Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.9.2015 10:33
mironi

XXX.XXX.252.254

Prosím mohl by mě někdo poradit, večer slepice zašly do kurníku ráno jedna zůstala leží když jí dám zrní granule žere, ale nepostaví se na nohy.odělila jsem jí. když kní jdu odpovídá, ale nezvedne se

Ne-chovatel

22.9.2015 13:35
Ne-chovatel

XXX.XXX.193.32

Já bych ji odčervil Helmigalem a udělal jí chlebové kuličky s plastinem. Vy znáte podrobnosti, tak se rozhodněte v čem je problém.

Zvažte také, že na ni v kurníku mohl po ránu skočit kohout a "přetížit ji" či jí jinak ublížit, vždyť ji zkuste posatvit a uvidíte jak jí půjde chůze, prohmatejte nohy,...
Rozhodně bych ji během rekonvalescence nenechával ležet v kurníku, ale dal ji bokem.

Ne-chovatel

22.9.2015 13:38
Ne-chovatel

XXX.XXX.193.32

Teď mám také jednu kulhavou, díky kohoutovi. A tentokrát se mi léčí déle než po pokousání psem. Už jí to trvá čtyři týdny, ale zlepšuje se (dva týdby jsem jí omezil pohyb bedýnkou a spala v teple), nehubne, snáší.

22.9.2015 13:39
mironi

XXX.XXX.252.254

Děkuji pokusím se dala jsem si jí do koupelny aby neprochladla.

Neregistrovaný uživatel

23.9.2015 01:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.185

Do koupelny jí nedávejte, tam je vlhko a navíc přeci jen dostane nenápadně do peří jiný pach a pak vám ji slepice budou klovat.Ponechte jí stranou někde vkurníku, aby měla svěštlo, ale dle mého názoru bych ji dala do "mrazáku", opravdu tyto nenápadné poruchy většinou přináší více problémů a pak to postupně napadá další slepice.Já osobně bych nic neléčila, přeci jen to jsou slepice a oproti jiným zvířatům zcela specifické.

Přidejte reakci

Přidat smajlík