Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.2.2016 16:15
lida0266

XXX.XXX.24.204

Máte zkušenosti z násadbovými vajíčky od pana Jaroše z Bylan.

lentak

15.2.2016 19:31
lentak

XXX.XXX.202.55

Som zvedavy kolko ten este zalozite kolko chovatelov si budete chciet overit. myslite ze by sa do nedalo napisat do jedneho prispevku?

uz by tu mal admin robit konecne poriadok lebo sa tu hromadi kopec hlusposti a forum sa stava skutocne neprehladne

15.2.2016 19:35
ovecka

XXX.XXX.203.146

No, ono toto téma je svým způsobem unikátní. Pokud by se dala vypěstovat, násadbová vejce", tak to bude bomba a už nebudeme muset chovat slepice, ale na jaře zasadíme a na podzim sklidíme. Koupíme k tomu pár mastných křepelek a omastíme si je. Chudák jazyk, nějak se nám ztrácí význam slov. Dana.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.2.2016 19:56

ovecka napsal(a):
No, ono toto téma je svým způsobem unikátní. Pokud by se dala vypěstovat, násadbová vejce", tak to bude bomba a už nebudeme muset chovat slepice, ale na jaře zasadíme a na podzim sklidíme. Koupíme k tomu pár mastných křepelek a omastíme si je. Chudák jazyk, nějak se nám ztrácí význam slov. Dana.

Naprostý souhlas.

16.2.2016 14:32
lida0266

XXX.XXX.24.204

Pokud se někomu otázka nelíbí a nemá k ní co říct, tak ať to nečte, otázku přejde a nerozepisuje zde své úvahy co nejsou k věci.

16.2.2016 16:29
mamkamaria

XXX.XXX.55.5

Ale veď všetci mali k tomu čo povedať .

16.2.2016 16:35
lida0266

XXX.XXX.24.204

Všichni povedali NIC.Znám odpověď odpovím, neznám mlčím, ostatní jsou kecy o ničem.

16.2.2016 16:50
Hitch

XXX.XXX.145.107

Tak to víte, každého zaujala vaše slovní hříčka víc než původní téma násadovek

16.2.2016 17:52

lida0266 napsal(a):
Pokud se někomu otázka nelíbí a nemá k ní co říct, tak ať to nečte, otázku přejde a nerozepisuje zde své úvahy co nejsou k věci.

Milá zlatá, nejste absolutně v pozici tu někoho poučovat o tom, co zde může či nemůže psát.Komunistická cenzura je naštěstí za námi.Mám za to, že toto je otevřená diskuse a pokud se Vám nelíbí odpovědi na vaši chybně formulovanou otázku, tak ať.Nicméně zakládání témat s takovými otázkami ja opravdu naprosto zbytečné.Pokud se chcete o chovateli, co prodává násadová vejce, dozvědět více, na webu se určitě s jistotou nedopátráte ničeho.Nejlépší je k chovateli zajet, vidět a pak sama zhodnotit.
Jinak se nedivím reakci na NASADBOVÁ VEJCE.Mnozí zde totiž przní češtinu tak neskutečným způsobem, že jim nevěřím ani základní školu.

16.2.2016 20:40
lida0266

XXX.XXX.24.204

Já jsem tady nezačala diktovat na co se můžu ptát a na co ne.A k tý češtině, zametla bych si před vlastním prahem.Olmúz není taky zrovna skvost spisovné češtiny.

16.2.2016 21:10

lida0266 napsal(a):
Já jsem tady nezačala diktovat na co se můžu ptát a na co ne.A k tý češtině, zametla bych si před vlastním prahem.Olmúz není taky zrovna skvost spisovné češtiny.

Jasně, chápu.Hlavně že váš nick je ok.Nicméně, je to jen nickname, chete li přezdívka.Bohužel nelze vkládat jiné než předepsané znaky.Což takhle se nad tím trochu zamyslet, než něco takového použiji jako příklad.

17.2.2016 06:45
lida0266

XXX.XXX.204.32

Aha tak některé písmena z abecedy jsou zakázaná.Nikomu jste nic neporadil, nimráte se tady v překlepech, tak si to užijte. Život je krátký a já mám na práci důležitější a veselejší věci.

17.2.2016 19:41
honzapm

XXX.XXX.182.25

Jo, pana Jaroše z Bylan, tak toho jsem taky neznal.

17.2.2016 19:55
lilo

XXX.XXX.201.210

ovecka napsal(a):

No a nebo je muzeme narizkovat...

19.2.2016 10:22
Pepa_FM

XXX.XXX.18.41

lida0266 napsal(a):
Máte zkušenosti z násadbovými vajíčky od pana Jaroše z Bylan.

Dobrý den, pana Jaroše z Bylan neznám, ale nevím, k čemu by Vám tato informace byla. Nepíšete o jaký druh plemene či drůbeže se jedná. A každá várka se svým způsobem může lišit. (přeprava, změna krmení, počasí, jiný kohout atd). Tudíž někdo může být spokojený a jiný ne. Pepa

Přidejte reakci

Přidat smajlík