jkljkl
XXX.XXX.57.150
Dobry den, zajimalo by me, jestli se da podle tvaru vejce urcit pohlavi narozeneho kurete?Nekde jsem slysel ze spicate podlouhle bude kohout, a naopak takove, kulatoucke, slepicka.dekuji.
lentak
XXX.XXX.90.61
Jasne cim kulatejsie tym vacsia krava z toho bude podobne hlupych tem je tu dost staci pouzit vyhladavac a zadat klucove slovo a skusat tych slov viac a nie stalecdookola zaklad nezmyselne prispevky.
Uživatel s deaktivovaným účtem
jkljkl
napsal(a):
Dobry den, zajimalo by me, jestli se da podle tvaru vejce urcit pohlavi narozeneho kurete?Nekde jsem slysel ze spicate podlouhle bude kohout, a naopak takove, kulatoucke, slepicka.dekuji.
Víte, logicky.
Kdyby byl jakýkoliv způsob, jak určit pohlaví kuřete dřív, než po jeho vylíhnutí, myslíte si, že ve velkochovech by se líhly s kohouty, platili japonce na sexování a pak 50% vylíhlých kuřat odvezli dovnou do kafiny?
jkljkl
XXX.XXX.57.150
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Víte, logicky.
Kdyby byl jakýkoliv způsob, jak určit pohlaví kuřete dřív, než po jeho vylíhnutí, myslíte si, že ve velkochovech by se líhly s kohouty, platili japonce na sexování a pak 50% vylíhlých kuřat odvezli dovnou do kafiny?
Moc dakujem,
viete jsem jen hlupy gazda ktery nema kamaratov a preto sa tu musi takovymto zpusobom ventilovat.Naviac ten internet tu je novinka tak sa s nim naozaj teprve ucim..
jkljkl
napsal(a):
Moc dakujem,
viete jsem jen hlupy gazda ktery nema kamaratov a preto sa tu musi takovymto zpusobom ventilovat.Naviac ten internet tu je novinka tak sa s nim naozaj teprve ucim..
Věřte, nikdo učený z nebe nespadl i když Bodlinka Vám to napsala hezky. Jsou tu jiní, co se rádi ventilují vulgárně, těch se nevšímejte. Pěkný večer. Andrea.