Kachny a sezeni na vajcich

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.3.2016 16:28
Kachny

XXX.XXX.226.169

Prosim radu zacali mi 2kacice znasat su to pyzmovky, potrebujem radu, mam nechat obidve v jednej miestnosti o rozlohe priblizne 1,5x1,5m a vnej dve hniezda nejak predelene aby navzajom nevideli na seba alebo druha varianta rozdelit ich a v kazdej miestnosti kacica sediaca na hniezde plus kacer a opet kacica plus kacer co by bolo podla vas lepsie dakujem Peta gregorievic.

4.3.2016 18:40
spisak35

XXX.XXX.115.7

Dobrý večer, tak ja mám chlievik pre kačice o veľkosti 1,5 x 1,5 m, akurát som ho predelil tak, aby kacice na seba nevideli, v každej časti je dostatočne veľké hniezdo (plastová prepravka), mám 2 kačice a 1 káčera pižmového, večer každá kačica vojde do svojej časti a k jednej zaženiem aj káčera, ale len dovtedy je pri nej, kým znáša vajíčka, ako náhle kačice zasadnú, tak už káčera ku nim nepušťam a v podstate neprídu do kontaktu počas celého obdobia sedenia, lebo kačer je vtedy veľmi aktívny čo sa týka párenia a prenasleduje ich, a mohol by porozbíjať vajíčka na hniezde, ak by sa dostal ku kačke a začal po nej skákať. Počas sedenia už je chlievik stále otvorený, aby kačice sa mohli vyprázdniť a vykupať sa, káčera vždy umiestnim niekde v záhrade, aby im dal pokoj počas celých 5 týždnov a aj prvé 2 týždne po vyliahnutí ho nepušťam ku káčatám.

4.3.2016 18:50
Kachny

XXX.XXX.226.169

Dakujem pan spisak35 ten zaver poznam akurat ze doteraz vzdy len jedna sedela a potom sa to striedalo a ako tak priestorovo to bolo mozne, takze odporucate predelit dobre skusim to a uvidime hniezda aspon umna uz asi druhy rok alebo treti su pneumatiky naplnene senom :) co sa taky toho sedenia prosim vas este o jednu radu to predelenie ma byt az po strop? Ta buda/chliev je vysoka tiez priblizne 1,5m mam teda azpo strop urobit predelenie alebo staci len cca 60cm do vysky? Dakujem Peťo.

4.3.2016 19:04
spisak35

XXX.XXX.115.7

Nemusí to byť až po strop, mám to predelené do výšky asi tak 50 cm, uplne jednoducho to mám spravené, vložil som tam dvere zo skrine, akurát mi tam pasujú a využívam ich na tento učel, ale dá sa to urobiť aj z nejakých dosák. Ak niečo niečo potrebuje, kludne sa pýtajte.

4.3.2016 19:15
Kachny

XXX.XXX.224.246

Dakujem Vam za radu vpripade potreby vas budem kontaktovat Peťo :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík