Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.3.2016 16:11
lussy353

XXX.XXX.71.39

Dobrý deň,

prosím o radu, pred časom som spozorovala, že jedna moja sliepka má pri oku taký opuch alebo neviem, čo to je. Ostatné sliepky na ňu útočili tak som ju od nich oddelila, ale aj tak to nezmizlo, ani sa to veľmi nezmenšuje. Chcem sa opýtať, či by ste mi nevedeli poradiť o čo ide, či to nie je nejaká choroba a podobne. Nič som k tomu zatiaľ na internete nenašla... Ďakujem.

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.3.2016 16:25
Uživatel s deaktivovaným účtem

lussy353 napsal(a):
Dobrý deň,

prosím o radu, pred časom som spozorovala, že jedna moja sliepka má pri oku taký opuch alebo neviem, čo to je. Ostatné sliepky na ňu útočili tak som ju od nich oddelila, ale aj tak to nezmizlo, ani sa to veľmi nezmenšuje. Chcem sa opýtať, či by ste mi nevedeli poradiť o čo ide, či to nie je nejaká choroba a podobne. Nič som k tomu zatiaľ na internete nenašla... Ďakujem.

Jedná se o sinusitidu, zánět dutin.

A ano, je to choroba. Příčina bývá infekční, nejčastěji jsou to různé bakterie, mykoplasmóza, chronická cholera, takovéhle věci. Nejlépe se to léčí sekyrou.

10.3.2016 18:16
lussy353

XXX.XXX.71.39

Je to nákazlivé? môžu to mať aj ostatné sliepky a nevidno to?...pretože táto sliepka nemá žiadne príznaky okrem tohto...normálne zobe, nemá výtok z nozdier ani nič podobné...javí sa úplne v poriadku...nemôže to byť len z toho, že ju tam nejaká iná sliepka ďobla?

Přidejte reakci

Přidat smajlík