Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Helenaa

4.9.2015 11:46
Helenaa

XXX.XXX.148.8

Dobrý den, chci se zeptat mam kuřátka,10 denní a já nevím Jak je rozdělit na slepice a kohouty, a do jakého týdne ji mám svítit, a kdy je mohu dat ven do kurníku, k ostatním slepicím, prosím o radu přikládám také fotku- moje kuřátka,.

4.9.2015 13:31
petája

XXX.XXX.105.250

Zatím je dělit nemusíte, svítit by jste jim měla minimálně do 5 týdnů a určitě je nechte po celou dobu v odchovně.
Já dávám ven až okolo 6-7 týdne, podle počasí a v říjnu už bude chladněji...
Až dáte kuřáka ven, oddělte je pletivem od ostatních slepic, stačí jim provizorní kurníček na bydlení, oni se, okoukají", zvyknou si se slepicema na sebe, pak odděláte pletivo a není problém...naše kuřata se pak samy nastěhovaly ke starým do kurníku...
Nevím, čím krmíte, ale já dávám vždy K1 pro kuřátka...občas něco na přilepšenou...
Přeji úspěšný odchov smajlík...

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.9.2015 16:55
Uživatel s deaktivovaným účtem

Helenaa napsal(a):
Dobrý den, chci se zeptat mam kuřátka,10 denní a já nevím Jak je rozdělit na slepice a kohouty, a do jakého týdne ji mám svítit, a kdy je mohu dat ven do kurníku, k ostatním slepicím, prosím o radu přikládám také fotku- moje kuřátka,.

Sice Vam neporadim s rozdelenim, ale bylo by vhodne alespon napsat, co jsou zas. Jinak se u cerstvych da rozlisit pohlavi snad podle pericek na kridlech (neumim), je tu vice rad, jak na to a i jine zpusoby, vyhledejte v clancich. Jinak pak cekat, az povyrostou, kohoutkum poroste drive hrebinek. Ale prioritni je, co jsou zac, ona ruzna plemena maji sve specificke znaky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík