Černý žaludek u husy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.10.2015 10:45
ropopi-an

XXX.XXX.137.203

Dobrý den.
V několika předchozích dnech jsem postupně zabíjela 6 hus. Ale pouze u jedné jsem našla nějak zkažený žaludek. Když jsem ho rozřízla byl v jednom místě černý a takový kráterovitý. Jako kdyby ta husa spolkla hořícího vajgla a on ji tam vypálil díru. A i srdce měla tak nějak na volno... u ostatních hus jsem ho musela pracně dolovat - u téhle šlo samo.
Setkal se stím někdo? Nevíte čím by to mohlo být? Parazité, nemoc...?

29.10.2015 18:06
ančovička1

XXX.XXX.222.190

Budte ráda, ža jste husu zabila dřív, než začala mít zdravotní problémy..těžko vám někdo řekne, co husa sežrala špatného, přestala by žrát a s váhou by šla dolů a bůhvíjak by to dopadlo! já bych to už "nepitvala" a husu upekla!

30.10.2015 08:01
ropopi-an

XXX.XXX.224.171

ančovička1 napsal(a):
Budte ráda, ža jste husu zabila dřív, než začala mít zdravotní problémy..těžko vám někdo řekne, co husa sežrala špatného, přestala by žrát a s váhou by šla dolů a bůhvíjak by to dopadlo! já bych to už "nepitvala" a husu upekla!

To ano, máte pravdu. Určitě je to lepší mít jí na pekáči než ji najít mrtvou.Jen mě zajímalo zda se stím už někdo setkal, protože pokud by se jednalo o nějakou nemoc nebo parazity, nerada bych aby to postihlo i ty ostatní ( Ty chovné které zabíjet nebudu)

jkljkl

31.10.2015 21:22
jkljkl

XXX.XXX.54.127

Myslim, ze nemusite mit strach.Vetsinou to je reakce zaludku na neco ostreho nebo spicateho co husa sezrala.Stava se mi to docela casto u hus.Vetsinou tam najdu maly hrebicek nebo stepinku kovu.Predmet se tim jakoby obali.

1.11.2015 08:26
ropopi-an

XXX.XXX.232.228

jkljkl napsal(a):
Myslim, ze nemusite mit strach.Vetsinou to je reakce zaludku na neco ostreho nebo spicateho co husa sezrala.Stava se mi to docela casto u hus.Vetsinou tam najdu maly hrebicek nebo stepinku kovu.Predmet se tim jakoby obali.

Jo to mě také napadlo, ale nenašla jsem žádný takový předmět... Hlavně že ji už mám v mrazáku...Tam může v klidu odpočívat

Přidejte reakci

Přidat smajlík