Bresse Gauloisse, Maransky, ale i celkově veškerá drůbež

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.11.2015 15:21
jony

XXX.XXX.229.99

Dobrý den, přátelé chovatelé, rád bych Vás touto cestou pozval i na stránky Fb, do skupiny pod názvem: Bresse Gauloise, Maransky, a jiná drůbež. https://www.facebook.com/groups/567015630116663/

Založil jsem tuto skupinu převážně pro chovatele, kteří tu a tam potřebují nějakou tu radu.Dále je zapotřebí aby chovatelé z různých koutů Republiky, ale i chovatelé zahraniční o sobě věděli.Chtěl bych touto cestou jen říci jediné: kdokoli se ke skupině přidá a bude mít jaký koli dotaz, či nápad, ať už se bude chtít s čímkoli pochlubit, ať již v dobrém, nebo špatném, ať se nebojí svůj příspěvek zveřejnit, a pro mladé, nebo teprve začínající chovatelé hlásám i na otázky začátečnické se bude odpovídat, to slibuji, každý z nás jednou začínal, a žádný učený z nebe nespadl Byl bych rád za jakákoliv fota z chovu, za jakékoli dotazy, klidně i inzerci, jen starší ostřílené kmety prosím o pochopení, zvláště u těch chovatelů začínajících.Doufám a věřím v to, že se nás tam sejde alespoň pár pro začátek a budu se na Vás těšit. Kdo má chuť, nechť se přidá, kdo ne, ať na tento příspěvek nereaguje. Založil jsem sice skupinu na Fb, ale to neznamená, že nebudu i nadále věrný ifauně, také jsem zde dostal spoustu cenných rad, slova útěchy, ale mnohdy i lekce, ze kterých jsem se poučil. pezdívka zde:Jony.(Vladimír Lhotský)

18.11.2015 20:05
jony

XXX.XXX.229.99

jony napsal(a):
Dobrý den, přátelé chovatelé, rád bych Vás touto cestou pozval i na stránky Fb, do skupiny pod názvem: Bresse Gauloise, Maransky, a jiná drůbež. https://www.facebook.com/groups/567015630116663/

Založil jsem tuto skupinu převážně pro chovatele, kteří tu a tam potřebují nějakou tu radu.Dále je zapotřebí aby chovatelé z různých koutů Republiky, ale i chovatelé zahraniční o sobě věděli.Chtěl bych touto cestou jen říci jediné: kdokoli se ke skupině přidá a bude mít jaký koli dotaz, či nápad, ať už se bude chtít s čímkoli pochlubit, ať již v dobrém, nebo špatném, ať se nebojí svůj příspěvek zveřejnit, a pro mladé, nebo teprve začínající chovatelé hlásám i na otázky začátečnické se bude odpovídat, to slibuji, každý z nás jednou začínal, a žádný učený z nebe nespadl Byl bych rád za jakákoliv fota z chovu, za jakékoli dotazy, klidně i inzerci, jen starší ostřílené kmety prosím o pochopení, zvláště u těch chovatelů začínajících.Doufám a věřím v to, že se nás tam sejde alespoň pár pro začátek a budu se na Vás těšit. Kdo má chuť, nechť se přidá, kdo ne, ať na tento příspěvek nereaguje. Založil jsem sice skupinu na Fb, ale to neznamená, že nebudu i nadále věrný ifauně, také jsem zde dostal spoustu cenných rad, slova útěchy, ale mnohdy i lekce, ze kterých jsem se poučil. pezdívka zde:Jony.(Vladimír Lhotský)

18.11.2015 21:05
bgstettn

XXX.XXX.61.213

Nejsemna FB - jinak super.

22.1.2016 12:18
jony

XXX.XXX.229.99

Tak už nás je 152 a počet pořád roste, přidejte se ke skupině, ptejte se, komentujte fota, přidávejte fotky ze svých chovů, chlubte se, inzerujte atd přidávám foto letošních novoročních Bresse Gauloise

3.3.2016 17:41
hanach

XXX.XXX.22.235

Dobrý deň,
vedeli by ste mi poradiť, či sa dá rozlíšiť pohlavie jednodňových kurčiat u Breese podľa hrebienka?
ďakujem.

3.3.2016 17:42
hanach

XXX.XXX.22.235

Máte ich krásne

3.3.2016 18:22
roman555

XXX.XXX.71.106

hanach napsal(a):
Dobrý deň,
vedeli by ste mi poradiť, či sa dá rozlíšiť pohlavie jednodňových kurčiat u Breese podľa hrebienka?
ďakujem.

Ne.

3.3.2016 19:17
jony

XXX.XXX.229.99

hanach napsal(a):
Máte ich krásne

Děkuji, a pohlaví jednodenních kuřat dokáží jen ti, co provádí Japonskou kloakální metodu.Takže ne, nejde to u nich poznat dle hřebene v 1 dni stáří, musíte počkat 4 až 5 týdnů, a dle růstu a červenání hřebínků a lalůčků kohoutka postupně poznáte

3.3.2016 19:29
jo012810

XXX.XXX.32.78

Kdyby STB za minulého režimu měla k dispozici sociální sítě...Nikdy, nikdy...

3.3.2016 19:33
jony

XXX.XXX.229.99

jo012810 napsal(a):

?

3.3.2016 19:37
nomad72

XXX.XXX.234.117

jo012810 napsal(a):

Ani dnes nemusia mať tajné služby sociálne siete... im stačí, ak máš PC, mobil, občiansky preukaz s čipom, platobnú kartu... sledujú ťa všade ! (tým nemyslím, že konkrétne teba).

4.3.2016 07:58
hanach

XXX.XXX.22.235

roman555 napsal(a):
Ne.

Ďakujem za odpoveď...toto som potrebovala vedieť

Přidejte reakci

Přidat smajlík