.50

KULISEK28 napsal(a):
Sam jsem naletěl a to chovam drubež 25let kuřata jsou hrozna musel jsem přejit na male plemeno měl jsem vlašky a opravdu velice pekne chovne hejno ale p.manda tomu bych zakazal prodej a vyloučil ho ze svazu čsch zato co prodava a jak se chova jeto ostuda chovatelu.

Pan Manda si zalozil spolek v Brozanech sam, asi aby byl jeho chov verohodnejsi.ja si myslim ze to vubec neni chovatel ale jen rozmnozovatel a prodejce.ted k prodeji wyandot pridal i holuby pstrosy. peparazak.

mrkvička

23.7.2015 20:01
mrkvička

XXX.XXX.219.2

Ano pan manda má svůj spolek je to předseda.

mrkvička

23.7.2015 20:02
mrkvička

XXX.XXX.219.2

A PROSÍM VÁS ŠIŘTE TO DÁL AT NENALETÍ DALŠÍ CHOVATELE. NENECHÁME SE OKRÁDAT

13.9.2015 19:20
danis

XXX.XXX.51.141

To to dotyčný předvádí má do chovatelství hodně daleko. Má tu drzost, že svými nabídkami bombarduje chov. spolky v celé republice. Několikrát jsem od něj měl v mailu nevyžádané nabídky od něj, přestože wyandoty nechovám a spousta mých známých je na tom podobně.
Dejte si pozor, kuřata od něj jsou i zadarmo drahá!

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/51722859/Prodej-kurat-kurata-s-kvocnou.php

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/50126082/ZO-CSCH-Brozany-nad-Ohri-Dolanky-nad-Ohri-wyandotky-zdrobne.php

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/49953676/ZO-CSCH-Brozany-nad-Ohri-Dolanky-nad-Ohri-wyandotky-zdrobne.php

tohle je vůbec záhada, ty jeho wyandotky
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/51580988/Prodam-Wyandotky-zrobnele-cerne-lemovane.php

tady je souhrn:
http://www.bazos.cz/hodnoceni.php?mail=653971&telefon=602431370&jmeno=V.M.

14.9.2015 09:08
incas

XXX.XXX.231.30

Dobré ráno,
všechny chovatele a zájemce o chov vyandotek zveme poslední listopadovou sobotu do Nezvěstic na jižním Plzeňsku. Vyandotek a jejich chovatelů se tam sejde určitě zase hodně, takže nebude problém prohlédnout si úroveň chovu a případně si domluvit násadová vejce, nebo odchovy na příští rok. Nákup "chovného" materiálu pochybné kvality a původu je ten nejlepší způsob, jak na chov čistokrevné drůbeže navždy zanevřít. Po mnoha zklamáních se zvířaty od tohoto "chovatele" se snad některým důvěřivcům ani divit nemůžeme. Naopak je až s podivem, že to stále ještě někdo zkouší. Je jasné, že v takovém obrovském množství barevných rázů, bude drtivá většina kmenů postavená příbuzensky apod. S pozdravem J.S.

14.9.2015 14:36
havok

XXX.XXX.212.101

Prikladam svou zkusenost s timto chovatelem letos jsem od nej koupil 120 nasad vajec s toho 15 kurat z druhe 100 vajec 20 a z treti 80 jen 6 nezarazila mne oplozenost kdyz jsem zjistil ze ma v kmenu 2 a vice kohoutu tudis se mu zhazuji ale ze mi neni schopen rict ani puvod vajec a zak kdyz mi vylezly kurata jeste s listovym hrebenem to uz byla posledni kapka, jak sem mu volal jeste se smal u mne je to kseftman nic vic neseriozni chovatel nic vic za mne si na nej dejte vsichni pozor s pozdravem M.Kajnar.

14.9.2015 15:51
2mazutak

XXX.XXX.90.153

Pozoruju, že těch lidí, které napálil už je celkem hodně, ten je zralý, dostat někde v temném zákoutí pěkně po švejkovsku přez držku.potřeboval by to jako svině drbání, ono by ho to časem přešlo, ty jeho podvodný manýry.už by bylo na čase, jinak nepřestane.však on se jednoho krásného dne někdo napálený pěkně na...re, a vykoná na něm exekuci.jen se divím, že mu to přád vychází.osobně bych mu zdrobnělou slepičku za 350 kč vomlátil o hlavu.možná by nebylo od věci, jeho manýry nahlásit na svaz.ale mám pocit, že si na člena svazu jen hraje, že je to zástěrka, aby ty svoje nekalé kšefty zvěrohodnil.na každou sv..ni se někde hřeje voda

30.3.2016 17:21
rumbaba

XXX.XXX.219.47

Tak P. Manda zaplavuje ifaunu 13 inzeráty. a Vše po letošních zkušenostech mého kamaráda neoplodněné a na výzvy o poslání náhradních vajec které slíbil mu nereaguje

30.3.2016 20:03
kukura

XXX.XXX.234.15

Mne sa najviac paci ze tvrdi ze ma dovezene zo specialky zo slovenska material s bodmi 92az 95bodov neverte vobec tam nebol

30.3.2016 20:35
percheron

XXX.XXX.202.6

kukura napsal(a):
Mne sa najviac paci ze tvrdi ze ma dovezene zo specialky zo slovenska material s bodmi 92az 95bodov neverte vobec tam nebol

On tam sice nebol ale zvierata mu odtial sli. aj odo mna mali ist ale pre zle dohodnutie som mu nic neposlal

hempsirka

30.3.2016 21:56
hempsirka

XXX.XXX.246.44

Já chovám wyandotky a pokud někdo náhodou potřebuje kohouta zdr.wyandotky žluté kolumbijske mam doma ještě jednoho 94,5 bodu muj tel.731309957 jedu Přerov Hodonín burzy.

30.3.2016 22:10
mysak

XXX.XXX.44.109

A proč to tedy rovnou nenapíšete do nadpisu jeho jméno a tučně velkými písmeny, když tak litujete, kolik že lidí se už napálilo? Nebo do inzerátu.

30.3.2016 22:34
pastevecovci

XXX.XXX.70.117

hempsirka napsal(a):
Já chovám wyandotky a pokud někdo náhodou potřebuje kohouta zdr.wyandotky žluté kolumbijske mam doma ještě jednoho 94,5 bodu muj tel.731309957 jedu Přerov Hodonín burzy.

Skutečně? 94,5 bodu? to je paráda, to je opravdu unikát. Nemáte náhodou fotku oceňovacího lístku?

http://www.cschdz.eu/odbornosti/drubez/hodnoceni-drubeze.aspx.

6.4.2016 13:32
tomasjede

XXX.XXX.102.102

Zdravím všechny poctivé chovatele, také jsem p.Mandovi naletěl.Za kmen 3+1 pro radost jak nabízí, jsem zaplatil 1200, -Kč.Po telefonu dělal jako že neví jestli ještě něco má, ale že mě udělá radost.když jsme k němu přijeli, slepičky nám dala pravděpodobně manželka, na dotazy odpovídala stylem že to není její věc, takže vzala peníze a nashle.Měl jsem sebou své dvě malé děti (moje chyba), takže už je to jen postesk nad rozlitým mlékem.No nic, já jen že za 4 křížence je to tedy pálka, ale je to moje blbost, doufám jen že otevřu oči dalším zájemcům.

6.4.2016 16:00

tomasjede napsal(a):
Zdravím všechny poctivé chovatele, také jsem p.Mandovi naletěl.Za kmen 3+1 pro radost jak nabízí, jsem zaplatil 1200, -Kč.Po telefonu dělal jako že neví jestli ještě něco má, ale že mě udělá radost.když jsme k němu přijeli, slepičky nám dala pravděpodobně manželka, na dotazy odpovídala stylem že to není její věc, takže vzala peníze a nashle.Měl jsem sebou své dvě malé děti (moje chyba), takže už je to jen postesk nad rozlitým mlékem.No nic, já jen že za 4 křížence je to tedy pálka, ale je to moje blbost, doufám jen že otevřu oči dalším zájemcům.

Nejak jsem nepochopila, co se vlastne stalo?
cenu jste prece vedel uz dopredu, ne? popripade se da smlouvat, kdyz se vam neco nelibi... a ze to jsou krizenci jste poznal kdy? az doma? nebo jste je uz koupil jako krizence za 1200?

23.6.2016 17:17
Zpěváci Ústí

XXX.XXX.11.21

Tak se také pochlubíme, nebudeme se přeci stydět jsme jenom lidé ne? koupil jsem od Mandy kuřice, viděl jsem je u něj, když jsem si byl pro kuřata wyandotek. Jelikož ze 40 vajec se mi vylíhlo 6 kuřat, bodejď ne když vejce má ve skladu textilu, nu což moje chyba. Kuřice vám seženu - ty samé co mám není problém. Dnes mám doma více jak rok staré slípky v zuboženém stavu, které mi hned po mém hudrování chtěl vyměnit, měl snahu ano. Ale vrátit mu je do toho humusu co má doma, u rodičů, a všude jinde kde má slípky poházené to ne, nejsem vrah... Rána pro mne byla dnes, když jsem si sním dal schůzku, kde jsme urovnali určité záležitosti. Prý že v kuřatech budou zřejmě velsumky, že on to v líhni nepozná, byl jsem červenej jak rak, nebýt manželky tak bych ho zakousl. To ten člověk neví co líhne ? takže je víc jak možné, že si doma krmím velsumky místo nakoupených wyandotek.
Jsme hloupý, že mu na ty svinstva skákaj další, a další slušní lidé, začínající, ale i dobří chovatelé. Bojujte s tímto člověkem, nebojte se použít úřady, policii, hygienu a jiné instituce. Jak tenhle patlal může někde dělat předsedu chovatelského spolku. To mi hlava nebere. Jak zde bylo někde výše psáno, potřeboval by vážně pár facek, a nebo raději víc jak pár.
Všem slušným chovatelům, ale i nechovatelům přeji ať tohoto člověka nemusí potkat. Všem také hodně úspěchů v chovu. Jarda

23.6.2016 18:29
1978milan

XXX.XXX.227.76

Zpěváci Ústí napsal(a):
Tak se také pochlubíme, nebudeme se přeci stydět jsme jenom lidé ne? koupil jsem od Mandy kuřice, viděl jsem je u něj, když jsem si byl pro kuřata wyandotek. Jelikož ze 40 vajec se mi vylíhlo 6 kuřat, bodejď ne když vejce má ve skladu textilu, nu což moje chyba. Kuřice vám seženu - ty samé co mám není problém. Dnes mám doma více jak rok staré slípky v zuboženém stavu, které mi hned po mém hudrování chtěl vyměnit, měl snahu ano. Ale vrátit mu je do toho humusu co má doma, u rodičů, a všude jinde kde má slípky poházené to ne, nejsem vrah... Rána pro mne byla dnes, když jsem si sním dal schůzku, kde jsme urovnali určité záležitosti. Prý že v kuřatech budou zřejmě velsumky, že on to v líhni nepozná, byl jsem červenej jak rak, nebýt manželky tak bych ho zakousl. To ten člověk neví co líhne ? takže je víc jak možné, že si doma krmím velsumky místo nakoupených wyandotek.
Jsme hloupý, že mu na ty svinstva skákaj další, a další slušní lidé, začínající, ale i dobří chovatelé. Bojujte s tímto člověkem, nebojte se použít úřady, policii, hygienu a jiné instituce. Jak tenhle patlal může někde dělat předsedu chovatelského spolku. To mi hlava nebere. Jak zde bylo někde výše psáno, potřeboval by vážně pár facek, a nebo raději víc jak pár.
Všem slušným chovatelům, ale i nechovatelům přeji ať tohoto člověka nemusí potkat. Všem také hodně úspěchů v chovu. Jarda

Wyandotky maji ružicový hřeben a velsumky normální listový. Jde to poznat už u jednodenních kuřat.

23.6.2016 19:02
linduš

XXX.XXX.79.4

A kříženky většinou dědí růžicový hřebínek

23.6.2016 20:30
Zpěváci Ústí

XXX.XXX.11.21

linduš napsal(a):
A kříženky většinou dědí růžicový hřebínek

A o tom to je, u něj je možné úplně vše, snad i parůžky.

petboh

23.6.2016 22:17
petboh

XXX.XXX.12.102

Také jsem koupila. letos toto téma tu vidím ted poprvé.
Ale jak to tu pročítám tak jsem dopadla asi ještě dobře.
Domluvila jsem se že chci 40 vajec velsumek.
Když jsem si pro ně přijela tak mě odvedl do té zahrady kde jsou v klecích, ty chudinky wyandotky vedle sebe jako králíci. Bylo hezké si prohlídnout tolik barevných rázů vedle sebe, jestli to byli výstavní jedinci to já opravdu nepoznám. No bylo mi jich spíš líto.
Nicméně paní tam chodila a horkotěžko sbírala nějaká vajíčka- byť jsem chtěla hlavně veslumky - pan Manda zmizel hned jak mě uvedl, at si to tam prohlídnu, co všechno bych chtěla, mě se wyandotky moc líbí, takže jsem se nějakým těm vajíčkům nebránila at mi to tedy namíchají.
Pan Manda se už neukázal, jeho asi bratr mi přinesl, vajíčka zaplatila jsem 800 a bylo.
No jedno vajíčko bylo celé od krve... samozřejmě se z něj nic nevylíhlo prasklo, a další 4 taky,
Ze 40 vajec mám 7velsumek 5wyandotek nebo kříženců to já nepoznám, ale tak hlavně že aspon něco se vylíhlo.

