Uživatel s deaktivovaným účtem

Pokud je chcete na vajíčka, tak to na ně raději zapomeňte.Jsou vhodné spíš jako kvočny ale to i mnohá jiná plemena.Já jich chovám jen pár spolu s několika dalšími zdrobnělými slepicemi spíše tak pro radost na pěkném trávníku, nejsou totiž takové ničitelky, nejde mě totiž o honosnou produkci vajec ani masa
k.r

XXX.XXX.139.152
Pekne plemeno podľa mňa ale k väčšim plemenám sa nehodia ani k hybridom tato sliepka bude ošklbaná budú jej trhať perie a ona sa braniť moc nebude a znaša tych 80 vajec za rok a je dobra kvočka mne práve teras nesie.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já je mám pro radost, nicméně mám asi štěstí, ale vejce kupujeme pro domácí pořebu jen vyjímečně, při 4 slepicich, ale možná vejce jíme méně, nevím Jinak jsou vtipné a hezké na pohled, relativně bezproblémové, jen prostě poměrně často kvokají, takže si nachystejte odvykací ubykaci. Zrovna teď, když mrzne, jedna kvoká. Pokud je nenecháte rozkvokat, odvyknete je během pár dnů. Když je necháte kvokat déle, tak jsou dost vytrvalé.
k.r

XXX.XXX.139.152
Vám teras kvoká koľko.
k.r

XXX.XXX.139.152
Zatiaľ ani ta jedna ale myslím si že čoskoro začne neviem ale ak nebudu jej vajcia oplodnene asi skusim podstrčiť vajcia japonských prepelíc ze čo to spraví alebo milflèrok.
k.r

XXX.XXX.139.152
Uvidím chcel by som najradšej rozšíriť chov hodvábničiek.