Uživatel s deaktivovaným účtem
Je to kríženec IB x pižmovka, vek 11 týždňov, zvuky nevydáva žiadne, iba ak ho chytím, tak piští. Predpokladám, že pohlavie sa nedá na 100 % určiť, takže prosím aspoň o tipy
Je mi jasné, že malých mulardikov mať nebudem, zaujímalo by ma však, ak by to bol káčer, či bude obťažovať kačky a ak kačica, tak či bude sedieť na vajciach. Napriek jeho hendikepu totiž ostáva v chove
Tak to mám overené. Kačer je mimoriadne potentny, doslova obtazuje kačice iných plemien od pizmovky po zakrsle. Je mimoriadne pohyblivý- teda aspoň ten môj. Už niekoľko krát som ho chcel zlikvidovať ale asi mi číta myšlienky lebo vtedy sa z vody nevráti. Kačica- bastard mi sedí niekoľko krát za sezónu. Vajcia veľkosti pingpongaca znesie buď do svojho hniezda alebo podnasa. Ak zasadne tak je veľmi agresívna, štipe a k sa zakusne ešte aj mlati krídlami. Sú po tom parádne modriny a podliatiny. Je schopná sedieť aj dva mes.v kuse. Ja som jej podložil dva gulate kamene aby som ju udržal na hniezde a ona sedela aj na nich. Vzhľadom na jej povahu sú kontroly veľmi problematické a veľa osohu z nej nieje. Tento rok som dal pod ňu mandarinky ale zničila ich. Zatiaľ vysedela len bežcov a pizmovky. Čo sa týka hlasu, kačer je nemí, kačica nejaké zvuky podobné kvakaniu ale hlbokemu, vydáva.