Kvalita vajec od nemocných slepic

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.3.2016 10:27
Pavluše

XXX.XXX.238.184

Dobrý den, máme vajíčka od slepic naší babičky, ale ty slepice mají nějaké nemoci, nedávno dvě jen tak umřely a vypadají ošklivě, místy mají různé výrustky jako nádory či co.Jsou rok staré koupené z Kavapa. Mám obavu jestli se nemoc nedostane nějak do těch vajec? O veterináři nechce ani slyšet.předem díky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.3.2016 10:34

Pavluše napsal(a):
Dobrý den, máme vajíčka od slepic naší babičky, ale ty slepice mají nějaké nemoci, nedávno dvě jen tak umřely a vypadají ošklivě, místy mají různé výrustky jako nádory či co.Jsou rok staré koupené z Kavapa. Mám obavu jestli se nemoc nedostane nějak do těch vajec? O veterináři nechce ani slyšet.předem díky.

Určitě vajíčka nekonzumovat a nemocné slepice utratit, raději celé hejno a nejíst, jestli nemáte jistotu jak jsou nemocné a veter.nechcete tak určitě zlikvidovat, všechno dezinfekze, hřady spálit atd.Míra.

10.3.2016 10:36

Pavluše napsal(a):

Bon apetit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík