Dobry den, mam vazny zajem o tuto lihen.
Mam nekolik dotazu.
Jak velka je poruchovost teto lihne, nebo jeji slabe misto.
Kdo tuto lihen vyrabi.
Jaka je dostupnost a moznost si sam koupit nahradni dily na tuto lihen, nebo po jakou dobu se nahradni dily nechaji koupit, nebo je sehnat jinde.
Jeji alternativa?
Diky vsem za odpoved.
Bohuzel na http://www.lihne.cz, mi nikdo nechce odpovedet. Vypadato, kup a pak uz te nezname.
lentak

XXX.XXX.70.94
Mam ju dva roky a bez problemov. Kamarat 6 rokov a stale ide ked sa budete o nu starat myslim mazat prevod otacania udrziavat liahen cistu vydrzi myslim dlho. Nahradne diely budete vzdy riesit len cez predajcu ci uz v zarucnom alebo pozarucnom servise.Ked trafite zrovna na blby kus tak sa kazit bude ci kupite taku znacku alebo inu. A nezastavam lihne.cz ale niekedy sa treba pripomenut ako som to spravil aj ja ked sa neozyvali. Maju teraz sezonu predaja takze to bude aj tym ale zatial s nimi velka spokojnost.
cool
napsal(a):
Dobry den, mam vazny zajem o tuto lihen.
Mam nekolik dotazu.
Jak velka je poruchovost teto lihne, nebo jeji slabe misto.
Kdo tuto lihen vyrabi.
Jaka je dostupnost a moznost si sam koupit nahradni dily na tuto lihen, nebo po jakou dobu se nahradni dily nechaji koupit, nebo je sehnat jinde.
Jeji alternativa?
Diky vsem za odpoved.
Bohuzel na http://www.lihne.cz, mi nikdo nechce odpovedet. Vypadato, kup a pak uz te nezname.
Dobrý den,
líheň o které píšete je korejská fy.R-COM je to kopie fy BRINSEA. Několik mých přátel ji má a jsou spokojeni já mám 2 líhně R Com 20 již 5 let a zatím naprostá spokojenost. Stran http://www.lihne.cz, mám s panem Veselým, který je majitel jen tu nejlepší zkušenost. Já mu telefonuji když potřebuji nějaké info a ještě se mi nestalo, že by mi nezvedl telefon. Poradí je vstřícný a servisuje prodávané jíhně. V neposlední řadě je to také chovatel drůbeže a každou líheň má sám otestovanou v provozu. Velmi pochybuji, že je na trhu podobný prodejce. Tuto zkušenost mají i mí přátelé, kteří si například stavěli líhně svépomocí a s ním stavbu konzultovali.
Zdraví Míla tragopan.
K výše uvedenému, není co dodat. I já jsem maximálně spokojený, mám dvě, abych mohl líhnout bez komplikací od 2 kmenů najednou. Dokáže držet parametry i při výkyvech okolní teploty. Letos jsem nafotil líhnutí http://kshk.rajce.idnes.cz/Lihnuti_a_odchov_kurat/. Pro své pohodlí jsem provedl jedno "vylepšení" na pórezní podložku před vlastním líhnutím pokládám silónovou záclonu (může být i gáza), abych neměl práci s odstraňováním úlomků škořápek. Pan Veselý byl s je vstřícný praktik.
tragopan
napsal(a):
Dobrý den,
líheň o které píšete je korejská fy.R-COM je to kopie fy BRINSEA. Několik mých přátel ji má a jsou spokojeni já mám 2 líhně R Com 20 již 5 let a zatím naprostá spokojenost. Stran http://www.lihne.cz, mám s panem Veselým, který je majitel jen tu nejlepší zkušenost. Já mu telefonuji když potřebuji nějaké info a ještě se mi nestalo, že by mi nezvedl telefon. Poradí je vstřícný a servisuje prodávané jíhně. V neposlední řadě je to také chovatel drůbeže a každou líheň má sám otestovanou v provozu. Velmi pochybuji, že je na trhu podobný prodejce. Tuto zkušenost mají i mí přátelé, kteří si například stavěli líhně svépomocí a s ním stavbu konzultovali.
Zdraví Míla tragopan.
Suhlasim s vami aj ked som nekupil liahen uneho, pàn vesely mi ochotne poslal nàvod a odpovedal aj na moje otàzky ohladom pripadnèho servisu.ferove jednanie.
rejpal

XXX.XXX.98.172
Ahoj
chtěl jsem se zeptat těch co mají tuto líheň už delší dobu doma.
Jak je to s její automatikou? Ve smyslu pokud bude mít elektřinu a vodu na doplňování bude si celý cyklus líhnutí řídit sama? Nebo je tam potřeba manuální zásah pro změnu parametrů ke konci líhnutí?
Křepelky mám u rodičů a nevím jestli by mi tam zvládli přenastavit program ke konci líhnutí.
Uživatel s deaktivovaným účtem

rejpal
napsal(a):
Ahoj
Jak je to s její automatikou? Ve smyslu pokud bude mít elektřinu a vodu na doplňování bude si celý cyklus líhnutí řídit sama? Nebo je tam potřeba manuální zásah pro změnu parametrů ke konci líhnutí?
Křepelky mám u rodičů a nevím jestli by mi tam zvládli přenastavit program ke konci líhnutí.
Musíte ručně na konci líhnutí sundat líheň z otáčedla, dát pryč ohrádky na vejce, položit vejce na plocho a zvýšit cílovou vlhkost v líhni.
rejpal
napsal(a):
Ahoj
Je plně automatická, ale dolíhňový režim se musí nastavit cca 3 dny před vylíhnutím, jak popisuje bodlinka. Je to u všech líhní ať již automanických, poloautomatů či manuálně otáčených vajec atd. U této líhně, si dovolím tvrdit, že to zvládne každý kdo umí přepínat programy u televize....
rejpal

XXX.XXX.194.199
Ahoj,
jo, pravda, na to že se to tam musí přestavět jsem úplně zapoměl.
tak budu doufat, že to zvládnou. Já tam budu jezdit jen na víkendy.
Už jsem jí stejně objednal, tak doufám že to bude cajk.
rejpal
napsal(a):
Ahoj,
jo, pravda, na to že se to tam musí přestavět jsem úplně zapoměl.
tak budu doufat, že to zvládnou. Já tam budu jezdit jen na víkendy.
Už jsem jí stejně objednal, tak doufám že to bude cajk.
Pokud budete jezdit na víkendy a nebo nějak plánovaně, tak si nasazení vajec, aby nastavení parametrů dolíhně vyšlo na dny, kdy tam budete....Jinak stačí, aby nádoba na vodu byla cca 0,5l a vše si líheń pohlídá.