honzapm
napsal(a):
Stoupám si již nyní do fronty na násadovky, až se ten velmi kvalitní chovný kohout u vás, kolego, zabydlí.
Škoda to pražákům prodat na zožrání.
Tímto se omluvuju za znepřehledňování vaší inzerce mým pindáním.
Kolego v pořádku
Prosté již hledám ženicha pro mé Maransky, abychom mohli pak z Jara vyměnit násadovky.
Vy mě Vlašky a já Vám Marans
Kdyby jste čistě náhodou o Ženichovi věďěl, neváhejte mě kontaktovat
Olympionik2008
napsal(a):
Kolego v pořádku
Prosté již hledám ženicha pro mé Maransky, abychom mohli pak z Jara vyměnit násadovky.
Vy mě Vlašky a já Vám Marans
Kdyby jste čistě náhodou o Ženichovi věďěl, neváhejte mě kontaktovat
Kolego, veřte mi že i mě to je vždycký líto, když tyto čoko vejce jdou z baráku
V druhém snáškovém období vejce opravdu barvy krásné - čokoládové a to se ještě vylepší jak barva, tak i velikost.
Když Maransky v Září dokončovalý cyklus, vejce v průměru vážila 73 g, tak že nyní očekávám progres co se týče jak barvy tak hmotnosti
Máme se na co těšit jen toho ženicha ještě sehnat
Olympionik2008
napsal(a):
Zdravím kolego,
Tak toho by jsme s děvčaty brali hned. a on by byl snad k mání?
Mohu se zeptat, kde pramení jeho krev v žilách?
Původ je pan Šonka. Zplodil letošního vítěze plemena na cv v Lysé a nejlépe ohodnocené slepičky na mláďatech také v Lysé. Letos ho chci zkusit dát na jeho dcery. Po letošní sezóně bude asi k mání. Holis
holis
napsal(a):
Původ je pan Šonka. Zplodil letošního vítěze plemena na cv v Lysé a nejlépe ohodnocené slepičky na mláďatech také v Lysé. Letos ho chci zkusit dát na jeho dcery. Po letošní sezóně bude asi k mání. Holis
No vidíte, jen jestli to není náhodou bratr těch mejch krasavic jaký že je ročník?
Olympionik2008
napsal(a):
A timto se na Vás Vážení kolegové chovatelé obracím, zda by někdo z Vás měl k dispozici na prodej velmi kvalitního chovného kohouta Marans - kroužkovaného
Uvědomuji si, že by to spíše patřilo do inzerce, ale i tak předem děkuji za Vaše nabídky.
Zdravím, kohuta na tuto sezonu uz nemam. Ale mam moznost objednat nasadove vajicka z nemecka z roznych linii. Aj cisto FR. Aj inych farebnych razov ak by to niekomu pomohlo. Vsetko aktivni chovatia z nemeckeho klubu. Mozno sa podari aj od H. Wallenhorsta. V Metach to vyhral a je tusim 13 nasobny sampion nemecka. Ale nema take tmave vajicka. Ja mam z tejto vystavy kohuta od francuzskeho chovatela. Jedna z mojich sliepociek dostala na CV v Nitre 95 bodov a cestnu cenu. Tak by z nich nieco mohlo byt. Takze viem pomoct iba takto do dalsej sezony. Vajicka mate utasne tak dufam, ze sa bude darit.
dedoza
napsal(a):
Zdravím, kohuta na tuto sezonu uz nemam. Ale mam moznost objednat nasadove vajicka z nemecka z roznych linii. Aj cisto FR. Aj inych farebnych razov ak by to niekomu pomohlo. Vsetko aktivni chovatia z nemeckeho klubu. Mozno sa podari aj od H. Wallenhorsta. V Metach to vyhral a je tusim 13 nasobny sampion nemecka. Ale nema take tmave vajicka. Ja mam z tejto vystavy kohuta od francuzskeho chovatela. Jedna z mojich sliepociek dostala na CV v Nitre 95 bodov a cestnu cenu. Tak by z nich nieco mohlo byt. Takze viem pomoct iba takto do dalsej sezony. Vajicka mate utasne tak dufam, ze sa bude darit.
Zdravím a děkuji za příspěvek.
Já si myslím, že se brzy najde pěkny Kohout pro mé krasavice a pak to rozjedeme v líhnutí nové generace.
Z té slepičky jistě máte radost a určitě Vám nanese spousty čokoladových vajec
Ty moje krasavice jsou také velmi kvalitni typově, velké silné kusy s krásnou barvou peří a co se týče snášky a barvy vajec, tak jsem nadmíru spokojen
Nyní už jen sehnat kvalitního ženicha a spokojenost bude maximální.
Přeji krásné sobotní ráno.
dedoza
napsal(a):
A kdyz vidím ten Váš vzorník barev na Vašich vajíčkách, tak ty mé mi vychazejí 8-9 dle Vámi přiloženého fota
Mily kolega, nechcem spochybnovat fakt, ze mate naozaj krasne vajicka. Urcite krajsie ako ja. Ale ja nemam sliepocky s pôvodom u pana Ing. Sonku. Tak sa mam na co vyhovorit . Ja kym som nemal farebnu skalu, bol som presvedceny, ze mam minimalne 6ky. A potom prislo vytriezvenie. S tou 9 by som bol velmi opatrny. Dlhorocny chovatelia z nemecka napriklad uvadzaju, ze sa u nich 9 zohnat neda, jedine vo vybranych chovoch vo Francuzsku. S prizmurenymi ocami 8. Pre ilustráciu prikladam foto deviatky z FR a niekolko fotiek mojich, v roznych svetelnych podmienkach a s roznym podkladom. Je len samozrejme, ze sa jedna o tie iste kusy. Niekde som videl ako fotili vajicka na kavovych zrnach. Myslim, ze vysledna farba bola najrealnejsia. Ak ste nadalej presvedceny, ze mate 8-9, neostava mi ine, len Vam uprimne zagratulovat. Udrzat taku farbu nebude lahke, takze drzim palce a prajem vela uspechov v nadchadzajucej sezone.