Dobry den chovam 11 slepic druhu černe, leghornky, vlašky, kropenate, sasexky a sedive, Kohout leghorn z toho mam 6 leto vylihle pod slepici ty stare jsou 3 roky stare od tech nečekam zadny zazrak ale proč ty mlade nesnasi davam vytaminy a vsechno mozne i pampelišky ale nic mozna tak 1 až 3 vejce.PORAĎTE MI PRISIM ...
Uživatel s deaktivovaným účtem

rivers
napsal(a):
Dobry den chovam 11 slepic druhu černe, leghornky, vlašky, kropenate, sasexky a sedive, Kohout leghorn z toho mam 6 leto vylihle pod slepici ty stare jsou 3 roky stare od tech nečekam zadny zazrak ale proč ty mlade nesnasi davam vytaminy a vsechno mozne i pampelišky ale nic mozna tak 1 až 3 vejce.PORAĎTE MI PRISIM ...
A čím krmíte, kromě pampelišek?
Pred 2 dnami sa tu o tom písalo podrobne. Stačí si pozrieť staršie príspevky!
https://www.ifauna.cz/drubez/diskuse/detail/3029334/mam-22-slepic-z-toho-7-letosnich-a-vajicka-kupuju#a3029575.

Už vážně nemám slov!

rivers
napsal(a):
Kukurice, obili, srot.
Tak viz výše napsaný odkaz.
Tam jsem si dala tu práci vypočítat krmnou dávku složenou z kukuřice a pšenice a porovnala jsem jí s normou. Studujte.
SUPINO

XXX.XXX.125.107
Dobry den, nevite jak postupovat kdyz slepice si pripada jak kvocna ? Kohouta nemam ale sedi na vejcich a pokud ji nevyhodim tak sedi cely den ? Nevite co s tim aby nesedela krmim slunecnici, granule a zbytky

SUPINO
napsal(a):
Dobry den, nevite jak postupovat kdyz slepice si pripada jak kvocna ? Kohouta nemam ale sedi na vejcich a pokud ji nevyhodim tak sedi cely den ? Nevite co s tim aby nesedela krmim slunecnici, granule a zbytky
Odkvokat:-) zamdzit pristup do hnizda, dat na beton pod klec, aby se odspodu nemohla zahrat, pridat do krmne davky bilkoviny (maso, tvaroh apod), to vse cim driv, tim lip a za par dnu ji to prejde.