Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

8.8.2015 18:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.185

Nejen lidi, ale hlavně zvířata jsou zužována v těchto dnech nesnesitelným vedrem. Jsou vystavována velkému stgresu a tím i náchylnosti k různým nákazám ať již červivosti či jiným parazitům.Nejhůž je na tom mladá drůbež, kde hrozí kokcidioza, tubera a jiné onemocnění dýchacího ústrojí.Bohužel proti tomu neexistuje žádná prevence, protože jak se něco začně tzv. preventivně, oslabuje se organizmus zvířat ještě+ více.Je třeba zajistit čistou vodu aby byla umístěna ve stínu, do vody já osobně přidávám stále B-komplex, celaskon, Karnivit a do krmení Plastin.Obilí máčím, aby měly dostatek vlhkého a hlavně ve volierách aby byl písek.Užitkovost v tomto počasí jde dolů a je to přirozené, pro drůbež všeho druhu je ideální teplota mezi 15-20 stupni, kdy i vlhkost vzduchu je optimální.Co se týká vodní drůbeže je nutné udržet vodu čistou, jinak hrozí skutečně napadení různými parazity v zažívacím traktu a takové to, nikdy jsme to u drůbeže neměli atd, v tomto extrému skutečně neplatí, to snad dá rozum-že jde o živé tvory.

8.8.2015 20:54
hanka s.

XXX.XXX.72.61

A jak kdo zpříjemňujete chudáčkům slepičkám ty parné dny?Já jsem jim už včera dala do výběhu normálně lavor s vodou.A ony se fakt cachtaly!Procházeli vodou sem s tam a při tom pily..Výběch mají zastíněný-obrostlý vínem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík