Uživatel s deaktivovaným účtem

Ano, oplozené vejce.

mozaik
napsal(a):
A nejde jen o zárodečný terčík? Najdete ho i ve vejci od slepice, která v životě neviděla kohouta, např. ve vejci z obchodu. Teda pokud není vidět víc, než vidím já. Já vidím jen terčík. Vejce bylo inkubováno?
Http://www.ifauna.cz/drubez/diskuse/detail/3040985/nasadova-vejce-oplodneni#a3041027.

Pane bože, to je pořád dokola.Vejce je oplozené, neoplozené vypadá jinak.Odkaz o dva příspěvky výše.
Je to gastrula, tudíž oplozený vyvíjející se zárodek.
Juro nerozčilujte se. To bude pořád dokola. Většina lidí sama nevyhledává a nedej bože, aby si ještě pamatovala, nové poznatky. Že je tady velice pěkné vlákno se stejným tématem, kde jsou vedle sebe dvě vejce - se zárodečným terčíkem a vedle oplozené s gastrulou, a kde je i pro laika viditelný rozdíl. A že jste na něj odkázal? Proč by ho četli. Myslete si něco pozitivního a neničte si zdraví. Dana.

Výborný příklad toho, když na net někdo vystaví video a vykládá na něm totální nesmysly v domění, že má pravdu.Lidé si to pak osvojí a šíří podobné nesmysly dál:
https://www.youtube.com/watch?v=1QYDiYGvdh0.
napsal(a):
Výborný příklad toho, když na net někdo vystaví video a vykládá na něm totální nesmysly v domění, že má pravdu.Lidé si to pak osvojí a šíří podobné nesmysly dál:
https://www.youtube.com/watch?v=1QYDiYGvdh0.
Na tohle jsem taky narazil:). Jak píše ovečka to chce klid, kolikrát se dívám na nějaký dokument v televizi a nestačím se divit, co všechno vyrobí překladatelé a někdy dokonce přímo rádoby odborník na scéně(v anglické verzi pořadu). Situace v moderní literatuře je často stejná, špatný obrázek k popisu opsané dávno vyvrácené nesmysly,..(neříkám, že je to tak vždy, ale celkem často a to se týká jen malé části informací, kterým rozumím. Kolik chyb je v tom zbytku radši ani nechci vědět:) Jenže když člověk přestane ty nesmysly vyvracet, za chvilku nebude kam se pro věrohodné praktické informace obrátit.