Dudi

XXX.XXX.120.43
Nevite jestli v prisnoticich u pohorelic prodavaji tydeni nebo 14 denni slepicky a za kolik.diky
Zatím ne. Mrkněte se na http://www.integrazabcice.cz/cs-cz/products/
Krom toho: v Přísnoticích se jen líhne a dostanete tam jen 1-no denní kuřata. Kuřice se prodávají v Integře Unkovice.
Dudi

XXX.XXX.120.43
Dobry den, a vite jak to tam chodi?co to stoji a tak...dekuju.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Sledovat na webu v aktualitách, odkdy zahájí prodej kuřic, a poté si tam nejlépe zavolat.
Dudi

XXX.XXX.120.43
Predloni jsem tam byl pro jednodenni kohoutky a pani mi nabizela jestli nechci i slepicky 14denni za 24kc...tak se ptam jestli je tam nekdy nekdo nebral.oni to nejak sexuji ze vi co je co...

Ano, sexují 1 denní kuřata.

A k čemu je dobré brát například 20 kohoutků, které vykrmíte tak maximálně do 1,5 kg živé váhy za 4 měsíce a navíc s nízkou konverzí krmiva. Proto se sexují, aby se dál chovali jen slepice na snášku.Beru, že si někdo vezme zdarma kohoutka k 20 slepičkám, ale 1 ku 1, to je celkem nesmysl.Je to totiž SNÁŠKOVÝ HYBRID.Na vykrmení si vezme soudný člověk brojlery, či masné plemeno.Ale jo, česká mentalita, vždyť je to zadarmo.A navíc, vakcinují se jen slepičky.
Dudi

XXX.XXX.120.43
No reknu vam to takle jura z olmunzu, za 4 mesice jsem vkrmil 20 kohoutu po domcku zbytky zrni trava atd.pak jsem dal inzerat a nebo jsem se zeptal v praci vykuchane 1,5 az 1,65kg jsem vsechny prodal po 140kc vsech 20 a jeste jsem jich mel malo.je to po domacku vykrmene a ne vyhnane praskama.celkem se mi to vyplatilo, je to jen zaliba.ted bych tam chtel sehnat slepicky na chov.
dudi

XXX.XXX.120.43
Tak uz to vim,1 denni slepicky 25kc.pristi tyden tam valim...
Dudi

XXX.XXX.120.43
Ptal jsem se i na kohoutky, prodavaji po 1 korune to prej neni zadny problem.potrebuju proste sehnat tak 10 az 15 slepic z 50kusu uz mam jen 14 pomale je likvyduji uz maji 6 let a snaset se jim nechce tak to potrebuju omladit.tak kdyby nekdo vedel o necem, tak dik.