:-Q

XXX.XXX.156.6
Dobrý den,
najde se mezi Vámi někdo, kdo má sesumírované příjmy a výdaje týkající se chovu slípek? Ráda bych tyto informace použila do své seminárky do ekonomie.
Děkuji za ochotu.
napsal(a):
Dobrý den,
najde se mezi Vámi někdo, kdo má sesumírované příjmy a výdaje týkající se chovu slípek? Ráda bych tyto informace použila do své seminárky do ekonomie.
Děkuji za ochotu.
Myslíte jako pochlubit se cizím peřím?
Já bych se letos berňáku nebál protože jsem musel dvakrát chov zasponzorovat při té letošní snášce.A zjistil jsem že letos zdaleka nejsem sám. Příroda je nějaká rozhozená.

XXX.XXX.156.6
Ne jdem studentka druhého ročníku SŠ a šlo by mi pouze o to, anonymně uvést tyto čísla ve své práci...
Studentům je třeba pomoci, zvlášť když si vyberou zajímavé téma vyžadující vlastní výzkum, čili nepatří mezi ty, kteří tvoří odborné práce metodou ctrlC - ctrlV odněkud z Wikipedie.
A teď slečně studentce!
Existuje něco, čemu se říká - a po desetiletí se říkalo, a myslelo se tak - ekonomie chovu. Zajímá Vás ekonomie chovu drobnochovatelství drůbeže. To je TÉMA! Pokud práci bezvadně promyslíte, stanovíte si cíl a strukturu práce, budete věnovat dostatek času sběru a třídění dat, pokusíte se je interpretovat a tak dospějete k nějakému výsledku, tak tato práce může aspirovat na vysoké umístění v SOČ (Středoškolská odborná činnost).
Pokud mi napíšete kontakt, pošlu Vám své záznamy o své drobnochovatelské činnosti.
P.S.: Dávejte si pozor na rejpaly! Určitě se najdou i v diskuzích jinak bezchybné ifauny.
-_-

XXX.XXX.156.6
Trapezus
napsal(a):
Studentům je třeba pomoci, zvlášť když si vyberou zajímavé téma vyžadující vlastní výzkum, čili nepatří mezi ty, kteří tvoří odborné práce metodou ctrlC - ctrlV odněkud z Wikipedie.
A teď slečně studentce!
Existuje něco, čemu se říká - a po desetiletí se říkalo, a myslelo se tak - ekonomie chovu. Zajímá Vás ekonomie chovu drobnochovatelství drůbeže. To je TÉMA! Pokud práci bezvadně promyslíte, stanovíte si cíl a strukturu práce, budete věnovat dostatek času sběru a třídění dat, pokusíte se je interpretovat a tak dospějete k nějakému výsledku, tak tato práce může aspirovat na vysoké umístění v SOČ (Středoškolská odborná činnost).
Pokud mi napíšete kontakt, pošlu Vám své záznamy o své drobnochovatelské činnosti.
P.S.: Dávejte si pozor na rejpaly! Určitě se najdou i v diskuzích jinak bezchybné ifauny.
Jsem ráda, že se konečně našel někdo ochotný :-D Moje mailová adresa je Kaj173@seznam.cz. Předem díky
-_-

XXX.XXX.156.6
Je tady ještě někdo, kdo by byl ochoten anonymně uvést tyto informace?
Ak by si chcela ekonomiku chovu sliepok musíš sa obrátiť na profesionálnych chovateľov ktorý pestujú hydinu na predaj a ich prežitie zavisí od ekonomiky chovu. Drobnochovatelstvo nemôže byt ekonomicky stabilne chovných materiál sa zháňa po jednotlivcoch jeden kus kohúta stojí trebárs 200 korún ale za benzín do Brna trebárs vydáš 700 korún nemá to nič spoločného s ekonomikou ak ale nekúpiš toho kohúta v Brne a ty si z Ostravy máš príbuzensku plemenitbe ako chovateľ nemáš výstavné kusy. A toto je cieľom drobnochovatelstva nie ekonomika chovu ale prestíž a ocenenie za čistotu chovného plemena a to nemá nič spoločne s ekonomikou ešte som nevidel na výstave drobnochovatelstva vystavovatela vo Ferrari alebo aby chovne kusy pestoval vo vile na Malorke. Aby bola nejaká ekonomika chovu treba si kúpiť nejaké hybridné plemeno mat svoje obylie alebo kúpiť lacné obilie a nájsť kupcov z mesta ale aby si na svoje náklady chodili z mesta pre vajcia a teba to nestalo nič tam je akási ekonomicka rovnováha medzi príjmami a výdajmi v drobnochovatelstve pri pestovani vysoko značkových hybridov netreba zháňať nepribuznych kohútou v Nemecku alebo vo francuzku Rakúsku tento vydaj je výsadou chovateľov čistokrvných plemien.