Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.12.2015 12:45
zd.velsumka

XXX.XXX.62.38

Pozdravujem chovatelov, su tu nejaki chovatelia zdrobnelych sliepok? Ake zdrobnele sa chystate liahnut? Poradi niekto nejake plemeno dobra znaska -pekny exterier?

dakujem.

8.12.2015 10:54
zbosace

XXX.XXX.27.58

Z 30 ročnej skúsenosti z plemenom ktoré máte v logu vám môžem povedať že nič nič konkurencie schopnejsie nebolo vyslachtene. To asi preto že zámer pri vyslachtení bol v poradí malá- úžitková- krásna. Vyrobená na mieru do obmedzených podmienok. Porovnať som mohol so zdr.hempsirkami, vlaskami, amrox, milflerkami, vyadotkami, sebritkami, holandankami a hodvabnickami.

8.12.2015 16:07
zd.velsumka

XXX.XXX.62.38

Viete mi povedat ci je rozdiel medzi hrdzavojarabicou a striebornokrkou teda co sa tyka znasky? Udajne ze je rozdiel aj medzi strieborno a zlatokrkou varnohlavkou. Mam aj velke velsumky ale moc spokojny nie som so znaskou, je urcite aj rozdiel od koho sa kupi chovny material.

8.12.2015 20:32
O.Peru

XXX.XXX.181.214

zd.velsumka napsal(a):
Pozdravujem chovatelov, su tu nejaki chovatelia zdrobnelych sliepok? Ake zdrobnele sa chystate liahnut? Poradi niekto nejake plemeno dobra znaska -pekny exterier?

dakujem.

Východofrízska čajka.Mám síce len jednu 7,5 mesačnu ale celkom pekne mi znáša.2-3 dni po sebe znesie vajce potom den pauza.

Přidejte reakci

Přidat smajlík