Ne-chovatel
XXX.XXX.193.32
Já bych ji odčervil Helmigalem a udělal jí chlebové kuličky s plastinem. Vy znáte podrobnosti, tak se rozhodněte v čem je problém.
Zvažte také, že na ni v kurníku mohl po ránu skočit kohout a "přetížit ji" či jí jinak ublížit, vždyť ji zkuste posatvit a uvidíte jak jí půjde chůze, prohmatejte nohy,...
Rozhodně bych ji během rekonvalescence nenechával ležet v kurníku, ale dal ji bokem.
Ne-chovatel
XXX.XXX.193.32
Teď mám také jednu kulhavou, díky kohoutovi. A tentokrát se mi léčí déle než po pokousání psem. Už jí to trvá čtyři týdny, ale zlepšuje se (dva týdby jsem jí omezil pohyb bedýnkou a spala v teple), nehubne, snáší.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.16.185
Do koupelny jí nedávejte, tam je vlhko a navíc přeci jen dostane nenápadně do peří jiný pach a pak vám ji slepice budou klovat.Ponechte jí stranou někde vkurníku, aby měla svěštlo, ale dle mého názoru bych ji dala do "mrazáku", opravdu tyto nenápadné poruchy většinou přináší více problémů a pak to postupně napadá další slepice.Já osobně bych nic neléčila, přeci jen to jsou slepice a oproti jiným zvířatům zcela specifické.