24.6.2016 09:05
Zpěváci Ústí

XXX.XXX.11.21

Hrozný, říkám s tím se musí bojovat. ne s tím, ale s ním.

24.6.2016 10:06
percheron

XXX.XXX.70.94

petboh napsal(a):
Také jsem koupila. letos toto téma tu vidím ted poprvé.
Ale jak to tu pročítám tak jsem dopadla asi ještě dobře.
Domluvila jsem se že chci 40 vajec velsumek.
Když jsem si pro ně přijela tak mě odvedl do té zahrady kde jsou v klecích, ty chudinky wyandotky vedle sebe jako králíci. Bylo hezké si prohlídnout tolik barevných rázů vedle sebe, jestli to byli výstavní jedinci to já opravdu nepoznám. No bylo mi jich spíš líto.
Nicméně paní tam chodila a horkotěžko sbírala nějaká vajíčka- byť jsem chtěla hlavně veslumky - pan Manda zmizel hned jak mě uvedl, at si to tam prohlídnu, co všechno bych chtěla, mě se wyandotky moc líbí, takže jsem se nějakým těm vajíčkům nebránila at mi to tedy namíchají.
Pan Manda se už neukázal, jeho asi bratr mi přinesl, vajíčka zaplatila jsem 800 a bylo.
No jedno vajíčko bylo celé od krve... samozřejmě se z něj nic nevylíhlo prasklo, a další 4 taky,
Ze 40 vajec mám 7velsumek 5wyandotek nebo kříženců to já nepoznám, ale tak hlavně že aspon něco se vylíhlo.

Za 40 vajec ste zaplatila 800 KC a este ste si sama pre ne sla? to je teda premrstena cena.. nemam sice tolko razov ale ak je naviac tak vajicka predavam po 15 kc a pri tomto odbere by bola cena este nizsia alebo by ste dostali 10 ks gratis smajlík tak to robim ja. myslim ze v inzercii je dost kvalitnych chovatelov ktory predavaju prebytky za nizsie ceny ako ste nakupili.

petboh

24.6.2016 13:18
petboh

XXX.XXX.12.102

Njn chybama se člověk učí, mám ho relativně blízko a jak říkám nevěděla jsem jak to dopadne :)
letošní rok nestál za nic, kouila jsem i kuřata a taky mi jich půlka uhynula a pak jsem si přivezla maransky od kvalitní chovatelky a ty se mají čile k světu z těch mám radost
ted už vím že kvantita není + spíš velké mínus
pro příště :).

25.10.2017 20:21
popoli123

XXX.XXX.64.240

Celkem mi vadí že všichni na mandu nadáváte když on do inzerátu píše spíše do hobby chovu.Pokud si čtete celý inzerát tak to tam je napsané.Já koupil mix barev vyadnotek 40 kuřat všechny až na 2 kuřata v pořádku to že někdo píše že tam měl 10 barev a velsumky jejich vina měli si proně přijet osobně.https://www.bazos.cz/img/1t/923/78726923.jpg.

3.3.2020 20:06
jindřich

XXX.XXX.130.3

No tak se přiznám i já,nakoupil jsem slepičky u jeho rodičů,slepičky v nějaké staré buňce,po kotníky ve sračkách,no hrůza. Za 220 jena a do roka pošly. Njn,u něho už nikdy více

3.3.2020 23:38
kury

XXX.XXX.163.46

MRKVIČKA píše nekupujte kuřata od Mandy a má pravdu samý šunt.Také jsem se u něho spálil a jiný píše ospokojenosti od něho.Prý do hobby chovu mix to opravdu je na nic.Když hobby cov tak jedno nebo dvě plemena aby bylo na výstavu a dále udržovat ašlechtit udržet čistokrevné to má smysl ale mix to je znevážení šlechtitelské práce.

30.11.2022 09:48
honzapm

XXX.XXX.134.34

To jsou věci...
V. Manda mladší nekšeftuje se zdrobnělými vyandotkami jako jeho otec,
ale s celou rodinou přesedlali na módu.

https://www.vladimirmanda.cz/kontakt-s19CZ

.

Přidejte reakci

Přidat smajlík