Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.2.2016 10:53
terezka1

XXX.XXX.33.5

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda všechny druhy hus jsou tak hlučné jako je husa česká? Děkuji Iv.

22.2.2016 15:02
Olánek

XXX.XXX.9.109

Přítelkyně, mám německé a přestože nejsou potrefené, dokáží se hlasitě ozvat.Mám rád ten přirozený venkovský hluk , lepší než cirkulárka nebo bučení krav v Praze provázené křikem, vezeme Vám čerstvé mléko.

22.2.2016 16:29
ančovička1

XXX.XXX.222.190

terezka1 napsal(a):
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda všechny druhy hus jsou tak hlučné jako je husa česká? Děkuji Iv.

Některé jsou i hlučnější, přímo uřvané! jak píše Olánek, náš německý houser, když začne, tak mi zvoní v uších, ale je to výhodné, je lepší, než hlídací pes! měla jsem i husy landéské a labutí, ty taky řvou na jedničku! klidné husy byly brojleří, o těch jsem ani nevěděla

22.2.2016 20:10
terezka1

XXX.XXX.33.20

No mě taky nevadí ale bojím se že se ozvou sousedi. Mám od jich pronajatý pozemek a bojím se že by jim to mohlo vadit a dají mi nůž na krk, ale pryč je nedám mám je vypiplaný jsou to moje holky. Díky moc za info

25.2.2016 11:33
irena 42

XXX.XXX.110.1

Mám husy české chocholaté. Křičet umí, to je fakt. Ale od chvíle, kdy jsem dostala darem husy labutí, se mi zdá, že češky jen šeptají. :-D.

25.2.2016 16:43
ivusha1

XXX.XXX.79.127

To si zvyknete, ja keď som si doniesla prvé husy a začali kričať tak som toho mala plnú hlavu som sa im vyhrážala, že keď neprestanú kričať tak pôjdu všetky na pekáč :D ale teraz som si na to už tak zvykla že som rada keď ich počujem smajlík kričia stále keď sa niečo deje smajlík

29.3.2016 12:27
motodědek

XXX.XXX.51.163

Ano husy kejhají jen když se něco děje tak jako pes taky neštěká pro svoji zábavu.A vy nevíte, že husy zachránili Řím díky svému kejhání.A na ves toto vše patří a ve vsi kde je ticho jako v hrobě?To je mrtvá ves.A co ráno když začnou zpívat ptáci jeden přes druhého to je teprve rachot.Ale patří to k životu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík