Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.3.2016 17:02
Marky38

XXX.XXX.206.112

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Mám třídenní kuřátko vylíhnuté v líhni. Hned po vylíhnutí celý den leželo, což jsem přikládala tomu, že je vyčerpané. Ale i o třech dnech stále leží. Dlabe normálně. Když ho postavím, tak stojí, ale jakmile se snaží udělat nějaký ten krůček, upadne na levou stranu a už se mu nepodaří zvednout. Levé křidélko má takové povadlé. Nevím jestli nemůže být třeba zlomené. Dokážete někdo poradit prosím. Je možné zlomené křidélko nějak zafixovat? Moc děkuji za odpovědi.

Neregistrovaný uživatel

17.3.2016 18:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.185

Nepřemýšlejte a kuře utraťte, sobě ulevíte a kuřeti dvojnásob.Je to příroda a tak to také berte.Skutečně nemá smysl 3denní kuřátko zachranovat i přes to, že přijímá potravu.Něco nebylo už ve vejci v pořádku-tak to více neřešte.

17.3.2016 18:49
Marky38

XXX.XXX.206.112

Děkuji za radu, ale to je až ta poslední možnost, na kterou nechci vůbec myslet. Taky mi radili, abych fenu, která dostala tetanus nechala utratit. Dnes jsou jí čtyři roky a je úplně v pohodě.

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.3.2016 18:52
Uživatel s deaktivovaným účtem

Marky38 napsal(a):
Děkuji za radu, ale to je až ta poslední možnost, na kterou nechci vůbec myslet. Taky mi radili, abych fenu, která dostala tetanus nechala utratit. Dnes jsou jí čtyři roky a je úplně v pohodě.

Tohle je ale ta úplně nejrozumnější možnost. jo, pes s tetanem, pokud máte peníze na hospitalizaci, má to cenu zabojovat, šance je. ale u s prominutím kryplíka kuřete, které se očividně nepovedlo, to cenu nemá. těžko bude mít zlomené křídlo a i kdyby, s tím by normálně běhalo. Prostě je to nepovedený kus, vypadá to na neurologický problém, nazdar. I kdyby neuhynulo samo, co konkrétně chcete dělat s ochrnutou drůbeží? Ošetřovat proleženiny, držet na savé plíně jako ležáka? To jako fakt?

17.3.2016 20:23
petája

XXX.XXX.103.202

Já vím, že to špatně nesete, ale utraťte ho, dokud je malé. Kdyžtak někoho poproste, ať to udělá za vás.

Přidejte reakci

Přidat smajlík