Kachny druh pohlaví pomozte určit

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.8.2015 17:09
chov123

XXX.XXX.4.135

dobrý den rád bych poprosil zkušenější chovatele o určení plemene a pohlaví mých kačenek přinesl jsem si je jako údajná kachňátka indických běžců ale moc se mi nezdají o to ani tak nejde jsou super likvidují slimáky pasou trávu nejsou plaché jen by mě zajímalo jakého jsou pohlaví ať vím jestli přípdně ještě do hejna dokoupit nebo tam alespoň jeden kačer a kačka jsou díky moc snad to nebudou samí kačeři bylo by škoda aby skončili v troubě:D a to by mě mrzelo

9.8.2015 17:11
chov123

XXX.XXX.4.135

Javascript:insertAtCursor('%20%20');.

9.8.2015 17:12
chov123

XXX.XXX.4.135

Ještě 4 se mi zdají menší a jedna je znatelně větší s širším žlutějším zobákem a mohutnější hlavou.

9.8.2015 20:28
percheron

XXX.XXX.237.79

Mate tam 4 kachny a 1 kacera. pravdepodobne krizence ruanskej alebo divej kacice s i.bezcom.

9.8.2015 20:39
chov123

XXX.XXX.4.135

Děkuji moc za pomoc velmi jste mi pomohl.takže ta mohutnější se žlutým zobákem a mohutnější hlavou je kačer? už když jsme je jako 5tidenní kupoval tak právě ta jedna byla jiná než ostatní tak proto jsem ji vybra. l tak jsem moc rád že jsem se trefil sice mě mrzí že jsou křížené ale mám je jen pro radost tak mi to zas tak nevadí mohu se ještě optat jak je to u kříženců s plodností a případně sezením na vejcích? díky.

9.8.2015 22:08
ovecka

XXX.XXX.203.146

Jsou to sice kříženci, ale mezi plemenní. Pro příklad jako černoch a běloch. Pořád je to ale stejně rod kachna. Tedy dále plodní. Sedět pravděpodobně nebudou nebo až po vynesení většího počtu vajec a ještě to není na 100%. Dana.

9.8.2015 22:35
chov123

XXX.XXX.4.135

Děkuji moc za upřesnění tak to nechám na přírodě a uvidíme případmě vejce pak zkusím nalíhnout v líhni kachny mají k dispozici 1500m čtverečních a od začátku se drží pěkně svého a večer samy zalézají do ohrádky v které nocovaly když byly malé ani je am nijak nenaháním tak věřím že když mají takové podmínky tak třeba nějaká pak zasedne uvidíme na zimu jim ještě postavím menší kachník tak ještě jednou moc děkuji za cenné rady.

Přidejte reakci

Přidat smajlík