Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.8.2015 15:04
Jakub Horák

XXX.XXX.59.94

S kamarádem jsme zachránili divokou kachnu. Nehýbala se a zjistili jsme, že nemůže používat nohy. Když jsem se na ni podívali lépe, viděli jme, že má v pravé části zad brok z brokovnice. Vyňali jsme ho a ránu ošetřili. Potom jsme na nohy umístili dlahy. dali jsme ji do prázdného kotce v králíkárně a dali jsme jí misku s vodou a rohlíky. ( Ve vodě byla spousta komářích larev, kterými se kachny také živí ). Ale Po několika týdnech se nic nestalo. Když se zkoušela pohybovat, tak se odrážela pomocí křídel. Nemohl by nám někdo poradit, co jsme neudělali, nebo co jsme udělali špatně? Za odpověď předem děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.8.2015 17:08

Jakub Horák napsal(a):
S kamarádem jsme zachránili divokou kachnu. Nehýbala se a zjistili jsme, že nemůže používat nohy. Když jsem se na ni podívali lépe, viděli jme, že má v pravé části zad brok z brokovnice. Vyňali jsme ho a ránu ošetřili. Potom jsme na nohy umístili dlahy. dali jsme ji do prázdného kotce v králíkárně a dali jsme jí misku s vodou a rohlíky. ( Ve vodě byla spousta komářích larev, kterými se kachny také živí ). Ale Po několika týdnech se nic nestalo. Když se zkoušela pohybovat, tak se odrážela pomocí křídel. Nemohl by nám někdo poradit, co jsme neudělali, nebo co jsme udělali špatně? Za odpověď předem děkuji.

Nezjistili jste, co vlastně kachně je. Broky nelítají po jednom, může mít některý v páteři a chodit prostě nikdy nebude.

15.8.2015 18:47

Pokud byla sestřelena za letu, tak si mohla zlomit obratle klidně i pádem.Stačí, že ji zasáhnul i jeden brok, úlekem se mohla klidně sama přizabít.Mě se takhle zabila slepice, utekla přes plot, honil ji pes a jak utíkala kolem plotu a chtěla se vrátit zpět, nechala hlavu v oku a zlomila si vaz.

Přidejte reakci

Přidat smajlík