Jako zakladatel vlákna se přidám. V roce 2016 budu nabízet nás. vejce od Hempšírky velké měděně červené ve slušné kvalitě. Dále měnší množství Zdrobnělých vyandotek v barvách :černé, břízové, stříbrně koroptví vlnité, žíhané, žluté kolumbie Prodej hempšírek od půlky ledna a vyandotky po dohodě v menším množství
Ak niekto bude mať záujem tak budem predávať Brahmanky žlté-kolumbie a zdrobnené oravky.
GORAL

XXX.XXX.199.125
Dobry vecer Odkial ste a v akej kvalite mate ruanky bola by mozna aj vymena s pozdravom Dziak.
Alec

XXX.XXX.159.152
Zdravím, sháním na jaro násadky nebo kuřata Maransek. Liberecký kraj.
matsik

XXX.XXX.253.0
Ráda bych sehnala kuřátka a možná i násadová vejce(jestli stihnu koupit líheň) Wyandotky velké jakékoliv barevné rázy samozřejmě čistokrevné.
ovecka
napsal(a):
Hempšírky meděněčervené, zdrobnělé vyandotky stříbrné černě lemované, araukany divoce zbarvené, šumavanky od dvou kmenů ( od února ), kachny saské, kachny na maso, husy na maso po pomořanském houserovi, kachničky zakrslé čárkované. Okres Tachov. Dana.
Máte krásny odchov , škoda, že bývate tak ďaleko.
Když se zadaří, tak letos bych chtěla líhnout hempšírky, aby bylo co do mrazáku.. Máme nového kohouta a nechala jsem si z loňska z líhnutí mladé slepičky. Snáší od listopadu.
Pro ségru na omlazení hejna vesnického mixu snad seženu násadová vejce vlašek. Pokud by tu byl někdo z Českobudějovicka nebo Třeboňska kdo by prodával násadovky (březen, duben), prosím písněte zprávu.
Pak budu líhnout křepelky japonské nosné a zdá se, že se mi podařilo sehnat násadovky faraonů, tak ty bych chtěla zkusit. Jen tak pro srandu a porovnání.
matsik
napsal(a):
Ráda bych sehnala kuřátka a možná i násadová vejce(jestli stihnu koupit líheň) Wyandotky velké jakékoliv barevné rázy samozřejmě čistokrevné.
Mohu nabídnout stříbrné černě lemované a modrozlaté, které se štěpí do tří barevných rázů. Odběr dle domluvy.
Wyandotte@atlas.cz.
Už mám naliahnuté od niektorých veľkých plemien, takže môžem prenechať násad. vajcia Pavloviek, Orloviek, Sasexsiek porcelánových, Brugskych bojovníčok a Barneveldiek strieborných.
MaFa

XXX.XXX.239.25
Dobré rano. Nabízím nasadová vejce andaluských slepic, vlašek žlutých, černých bíle tečkovaných.
Lili K.
napsal(a):
Hezký den máte někdo násadová vajíčka Laflešky.Děkuji jsem Sokolovsko.
Od marca budú na predaj aj násadové vajcia veľkých Laflešiek. Kohút je krahujčí (z Francie) a sliepky modré a čierne (z môjho chovu). Takže sa vyštepujú kurence všetkých 3 farieb.
Zabývá se zde někdo chovem mastných křepelek ? Je mi jedno oč se jedná, jestli Faraon, Francouzská, domácí selekce.. Jen aby nešlo opět o bastardy jež se ukáží jako stejné nebo o málo gramů větší nosné, ale aby šlo o křepelky se znatelně lepší hmotností a tělesným rámcem ? Pokud se někdo v republice takovými zabývá, měl bych vážný zájem získat násadová vejce.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mastná plemena neexistují, pouze MASNÁ.
rgreen
napsal(a):
Přesto že porozuměl, odpověď je pro mne bohužel irelevantní..
Význam slova „mastný” v Slovníku slovenského jazyka :
mastný príd. m.
1. obsahujúci masť, mastnotu, omastený;
Tak mám holt slovenské kořeny no.. :-D.
Já mám kořeny také na slovensku, ale přece se nejedná o křepelky plné sádla (masti), ale masa (mesa). To nic chybička se občas vloudí hlavně že víme o čem je řeč.
rgreen
napsal(a):
Zabývá se zde někdo chovem mastných křepelek ? Je mi jedno oč se jedná, jestli Faraon, Francouzská, domácí selekce.. Jen aby nešlo opět o bastardy jež se ukáží jako stejné nebo o málo gramů větší nosné, ale aby šlo o křepelky se znatelně lepší hmotností a tělesným rámcem ? Pokud se někdo v republice takovými zabývá, měl bych vážný zájem získat násadová vejce.
Co je objednat odsud? http://www.badychkrepelky.cz/krepelky/eshop/1-1-KREPELCI-VEJCE/20-2-NASADOVE/5/151-Nasadova-vejce-masny-typ-Faraon
Dva roky zpátky jsem si odsud kupovala násadovky japonských. Letos začali nabízet i násadovky faraonů.
Jakmile se všechny druhy roznesou mohu nabídnout tato násadová vajíčka:
Faverolka lososovitá velká - od dubna
Bresse gauloise bílá - od března (až se zlepší oplodněnost)
Indický běžec - hejno černo-modré
kachna saská - omezený počet
husa landeská - omezený počet
pižmovka - omezený počet.

bara001
napsal(a):
Jakmile se všechny druhy roznesou mohu nabídnout tato násadová vajíčka:
Faverolka lososovitá velká - od dubna
Bresse gauloise bílá - od března (až se zlepší oplodněnost)
Indický běžec - hejno černo-modré
kachna saská - omezený počet
husa landeská - omezený počet
pižmovka - omezený počet.
Bežci sa nedajú rozklikať, škoda

MaFa je Josefína? Nebo já jsem MaFa?
No já Vám mohu maximálně nabídnout faverolky zdrobnele. Ale spis je mám pro vlastní potřebu.