Pupčin
XXX.XXX.54.33
Dobrý den, prosím o pomoc. Na podzim jsem si chtěla složit chovnou skupinu pižmovek. Koupila jsem jednoho kačera a dvě kačeny, ale mám pocit, že se mi z kačen stávají kačeři. Čistě bílá kačena má téměř rok, černobílá má max 5 měsíců. Co myslíte, jsou na přiložených fotografiích kačeny? Nebo mám chovnou skupinku ze samých kačerů? První dva obrázky jsou pižmovky, které by měli být kačenami...na dalších fotkách jsou k porovnání i s kačerem...
Kačer s bílou kačenou provádí tance...stojí naproti sobě a zaklání krky...nevím jestli to je zásnubní tanec kačera s kačenou, nebo příprava na souboj dvou kačerů...:( Černobílá kačka se zatím moc neprojevuje, ale zdá se mi, že je na kačenu příliš velká...
lentak
XXX.XXX.197.169
Vsetko kacery..ten s tymi najvacsimi bradavicami bude podla mna aspon 5 rocny
no niekto vas asi pekne oklamal ked tvrdil ze vam predava kacenky.
Pupčin
XXX.XXX.54.33
Dobrý den všem, děkuji...mohla bych vás ještě poprosit o radu, jak příště nenaletět...je nějaká metoda jak poznat kačenu od kačera i když jsou jedinci ještě mladí?
Pupčin
XXX.XXX.54.33
Děkuji moc všem! Zkusím si tu kloakální metodu natrénovat na těch mých...zkoušela jsem to jen jednou a to u mrtvé husy...takže zkušenosti nic moc...děkuji...příště už nenaletím.